-
[QUOTE=Strategist;291827]Toplantıdan çıktım, bu ne güzel bir sahne... Piyasalarımızda görmek istediğimiz hareketler bunlar... ZİŞD... :)))
Bu düşüş böyle gitmeyecek olsa bile [COLOR="Red"]trendin karizması artık çizilmiştir[/COLOR]... Kahveye çıkamayacak, okey masasına oturamayacak hale gelmiştir... Zıbarması an meselesidir.... ZİŞD... :..:
Kimse de daha mondiyo çekmemiş, demek ki düşüşün durmasına daha var... İlk mondiyo çeken, elmas formasyonu koyan, arthur çağıran, crash yolda falan diyenin iki elim yakasında olsun... :..:[/QUOTE]
Benimde korkum şu, ya artık trendler böyle olucaksa hep? eskiden boru gibi trend olurdu şimdi bölcük bölcük çarpan bir trend var.80500ün altına inip orda biraz kalmadıkça trend kırılmış sayılmayabilir benim analizlerime göre.ama umarım sen haklısındırda şöyle aşağı bi 2-3bin sarksa :)
-
[quote=seagate;291832]
ama bugün 50 para çıkışı doçe pis shortlamış vs.vs. faktörler var yani üwww[/quote]
Hay **.. Para çıkışı görünüyorsa az sonra ralli gelecek demektir... Hiç şaşmaz... :)))
APDS MAPDS, derinlik vs. gibi KY'nin sevgilisi olan araçlar ne diyorsa tersini yapsam şimdiye Warren Buffet'ı sollamıştım... :..:
-
[QUOTE=Tradeprof;291831]yeterince karda oturamamakta bir nevi zarardır aslında teorik olarak olsada.ilerde çarpıldığımızda nerden vericez o paraları :)
Yani şahsım adıma söylim pozdan erken çıkmayı kendime zarar olarak görüyorum ama bazıları eldeki bir kuş misali diyorlardır eminim.hangisi doğru tartışılır tabi[/QUOTE]
Günlerdir çarpıla çarpıla ders aldım geriye o kadar hızlı dönüyorlarki pozu kapayasıya kadar zarara geçiyorsun. Bereket versin gidenin arkasından ağlamam.
Dediğin doğru fakat daha oturmuş bi piyasa yok sistemler eleğe dödü benim sistemin son haftalarda her sort hareketi zararla sonuçlandı.Başka fırsatlara bakacaz.
vede 15 liklere göre yukarı bi tepki yapması lazım bu tepkinin gücüne göre tekrar poza girecem(sotta)
-
[QUOTE=Kennym;291793]korkarım bir miktar uzadım... allah mualif yanımı korusun :)
sebepsiz bir islemdir kaale alınacak yapıda degildir muhtemelen stoplanacaktır...[/QUOTE]
içimden bir ses histemli oynuyosun diyor bazen:) öyleyse eğer dont do that demek istiyorum:)
-
[quote=Strategist;291836]Hay **.. Para çıkışı görünüyorsa az sonra ralli gelecek demektir... Hiç şaşmaz... :)))
APDS MAPDS, derinlik vs. gibi KY'nin sevgilisi olan araçlar ne diyorsa tersini yapsam şimdiye Warren Buffet'ı sollamıştım... :..:[/quote]
ben anlamıyom patron bıraktım iyice bişi bildiğim yok hühühühü
-
[quote=Tradeprof;291835]Benimde korkum şu, ya artık trendler böyle olucaksa hep? eskiden boru gibi trend olurdu şimdi bölcük bölcük çarpan bir trend var.80500ün altına inip orda biraz kalmadıkça trend kırılmış sayılmayabilir benim analizlerime göre.ama umarım sen haklısındırda şöyle aşağı bi 2-3bin sarksa :)[/quote]
Bence bundan sonra trendler böyle.. İki hareketli ortalama kesiştir, gelsin paralar dönemi VOB'da kalkmıştır bence... Adamlar gözünü açtı... Peşine mileti takarak hareket yapmıyor... Hareketler kaşla göz arasında aniden geliyor, sonra yatay ve zigzag, yeterince adam dökülünce, yine ani hareket, sonra tekrar yatay ve zigzag... Bu işten para kazanacak kişi piyasayı çok iyi okuyabilmeli artık...
-
[quote=seagate;291840]ben anlamıyom patron bıraktım iyice bişi bildiğim yok hühühühü[/quote]
Bu sefer çok sıkı oynadı herifler patron, kendini suçlama... Son yılların en profesyonelce operasyonunu çevirdiler bence...
-
Neyse yine toplantım var ben kaçıyorum... Döndüğümde 59.975'in üzerinde görürsem küserim... :)))
-
fraktalik yaklaşım .. tutacakmı bakalım .. üvvvvv
ahanda endeks 2006 depesi ... ahanda amerka sp son durum .. işte hendek işte deve ... :o:o:o
[IMG]http://ressim.net/a/upload/0ff59010.png[/IMG]
-
[QUOTE=Strategist;291843]Bu sefer çok sıkı oynadı herifler patron, kendini suçlama... Son yılların en profesyonelce operasyonunu çevirdiler bence...[/QUOTE]
Profesyonelce az kalır 2000 kırizindeki çıkış bile bunun yanında hiç birsey kalır.
bence artık para adamlarda 3--5 kurum anlasıp veya kişi anlaşıp toplu ve çok,çok hızlı hareket edip parayı sadece kendileri kazanmak istiyor. biz 200-300 puana stoplos uyguluyoruz bunu adamlar biliyor.bu aralığı iyi kullanıyorlar.
işlemlerde göstergeler onaylamadan gerçekleşiyor. göstergeler onaylayasıya kadar piyasayı ters yöne çeviriyorlar. takip edilmek istemiyorlar.
ama bununda mutlaka takibi vardır.Artık bundan sonra az işlem yapıp fırsat kolluyorum sistemi bi kenara bıraktım ama onuda takip etmiyor değilim.
zandedersem yavaş yavaş sistemin zamanı yaklaşıyor.
-
[quote=Strategist;291841] Bu işten para kazanacak kişi piyasayı çok iyi okuyabilmeli artık...[/quote]
piyasayı okuma ve yazma kursları nerede veriliyor acaba?
ben de katılabilirmiyim?:)))
-
[quote=oguzhan;291854]Profesyonelce az kalır 2000 kırizindeki çıkış bile bunun yanında hiç birsey kalır.[/quote]
abi 2000 i bilmiyorumda
bikaç zamandır coşku genele yayılacak 120 bin olacak endeks lafları geçyior insan duyunca tiken tiken oliyiiii :D:D