64200 DEN FULL Betonlama..Bu betonun ustune yeşillendirecek pala delikanlı olsun :)
Printable View
64200 DEN FULL Betonlama..Bu betonun ustune yeşillendirecek pala delikanlı olsun :)
Stoploss patlatma..Piyasada çogu kişi terste..Adam libor 3 le borçlanıyor burdan kağıt topluycak ha???
Gidin çocuk kandırın Banka tefecileri..Enayiler şubattaki yabancı satışında karşılamışlar.Papaz her zaman pilav yemez :)
[quote=KIZILAGA;210266]64200 DEN FULL Betonlama..Bu betonun ustune yeşillendirecek pala delikanlı olsun :)[/quote]
büyük konuşmayalım bence
66.8'den başlayan düşüşün tamamlanmadığı kanaatindeydim lakin 63.5 üstü saatlik kapanış bu düşüncemi çürüttü..63,25 kısalar 63,5'den stoplandı..
şimdi tekrar bir sat sinyaline ihtiyacım var... çıkılabilecek max seviyeyi 65.5/66 olarak tahmin ediyorum... olay netleşene kadar flat izleyeceğim..
mutlu bir haftasonu dilerim..
€/JPY 122,64 şort.
stop 122,88
TP belirsiz...
o zaman şöyle diyelim cörtleri ek cört konusunda yapmayın diye uyarmıştım, py 600 civarı iken, ağa sonuna kadar zorluyacaktır oyunu, hedefinde 66800 cörtçüleri vardır, bir soğukter yeresi yaşanacaktır, yeni cörtlere bir şey demiyorum ama, piramitleyin lütfen, olay inanın çok basit, pramiti 500 puvan civarı yapın, heps
ini birden yapmayın, tekniğe bakarsak,
emin deyilim çünkü yeni kullanıyorum ancak 65 ile64500 arasında py güç deneyecek, 65 e daha yakın gibi düşünün, ama burası aynı zamanda ciddi atak yeride olacak yani, % 2 civarında çünkü soğuk ter yeresi, o yüzden acle etmeelim lütfen, tasarıya bile satmayan bir py var, demekki ülke ayağımızın altından kayalı çok olmuş, onun için para kaptırmayın, kazık gelirse ben buradan söylerim, his le cört yapmayın,.....
Ofisten çıkıyorum, geceye, dolayısıyla hafta sonuna long devam edeceğim... Tersimi yapmaya zaman kalsın diye erkenden bildiriyorum. Short'çular, hadi yine yaşadınız... :..:
[quote=unlimitted;210272]€/JPY 122,64 şort.
stop 122,88
TP belirsiz...[/quote]
stop patladı. vay anasını...
stopları patlata ptlata gittiler piskoloji ve histemler aşırı şhortta palam ii değerlendirdi bu durumu bugün kazık attı baaa :( neyseki ucuz yırttık :)
8,40'dan AKKIZ'ı alacak babayiğit bulunmuştur. EXCALİ çekirdek yatırım teşekkür eder..
geceye lonk devam ediyorum.
ama çok uyuz bir haftaydı...
herkese şimdiden iyi akşamlar ve iyi hafta sonları ...
en son 63800 uzun...
şimdi 64250 kısa... yinede zarar var...
geceyede kısa...
herkese iyi tatiller..
basın leyn... adamın asabını bozmayın...::::::