Dow consta sadece[B] Mc Donalds[/B] artıda.
Neden?
Boğaları kesip hamburger yapacaklar da ondan..................
Printable View
Dow consta sadece[B] Mc Donalds[/B] artıda.
Neden?
Boğaları kesip hamburger yapacaklar da ondan..................
[QUOTE=okansak;342207]jerfın euro /usd pozıyonun varmı[/QUOTE]
olmaz mı :)
DXY de 76 destekti ve şimdilik güzel dönüş yaptı gibi.. DXY'de bu seviye eur/usd'de 1.40-1.41 aralığına tekabül ediyor yaklaşık.. DXY ve eur/usd'deki korelasyon çok yüksek olduğu için eur/usd'de satış tarafındayım.. 76 aşağı kırılmadığı sürece tabi.. gözler dxy'de yani..:o
[IMG]http://www.mevsimevsim.com/endex100.jpg[/IMG]
07/03/20011 Ne alemdeyiz? Endex100 de haftalık macd şelele gibi düşmekte sanırım bu hafta 0'ı kesecek gibi ,günlük macd de negatiflerde gezmekte... Tahminen dedim ne olacağını göreceğiz bir projeksiyon yapacak olursak burada ya üçgen sıkışma formasyonu olacak yada aykırılıklar söz konusu..Yani 58bi-59bin arasını göreceğiz ama rsiler okadar aşağı düşmeyecek gösterge daha yukarda kalacak endex bir hafta önceki en çok düştüğü yerleri en azından test edecek kapanış yapmasa bile... Haftalık macd yada histogramıyukarı dönmeden endex bazında alış önermiyorum
[URL]http://www.mevsimevsim.com/hissesenedi.html[/URL]
[quote=jerfin;342231]olmaz mı :)
DXY de 76 destekti ve şimdilik güzel dönüş yaptı gibi.. DXY'de bu seviye eur/usd'de 1.40-1.41 aralığına tekabül ediyor yaklaşık.. DXY ve eur/usd'deki korelasyon çok yüksek olduğu için eur/usd'de satış tarafındayım.. 76 aşağı kırılmadığı sürece tabi.. gözler dxy'de yani..:o[/quote]
Ters DXY ile EURUSD arasındaki ilişkiyi açıklamakta korelasyon kelimesi yetersiz kalıyor... :))) Ama hangisinin önce hareket ettiğini çözemedim bir türlü... :..:
7/03/20011 Ne alemdeyiz? Endex100 de haftalık macd şelele gibi düşmekte sanırım bu hafta 0'ı kesecek gibi ,günlük macd de negatiflerde gezmekte... Tahminen dedim ne olacağını göreceğiz bir projeksiyon yapacak olursak burada ya üçgen sıkışma formasyonu olacak yada aykırılıklar söz konusu..Yani 58bi-59bin arasını göreceğiz ama rsiler okadar aşağı düşmeyecek gösterge daha yukarda kalacak endex bir hafta önceki en çok düştüğü yerleri en azından test edecek kapanış yapmasa bile... Haftalık macd yada histogramıyukarı dönmeden endex bazında alış önermiyorum
[QUOTE=Strategist;342233]Ters DXY ile EURUSD arasındaki ilişkiyi açıklamakta korelasyon kelimesi yetersiz kalıyor... :))) Ama hangisinin önce hareket ettiğini çözemedim bir türlü... :..:[/QUOTE]
aynen, birine bakarak diğerinde işlem yapılabilecek kadar hem de :::
DXY önce hareket ediyor, ama saniyelik farklar oluyor.. tuşa bile basamıyorsun..:..:
DXY çok ciddi destekte.. 76 kırılmadan dönerse gideceği yer 83-84 civarları.. bu eur/usd de kaça mı tekabul ediyor ?.. 1.24 ahaha ::::::
ya bıktım bu MS verilerinin durduk yere göçmesinden valla ya.yine göçtü be akşam akşam 60 dk verilerim.manyak mıdır nedir?
[quote=jerfin;342236]DXY çok ciddi destekte.. 76 kırılmadan dönerse gideceği yer 83-84 civarları.. bu eur/usd de kaça mı tekabul ediyor ?.. 1.24 ahaha ::::::[/quote]
EUR/USD Trichet amcanın faiz kararını beklemeye geçti... En az bir ay hafif yukarı eğimli yatay piyasa yapar.. Benim gibi vur-kaç oyunculara farketmez ama uzun vadeli düşünenlerin tikkatli olması lazım... üvvv... :)))
[quote=jerfin;342236]aynen, birine bakarak diğerinde işlem yapılabilecek kadar hem de :::
DXY önce hareket ediyor, ama saniyelik farklar oluyor.. tuşa bile basamıyorsun..:..:
DXY çok ciddi destekte.. 76 kırılmadan dönerse gideceği yer 83-84 civarları.. bu eur/usd de kaça mı tekabul ediyor ?.. 1.24 ahaha ::::::[/quote]
ühühühü....dng
[IMG]http://i52.tinypic.com/kf4ci8.png[/IMG]
[QUOTE=Strategist;342238]EUR/USD Trichet amcanın faiz kararını beklemeye geçti... En az bir ay hafif yukarı eğimli yatay piyasa yapar.. Benim gibi vur-kaç oyunculara farketmez ama uzun vadeli düşünenlerin tikkatli olması lazım... üvvv... :)))[/QUOTE]
DXY desteğine gelince ben dayanamadım kademeli satışa geçtim..:) stopum, e/u da değil, dxy nin 76'yı aşağı kırmasında..:D:D
faiz kararından ziyade bence e/u'yu yukarı çeken FED'in 3. parti tahvil alımı beklentisiydi..
[QUOTE=Astatin;342239]ühühühü....dng
[IMG]http://i52.tinypic.com/kf4ci8.png[/IMG][/QUOTE]
1.24 ü sen de görüyorsun graflarda dimi asti :))
[quote=jerfin;342241]1.24 ü sen de görüyorsun graflarda dimi asti :))[/quote]
valla cerephino,
1.3860 üzerinde kaldığı sürece 1.45 bence:o:o
ayrıca eurusd/dxy her zaman efendi hareket etmiyor krafda görüldüğü üzere bence..ü[url]www.dng[/url]