Şubat başından beri 21 trade vardı,dün yazmıştım..
trade başına 250 puan kom ve kayma koysanız yaklaşık 5000 puan eder,yine 6000 puan net kalır..kaldı ki her trade de o kadar kayma olmamamlı..
Printable View
Şubat başından beri 21 trade vardı,dün yazmıştım..
trade başına 250 puan kom ve kayma koysanız yaklaşık 5000 puan eder,yine 6000 puan net kalır..kaldı ki her trade de o kadar kayma olmamamlı..
Solotürk 74.350 den tekrar sata geçti..mavi kırıldı...
Meswela şu anda tekrar uzun için 74.575 te duran kahverengiyi baz alalım,
eğer onun üzerine renko çıkarsa long yapılabilir...sistemde bu esneklik te var yani...illa mavi ve mor şart değil...teyid için kahveyi vermiştim...
böyle yataylarda bu amaçla kullanılabilir..
:)
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img394.yukle.tc/images/300a.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=hilmi;392814]Bende 16.05 de 74 575 ile al verdi, 10 dakikalık özel grafik, bakalım sonra silinir mi?
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...[/QUOTE]
Bendeki henüz sat vermedi. ( mavi 74 300 değerinde ve altında kutu oluşmadı )
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...
[quote=hilmi;392848]Bendeki henüz sat vermedi. ( mavi 74 300 değerinde ve altında kutu oluşmadı )
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...[/quote]
dediğiniz meseleden kaynaklanıyor bu durum...
fakat sonuçta çok fazla aylık performansa tesir etmez galiba??
ew açısından 73.825 aşağı kırılsa mesele kalmaz 4.dalga açısından...
yoksa hep 75.300 üzerinde tepe gelme olasılığı var..zaman ilerledikçe bu olasılık azalıyo ama..yani 4.dalga ağır basıyor...
günlük renko grafiğe Stochastic indicatorünü ekleyip bakarmısınız (K% (Time=8, Slowing= 3) and %D (Time=3 Style=invisible) ), merdiven basamaklarında yukarı yönlü long, aşağı yönlü şort, fena değil gibi duruyor
iyi akşamlar cümleten
iyi akşamlarr..:::
herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=saraylı;392849]dediğiniz meseleden kaynaklanıyor bu durum...
fakat sonuçta çok fazla aylık performansa tesir etmez galiba??[/QUOTE]
Ben farlılaştıma acısından, ( ki aynı yerde çok sistem al verirse zaten alım yapmaya yetişilemiyor ) herşeyi değiştirdim, sanırım bu değişiklikler yüzündendir.
Peryot, kutu yüksekliği, emabandvar değerleri hepsi farklı....