[quote=flexy;342147]:) ben 1 aydır kullanıyorum patron[/quote]
nasıl,memnunmusun bari :::
Printable View
[quote=flexy;342147]:) ben 1 aydır kullanıyorum patron[/quote]
nasıl,memnunmusun bari :::
[quote=The Tatar;342151]nasıl,memnunmusun bari :::[/quote]
:..::..: .kom.kom Çok memnunum
[quote=The Tatar;342146]yaparsın patron,korkulur senden :..:[/quote]
benden niye korkulsun beaa..PALA dan korkulur... şimdi doğrusunu diyeyim... toplantıya girmeden önce hakkaten oraya şort kavırma yazdım..amama 5 dakika sonra iptal ettim emri..lan dedim, zaten oraya graştıysa daha da graşar...netekim oraya graştı daha da graştı ama olay yerinde olmadığımız için armut topladık..sonuç 800 ortalamaları 6 kaldıraçlı taze şortlar duri...:D gısmet değilmiş yukardaki aksiyon..üühühühhü..:D
[quote=Astatin;342154]benden niye korkulsun beaa..PALA dan korkulur... şimdi doğrusunu diyeyim... toplantıya girmeden önce hakkaten oraya şort kavırma yazdım..amama 5 dakika sonra iptal ettim emri..lan dedim, zaten oraya graştıysa daha da graşar...netekim oraya graştı daha da graştı ama olay yerinde olmadığımız için armut topladık..sonuç 800 ortalamaları 6 kaldıraçlı taze şortlar duri...:D gısmet değilmiş yukardaki aksiyon..üühühühhü..:D[/quote]
oyle deme, oraya kadar long tutup, ordan sortlayanlar ne yapsin:..:
yahu bu talih olaylarında zayıf kalıyorum ha..sayısal da hep 4 hep 4..vob da balığın ağzına attığım kancayı kendim geri çekiyorum filan...eüzü..du bakalım..kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek...ama dıtatar demiştim pazar günü...71 de nasıl zayıf görünüyosa cuma günü 74 dede o kadar güçlü görünüyordu demekki graşacak diye..dedim mi..dedim...üüühüühhü..neyse at koşat baht kazanır..üü[url]www..LONG[/url] LIVE EED:..
geceye igrenc derecede unmusterih sort olarak giriyorum, uww.
[quote=nunu;342155]oyle deme, oraya kadar long tutup, ordan sortlayanlar ne yapsin:..:[/quote]
he bak o ihtimalde var..kaldı ki , diyelimki emri iptal etmemiştim ve hakkaten şort kavırma yaptıydık...fiyat daha sonra graştığı zaman geri dönsem way kaçırdık şortları deyip hemen yeniden şort yapıp, sonra 1000 puan kütürdeyebilirdim...güzel olmazdı tabi...üwww
[quote=Astatin;342154]benden niye korkulsun beaa..PALA dan korkulur... şimdi doğrusunu diyeyim... toplantıya girmeden önce hakkaten oraya şort kavırma yazdım..amama 5 dakika sonra iptal ettim emri..lan dedim, zaten oraya graştıysa daha da graşar...netekim oraya graştı daha da graştı ama olay yerinde olmadığımız için armut topladık..sonuç 800 ortalamaları 6 kaldıraçlı taze şortlar duri...:D gısmet değilmiş yukardaki aksiyon..üühühühhü..:D[/quote]
korkuyorum senden patron :::
tırsıngen ve 500 den fifty cover
cümleten iyi akşamlar,flatos..
ben gider kovalasın jüjeler :)
[quote=nunu;342157]geceye igrenc derecede unmusterih sort olarak giriyorum, uww.[/quote]
nunu apla ben de tırsıngen dedim ve yarısını kapattım, gap yemeyelim kafamızın üstüne diye.+.