-
[QUOTE=unlimitted;122692]long olsam çok korkunç ürkünç espriler yapardım ama değilim. :D
ah be Jerfin, ah be Jerfin.
en güzel kılık değiştirenlerden biriydin sen forumda ne güzel. hop long, hop short. ne oldu da böyle çakıldın kaldın pozisyona...
sadece 1 kez bu kadar beklediğini görmüştüm, onda da yine shorttun ve karla kapatmıştın.
inşallah bunda da zararla bitmez sonu.
nasihat vermeyi sevmem gerçi ama zaten benim lafım değil, dünyanın en büyük spekülatörünün lafı, hatırlatmakta fayda var:
"yatırım, sonu yanliş giden spekülasyondur. eger, zamaninda spekülasyondan çıkamazsanız mecburen yatırımcı olursunuz."
neyse, pozisyonu zarar olan arkadaşlara geçmiş olsun. yarın yeni bir gün. çıkarırsınız zararları arkadaşlar sıkmayın canınızı. çıkaramazsanız da, en büyük zenginliğin sağlık olduğunu unutmayın.
bu da Sabancı'nın lafıdır:
"çocuğum doğduğu gün, iflas ettim"
anlayana...[/QUOTE]
yanlış hatırlıyorsun, güniçi çok fazla işlem yapmam ben.. hele yönden eminsem ohoooo haftalarca beklerim..:o
sadece ruh halim bozuk ve agresif olduğumda güniçi çok işlem yaparım.:D
keşke bugün birileri dengemi bozsaydı da agresif işlem yapsaydım..:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122702]Selcuklu baba.O oboda maymun eksik.Bir zahmet please.Sevimli pembe donluyu da unutma.:(:pDow düşerse 300 den alış gitse idi vob hayatım bitiyordu yarın.[/QUOTE]
unutmuşum maymunu vay anasını .. neyse koydum ... obo yu maymunlarla ifade ettim . :o:o:o:o:o:o:o:
[URL=http://img199.imageshack.us/i/adszuqv.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7398/adszuqv.jpg[/IMG][/URL]
-
asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...
-
[QUOTE=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/QUOTE]f dow kapanışta 8830..
-
[quote=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/quote]
zaten bugünde düşmezse, bizzati gidip bir aksiyon yapacağım..
-
[QUOTE=Astatin;122711]zaten bugünde düşmezse, bizzati gidip bir aksiyon yapacağım..[/QUOTE]
bende geleyore:p
-
[quote=jerfin;122707]yanlış hatırlıyorsun, güniçi çok fazla işlem yapmam ben.. hele yönden eminsem ohoooo haftalarca beklerim..:o
sadece ruh halim bozuk ve agresif olduğumda güniçi çok işlem yaparım.:D
keşke bugün birileri dengemi bozsaydı da agresif işlem yapsaydım..:D[/quote]
çok işlem yaparsın manasında dememiştim kılık değiştirme işini.
o bizim işimiz. :D
demek istediğim, bi noktayı aşarsa dönerdin tersine açardın idi.
ama zaten maliyet çok beter değilmiş. ben daha aşağılarda sanıyordum. dolayısıynan, bışver benim mesajı.
ama soros ile sabancının lafları kısmını bışvermesin kimse! :..:
-
altın gün içi %1 eksılerden gelıp 0.2 artıları gördü..bakır da yukselısteymıs..emtılalar biraz daha yukarı yaparsa pıasayı ayakta tutar gibi duruyo..
-
[QUOTE=marakes;122714]altın gün içi %1 eksılerden gelıp 0.2 artıları gördü..bakır da yukselısteymıs..emtılalar biraz daha yukarı yaparsa pıasayı ayakta tutar gibi duruyo..[/QUOTE]
sus sus bak ayuların gazabına uğrıycaksın.dng
-
[quote=QUEEN;122712]bende geleyore:p[/quote]
3 üzdünüz dimi siz...her birinize 2 tapanca... 6 takviye tapanca eder..zaten maşallh matrixdeki eycınt simit'i aratmıyo sizin hız ve hareketler..iyi olur gel gel...
-
[quote=jerfin;122696]çalışacak çalışacak... ama bu gece çalışşır mı..:..:[/quote]
Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:
-
bu arada pastadakı dıger farkı 2 3 gun evvel 59 lardayken ugun yenıdn 67 binlere gelmış .efg halen 99 bin uzunda.
-
[quote=QUEEN;122709]asti dowun pili bitti..bak görürsün dowun ayuları yetti gayri deyip basacaklar...[/quote]
dow rambo gibidir
-
[QUOTE=unlimitted;122713]çok işlem yaparsın manasında dememiştim kılık değiştirme işini.
o bizim işimiz. :D
demek istediğim, bi noktayı aşarsa dönerdin tersine açardın idi.
ama zaten maliyet çok beter değilmiş. ben daha aşağılarda sanıyordum. dolayısıynan, bışver benim mesajı.
ama soros ile sabancının lafları kısmını bışvermesin kimse! :..:[/QUOTE]
evet stop koyarım mutlaka, ama stopum çok yukarılarda..:..:
hem zaten 45.500 den bu yana shortum orti.. arada short kapa-aç ile beraber maliyet 47.000 lere çıktı.. anlayacağın stoplasak bile kardan yeriz..:)
yine de sağol beni düşündüğün için..:o
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122717]Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:[/QUOTE]
gergin olunca hep çenem düşüyor nedense..:..: sen bana gevezesin mi diyorsun şimdi...boks..boks..kom
-
Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122717]Çok konuşunca düşmüyor.Az sus da düşsün daaaaaaaaaaa.:..:[/QUOTE]
Nasılmış :::
-
-
Vallahi Taylant avatarları pek sarmadı.Yalova gemideyim Bodrumdan dönerken.Bu arabayı da sevmeye başladım.Hangisini isterseniz satılık 20 milyar cash veren kapar arabayı.Astra Auris.Bu araba avatarı epey uzun zaman gider.Dow Allah belanı versin.Kaç aydır bir tutturamadınız bedduayı.Bu sefer ben tutturacam İnşallah.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122722]Haydin paydos oldu dow.Eve gidin uyuyun.:D.dng.dng.dng[/QUOTE]
ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:
-
[QUOTE=truva;122719]dow rambo gibidir[/QUOTE]
rambo ilk sağ kroşeyi yedi.boks.
-
yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:(
-
[quote=QUEEN;122727]rambo ilk sağ kroşeyi yedi.boks.[/quote]
8760 kadar telafisi kolay
asagısı olmazsa sorun yok
-
[QUOTE=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/QUOTE]
ya almmamak üzere veriyolarsa:::bak yine şom şom konuşuyosun.kom
-
[quote=SEYYAH;122728]yeniden almak için vereyorlar dow a :oüüü:([/quote]
Bence belini doğrultamayacak bir daha bu.Bu kadar uyumsuzluğa zor durur artık.
[quote=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/quote]
Taylanta beklerük.Dans etmeye kız kalmadı diskoda.:D:Dİlle deşarj olacaksan.Sürekli shoppin shopping.Kriz senin yüzünden teğet geçti zaten.:D:D
-
[quote=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/quote]
ekonominin can damarı oldun iyice...lelele
-
[quote=QUEEN;122730]ya almmamak üzere veriyolarsa:::bak yine şom şom konuşuyosun.kom[/quote]
ama öyle ben naapim?:oüüü:(
ya bıktım vallahi ne ivrenç bir trendmiş...bitmedi bitemedi...yetti ya istemiyorum yükseliş filan.çaksınlar ağzı burnu yamulsun dowun da geri kalan piyasalarında :mad:
eni sonu bizzatihi gidip ben basacağım FED binasını nerede lan matbaa makinanız diyerek :::
bernanke merdiven altında ucuz selülozdan fason dolar imalatı yapıyormuş :::
-
[QUOTE=SEYYAH;122733]ama öyle ben naapim?:oüüü:(
ya bıktım vallahi ne ivrenç bir trendmiş...bitmedi bitemedi...yetti ya istemiyorum yükseliş filan.çaksınlar ağzı burnu yamulsun dowun da geri kalan piyasalarında :mad:
eni sonu bizzatihi gidip ben basacağım FED binasını nerede lan matbaa makinanız diyerek :::
bernanke merdiven altında ucuz selülozdan fason dolar imalatı yapıyormuş :::[/QUOTE]
asti ben sen gidiyorz.. başka ayularda gelir..:::
-
[QUOTE=jerfin;122726]ne uyuması beahhh.. gün daha yeni başlıyor bana..dng gidip biraz alışveriş ile mi deşarj etsem acaba kendimi.. ::: yada yumruklayacak birini bulayım..:cool:[/QUOTE]
yanlış kişi :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122731]Bence belini doğrultamayacak bir daha bu.Bu kadar uyumsuzluğa zor durur artık.
Taylanta beklerük.Dans etmeye kız kalmadı diskoda.:D:Dİlle deşarj olacaksan.Sürekli shoppin shopping.Kriz senin yüzünden teğet geçti zaten.:D:D[/QUOTE]
dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D
-
[QUOTE=jerfin;122736]dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D[/QUOTE]
ilk hisse nette clark30 du nickim şimdi 32 zaman çabuk geçiyor ömür bitiyor:)
-
[quote=QUEEN;122734]asti ben sen gidiyorz.. başka ayularda gelir..:::[/quote]
Matbaayı son kez kullanıp bilet paramı verirsen gelirim bende.:D:D
-
[quote=jerfin;122736]dans ile deşarj olmak fena fikir değil de, bizim disco zamanımız geçti gökhan..:))) yaş olmuş 32,5.. geçen biri demişti yaf siz kadınlar 6 ayı kar belliyorsunuz o buçuğu yuvarlamıyorsunuz diye..:D:D[/quote]
Benim ablamla 4 yaş fark vardı.Her sene 1 yaş azalıyor.En son eşitlendik.O hala 24.:D:D:D:D.dngSen yarım yaş iyisin.Diskoda ne çıtırlar var varya.70 yaşında dans ediyor.::::::Sen onların yanında bebe kalıyorsun.
-
-
[QUOTE=clark;122737]ilk hisse nette clark30 du nickim şimdi 32 zaman [COLOR="Red"]çabuk geçiyor ömür bitiyor[/COLOR]:)[/QUOTE]
malesef öyle clark.. 4 yıl hisse.net'de yazdım, 1,5 yıldır burada yazıyorum, daha dün gibi..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;122739]Benim ablamla 4 yaş fark vardı.Her sene 1 yaş azalıyor.En son eşitlendik.O hala 24.:D:D:D:D.dngSen yarım yaş iyisin.Diskoda ne çıtırlar var varya.70 yaşında dans ediyor.::::::Sen onların yanında bebe kalıyorsun.[/QUOTE]
70 yaşında olup da hayat dolu olmak güzel birşey aslında.. dede, nine olmuş ama hala cıvıl cıvıl gençlere taş çıkartacak kadar yaşama arzusu ile dolu olanlara hep imrenmişimdir.. insanın gönlü genç olmalı..
-
[QUOTE=fXci;122735]yumruklayacak birinimi arayosun ::: gel gel .boks. gelde gör .boks. :::[/QUOTE]
ülem [B]jerfin [/B]ben gökan yazdı sanayorum o yazıyı .pardon...... yukardakini gökana yazdımdı ben ::: :::
istersen yurmuklayabilirsin gayri beni hakattim
-
21.17 de DJI şanzıman dağıtacak, ben söyleyeyım de, (sonra toplar mı işte onu bilmiyorum); kayıtlara falan geçmesin kardeşim, kendı kendıme diyorum.
-
daxı kapattı hadi aşağı 8650 şimdi..
-
[QUOTE=tuareg;122744]21.17 de DJI şanzıman dağıtacak, ben söyleyeyım de, kayıtlara falan geçmesin kardeşim, kendı kendıme diyorum.[/QUOTE]
yok öyle geçti bile kayıtlara.. :::burda ne dediktifler var.. ağzından çıkanı kulağın duyuyomu.dng