toplantı arası..aha 72025 e yazdığım şort kavırmalar gitmiş..oha sonra kraşmış sonra ranmış şimdi yine kraşıyor..450 den yine şort o zaman..inandın mı nuni :)
Printable View
toplantı arası..aha 72025 e yazdığım şort kavırmalar gitmiş..oha sonra kraşmış sonra ranmış şimdi yine kraşıyor..450 den yine şort o zaman..inandın mı nuni :)
Pala psikolojimi altüst etmiş olsanda yağma yok kararliyim tavizsiz sisteme devam.
yalniz bu cok pis tobo yapiyo, uww
[quote=Astatin;342136]toplantı arası..aha 72025 e yazdığım şort kavırmalar gitmiş..oha sonra kraşmış sonra ranmış şimdi yine kraşıyor..450 den yine şort o zaman..inandın mı nuni :)[/quote]
kalp gozuyle inandim:..:
stop patladıktan sonra 700 den short açmıştım, stop 73000 idi, pe**** 72900 e kadar getirdi, neyse ucuz atlattım.
hoşgeldin asti.
Bi bakıyorum lomp 500 aşağıda tekrar bakıyorum lomp 500 yukarıda..sevgi dolu sözcükler sarfettim ekran başında :)
[quote=nunu;342135]haha, tipik bir sistem alda ben sortum olayi:..:[/quote]
valla sistemden öhhh geldi ve bıraktım,zaten benimki öyle çok fantastik bişey değildi..
eskiden kullandığım göstergemi koydum ekrana onunla çoğunluk day-trade takılıyorum.
huniyi kafaya geçirmeye ramak kaldı zira .heyk :)))
[quote=Astatin;342136]toplantı arası..aha 72025 e yazdığım şort kavırmalar gitmiş..oha sonra kraşmış sonra ranmış şimdi yine kraşıyor..450 den yine şort o zaman..inandın mı nuni :)[/quote]
yaparsın patron,korkulur senden :..:
[quote=The Tatar;342145]valla sistemden öhhh geldi ve bıraktım,zaten benimki öyle çok fantastik bişey değildi..
eskiden kullandığım göstergemi koydum ekrana onunla çoğunluk day-trade takılıyorum.
huniyi kafaya geçirmeye ramak kaldı zira .heyk :)))[/quote]
:) ben 1 aydır kullanıyorum huniyi patron
[quote=nunu;342139]kalp gozuyle inandim:..:[/quote]
benim 71575 e yazdığım alış gelmiş buna ne dersin ve çokonat teklif edermisin peki :..:
[quote=nunu;342139]kalp gozuyle inandim:..:[/quote]
bi ekstre versem:::
hatta duş alırken huninin tepesine bağlıyorum hortumu, homojen olarak dağıtıyor suyu :D