[quote=oguzhan;221047]Hele bide cumadan sotta kaldıysan bu gün sabahta yukselişte kol keseyimmi diye üç buçuk attıysan dahada güzel oluyor.[/quote]
helede bu ** sistemi nedne al vermedi hala diye fır dönerken daha da...
Printable View
[quote=oguzhan;221047]Hele bide cumadan sotta kaldıysan bu gün sabahta yukselişte kol keseyimmi diye üç buçuk attıysan dahada güzel oluyor.[/quote]
helede bu ** sistemi nedne al vermedi hala diye fır dönerken daha da...
birazdan dow..a açılacak.....
bu gece dow..a tecavüz var.......
bu veriyle yanıyordular...birde cuma verisi var....
bu gece dow.....mola diyecek..............
[QUOTE=oguzhan;221047]Hele bide cumadan sotta kaldıysan bu gün sabahta yukselişte kol keseyimmi diye üç buçuk attıysan dahada güzel oluyor.[/QUOTE]
70350 aşa kırarsa yemede yanında yat
[QUOTE=Astatin;221052]helede bu ** sistemi nedne al vermedi hala diye fır dönerken daha da...[/QUOTE]
Sistem güzel yerde al vermişti bu günde güzel yerde sat verdi ama bi uyabilsek sorun zaten orda.
Dow düşsede kapanışta toparlar öyle kapar bence, bu hafta yataylıkta epey usandırır bu dow:)
[QUOTE=bull market;221037]70450 altı kötü olur görülüyor.[/QUOTE]
Bırak abim kötü olsu hatta kötü yola düşşün yoksa biz kötü yola düşcez
[quote=Astatin;221052]helede bu ** sistemi nedne al vermedi hala diye fır dönerken daha da...[/quote]
ahada 3,5....yaw bu slow sistem olayı iyide..istresi fazla..kaldıracı abarmamak lazım....EMA112=70450... acil kırmamız lazım
[IMG]http://i44.tinypic.com/2885bmf.png[/IMG]
[quote=oguzhan;221060]Sistem güzel yerde al vermişti bu günde güzel yerde sat verdi ama bi uyabilsek sorun zaten orda.[/quote]
Ben sordum kendime hafta sonu, bu kadar sistem programladın bugüne kadar, niye sisteme uymuyorsun diye... Cevap benim için şu: Hiçbirine güvenmiyorum... Hepsi bazen çok çok pis çarpılıyor... Büyük ihtimal sisteme uyma sıkıntısı yaşayan herkesin derdi budur... Yoksa güvenilir sistem yazabildik de uymadık mı?
[QUOTE=boz ayı;221035]teprik ediyorum.........helal olsun sana bu yollar..............
+.+.+.[/QUOTE]
savol boz ayu abi emme daha çarpılıp çarpılmaycee belli deel zistemnerimin.. emme teşkur veri maç
[QUOTE=selçuklu;221024]fxci patron senmisin o gitar çalan .. teprik eedrim ..
new turn on the way i think .. tgg kaç oldu ** . susadım az water ..[/QUOTE]
içimdeki ben abi :::
[quote=Strategist;221067]Ben sordum kendime hafta sonu, bu kadar sistem programladın bugüne kadar, niye sisteme uymuyorsun diye... Cevap benim için şu: Hiçbirine güvenmiyorum... Hepsi bazen çok çok pis çarpılıyor... Büyük ihtimal sisteme uyma sıkıntısı yaşayan herkesin derdi budur... Yoksa güvenilir sistem yazabildik de uymadık mı?[/quote]
histem-sistem tartışması yapılan bir çok yerde aslında ne kadar çok ortak yönü olduğunu anlatmak açısından çok da güzel bir örnek oldu bu.
bugüne kadar bir çok metada bir çok yorum yapmışımdır.
bir çok insandan, "bu kadar tutturuyorsun, neden bu tutturma olayını paraya çeviremedin ki" diye meraklı sorular alıyorum.
cevap yukardaki ile aynı. :)
[quote=unlimitted;221072]histem-sistem tartışması yapılan bir çok yerde aslında ne kadar çok ortak yönü olduğunu anlatmak açısından çok da güzel bir örnek oldu bu.
bugüne kadar bir çok metada bir çok yorum yapmışımdır.
bir çok insandan, "bu kadar tutturuyorsun, neden bu tutturma olayını paraya çeviremedin ki" diye meraklı sorular alıyorum.
cevap yukardaki ile aynı. :)[/quote]
Unlu kurabiye abi,
Depecek mi?:..:
dow..un yıkılacağını palada biliyor.....
oyun planı kabak gibi belli.....
....
uzun dewam...maaliyet 71.600...1/3 de 71.400 den aldım...
56.200...spotta önemli bir destek...
[quote=excali;221075]Unlu kurabiye abi,
Depecek mi?:..:[/quote]
daha depmedi diyon yani :D
cuma günü kapanışa 40 dakika kala hem kapanacağı noktayı görüp, hem gap olayını çözüp (sahi kaçtan açıldı bilmiyorum, 400-600 puan gap demiştim ama) bundan para kazanmamış olmak hoş olmuyo biliyinni :)))
o yüzden YY .dng
Yukarı tepiş başladı, 71200 civarına teper artık:)
eyooo ben toplantıya gittim geldim piyasa dibini bulmuş namıssız aga .. cuma kapanısa dogru aldıgım shortların altına düşmüş ueheuh ah namıssız ahhh. stratejimi değiştirmiyorum 1000 da bir kursun artırımına devam şimdilik...
ızdırap içindeki ayular nefes almışız accık :)
vay be 1300 point düşmüş :)
[quote=unlimitted;221081]daha depmedi diyon yani :D
cuma günü kapanışa 40 dakika kala hem kapanacağı noktayı görüp, hem gap olayını çözüp (sahi kaçtan açıldı bilmiyorum, 400-600 puan gap demiştim ama) bundan para kazanmamış olmak hoş olmuyo biliyinni :)))
o yüzden YY .dng[/quote]
Abi sağol. Ben attım o paraları cebe.dng
Not: 40dk kalmasına 10 dk kaldı..
Donus zamanı geldı mı?
dow artı devam galıba..
dow...düşmek için çıkıyor......
bu gece göreceğiz......
inşallah seans sonuna yetişir...düşüşü......
70800 long ıcın nasıl...
[quote=boz ayı;221089]dow...düşmek için çıkıyor......
bu gece göreceğiz......
inşallah seans sonuna yetişir...düşüşü......[/quote]
[I]kapanış tahminim....10.778......[/I]
:dü:
[quote=boz ayı;221089]dow...düşmek için çıkıyor......
bu gece göreceğiz......
inşallah seans sonuna yetişir...düşüşü......[/quote]
Erken düşerse sonra tepiyor abi... Bırak bu saatlerde fezaya çıksın... Eski bir Somali atasözü der ki: "Düşüşün ideali 22:30'dan sonra gelenidir" :)
hımmm oldukca ıddalısın yanı..
[quote=Strategist;221094]Erken düşerse sonra tepiyor abi... Bırak bu saatlerde fezaya çıksın... Eski bir Somali atasözü der ki: "Düşüşün ideali 22:30'dan sonra gelenidir" :)[/quote]
Küçükken Somalili korsanlar mı kaçırdıydı?.kom
Türkiyeyi vazgeçtik abi, somali üzerinden volsitrit şeediyonuz heeee.kom
[quote=boz ayı;221076]dow..un yıkılacağını palada biliyor.....
oyun planı kabak gibi belli.....
....[/quote]
boz abi fibo günü dov jonesta 2 nisan ımkb 1 nisanda bogalar bu tarihlere kadar direnebilirler dönüş icin yüksek olasılık bu günler ama vob ta bir gün bile çok önemli o bakımdan kalıcı sort için acele edilmeyip son ana kadar beklemek yararlı olur kanatindeyim
[QUOTE=abdullah yıldız;221100]boz abi fibo günü dov jonesta 2 nisan ımkb 1 nisanda bogalar bu tarihlere kadar direnebilirler dönüş icin yüksek olasılık bu günler ama vob ta bir gün bile çok önemli o bakımdan kalıcı sort için acele edilmeyip son ana kadar beklemek yararlı olur kanatindeyim[/QUOTE]
aynı zamanda son düşüşün %161 geri alış sınırı... bugun aşmış gibi yapıp panikletme yoluna gidildi ancak mevcut durumda bu sınırın altına gene geldiler.. kapanış alttan olursa güzel olur..
fibo günü?
[quote=abdullah yıldız;221100]boz abi fibo günü dov jonesta 2 nisan ımkb 1 nisanda bogalar bu tarihlere kadar direnebilirler dönüş icin yüksek olasılık bu günler ama vob ta bir gün bile çok önemli o bakımdan kalıcı sort için acele edilmeyip son ana kadar beklemek yararlı olur kanatindeyim[/quote]
[I]fibo rektifiye olmuş....modası geçmiş....[/I]
[I]yeni öğrendim....içimizdeki irlandalılar yapmış....[/I]
[I]ARTUR......................[/I]
[I]dow..u çıkaran oymuş......bir aydır abd..de tatil yapıyormuş hergele...[/I]
[I]selçuklu patron.a selam ederim dedi..kıs kıs gülüyordu....[/I]
Valla şimdiden 4 Nisan paskalya maskalya ayağına tatil falan uydurmaya başladılar, dönüş günleri var bi numero, demekki 74000 ler short yeresi olarak fena değil:) saygılar.
ben kaçar .. kapanış tahminim 70000 düz hesap... geceye cuma kapanısa yakın acılan kısalarla devam... cümleten iyi akşamlar..
bu gece dow ..yıkılır....
çünkü ARTUR...uçağa binmiş........
ama buraya gelmiyor......
yunan adalarına gidiyormuş...para pohh gibiymiş.....
[quote=LANCE51;221090]70800 long ıcın nasıl...[/quote]
daha aşşağıdan olmaz mı::: yarın sabahtan 70200 maliyetlenmek ehveni şer gibi:::.brv
[quote=LANCE51;221104]fibo günü?[/quote]
fiyat grafikleri üzerinde önemli gördügün dip ve tepe noktalarını pivot nokta seçerek 13-21-34-55-89-144-233 günleri ekleyip bakarsan önemli kırılmalar oldugunu görebilirsin bu günlere fibonacci günleri deniyor
He he heeeee
Depti
saatlikte sat devam
bugün çarpılma günü oldu
dow 10905...
bızde de alımlar var...
Saat 17.00 zonrası
YYŞD