68075 longların stobu an itibariyle 67550..
Printable View
68075 longların stobu an itibariyle 67550..
kısaldım bakalım .. 5 lik trend alda ..2 lik trade ve 2lik trend satta ..
pivot:67.800
ema55:67.804
ewsel oalrakta .. minor küçük bir üçgenin c adlgasındayız tahminim .. sazan abinin dopiğine göndermiştim sayımı ...
kapattım flat .. karar versin piyasa .. karışık durum var ... relaxxx mode .. flat ..
[quote=saraylı;248657]pivot:67.800
ema55:67.804[/quote]
eğer bu bölge kırılırsa ,sabahki dibi test edebiliriz gibi geliyo bana...:rolleyes::confused:
[quote=saraylı;248671]eğer bu bölge kırılırsa ,sabahki dibi test edebiliriz gibi geliyo bana...:rolleyes::confused:[/quote]
orası kırılmasın abi önce 69200 sonra 69600 kırılsın plizz :)))
[quote=YAVUZHAN;248674]orası kırılmasın abi önce 69200 sonra 69600 kırılsın plizz :)))[/quote]
eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D
[quote=saraylı;248676]eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D[/quote]
yavuzhanı kır beni kırma abi:..: sabah 67den vermedim şortları çok pişmanım pala üüüvvv üüüvalla bu sefer verip longlıycam:D .uyk+.
5 lik trend .. 2 lik trend ve .. 2 lik trade .. hepsi alda .. longum .... istop yeresi 2 l,k trade sat signal olacak .. üvvvv ... ingaaaaaa ...
[quote=saraylı;248676]eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D[/quote]
sağolasın abi .brv
selçuklu patron 2 dk lıkta yukarı bi 3 sayarmısın plizz :::
en baba 3 den olsun yalnız :..:
ilk day ziztemli daytrade im :D gelen al sinyali sonrasıı ne yapacağumu bilemediğimden günü güzel zararla kapatiyorum :) üvvvvvvvvvvvv geçmiş olsun :) cörtleri anında kapatmak gerekmiş üwwwww tecrübe oldu üwwwwwwwwwwwww fLatos geçmişozz.. TECRÜBE KAZANIRKEN DÜŞÜK KONTRATO ZARAR EDERKEN 4 MİSLİ adetle çarpıldım :) :) üwwwwwwwwwwwww