[quote=Astatin;210225]bence pis alacaklar...hatta çok pis[/quote]
alıyolar zaten
Printable View
[quote=Astatin;210225]bence pis alacaklar...hatta çok pis[/quote]
alıyolar zaten
Garanti yi 2 kademe kaldır , vob u uçur ohh ne güzel yaa..
VOB'da işlem yapıyor olsaydım, fullediğim longlarımın yarısını 64.050'den kapatırdım. 250 puan pull back beklerdim.
"pull back yapmazlarsa, çok da fifi" derdim kendi kendime! :D
[quote=unlimitted;210232]VOB'da işlem yapıyor olsaydım, fullediğim longlarımın yarısını 64.050'den kapatırdım. 250 puan pull back beklerdim.
"pull back yapmazlarsa, çok da fifi" derdim kendi kendime! :D[/quote]
VOB'da işlem yapmadığına göre 8.40'tan akkız alsan??:D
[quote=BOSNALI;210226]ASTİ sistem ne der?
spot 600 puan daha cıksa tam dirence degmiş olcak,sanki pztesiye artı gap acılıs yapıp sonra bascaklar gibi geliyor.. surekli para girisi var bu seferde pat diye IMF anlasması gelmesin.. bunlardan hersey beklenir..[/quote]
.63875 de al verdi ve istopladım ama long olmadım..haftasonlarına flat giriyorum..çünküm
64bin üzerinde 65.8'lere yolculuk başlamış olabilir.. kısada acele etmemekte fayda var.
[quote=excali;210235]VOB'da işlem yapmadığına göre 8.40'tan akkız alsan??:D[/quote]
gazoz kapakları baya bi oldu lem. 4.000 gazoz kapağım oldu.
verirler mi 2 lot akkız 8,40tan. verirlerse; rest!:D:D
yorum yok long devam
Pala the strongest
[QUOTE=BOSNALI;210226]ASTİ sistem ne der?
spot 600 puan daha cıksa tam dirence degmiş olcak,sanki pztesiye artı gap acılıs yapıp sonra bascaklar gibi geliyor.. surekli para girisi var bu seferde pat diye IMF anlasması gelmesin.. bunlardan hersey beklenir..[/QUOTE]
EFG hala almaya devam edıyor.. bu ayak pek saglam ayaga benzemıyor.. parıte ve sıyası durum zaten buna musaıt zırt dıye bısey dıyecekler sankı..
pala önümüzdeki hafta daha ölmedik diyecektir piyasaya.. paştakilerin sagı solu belli olmaz bu aksam bı gecekonduya mısafırlıge gıdıp yemekte bıle acıklayabılırler ..
[quote=halojen;210247]64bin üzerinde 65.8'lere yolculuk başlamış olabilir.. kısada acele etmemekte fayda var.[/quote]
kısa ne demek haylojel...günlerden cuma olduğuna üzüliyorum...haftasonuna fil-at prensibi nedneiyle son long sinyalde poz açmadık....nacisane görüşüm bu yükseliş 64600 de oyalanabilir ama 65400 üstü yeler potada olabilir.
[quote=unlimitted;210249]gazoz kapakları baya bi oldu lem. 4.000 gazoz kapağım oldu.
verirler mi 2 lot akkız 8,40tan. verirlerse; rest!:D:D[/quote]
Yok lem, Sen o kapakları Nöri Nalço'ya götür bence. Belki gazos verir:D:D