-
[quote=fXci;210198]astet naptında istop oldun lüe ? longlarımı ?[/quote]
lem yok..ben longları histemli 675-700 gapadım....sonra düştü çıktı felan..675 700 ve 825 den şort açıp..onları istopladım.. -300 gün açılışı +300 long kapanışı şu an +150 kalmıştır...bu kadder strese değermiydi..noouuuu:D:D:D ekside olanlar da tez zaman toparlar inşallah :) ısrar ve temenni yok, disiplin ve istop vr:::::::::
-
[quote=ATHLON;210200]balık tutarkene, oltanın en ucuna gocaman da bi ekmek baalardık...hani olur ya kefal atlar ekmee diye...[/quote]
bazen kefal beklerken, jaws geliyo ama:D:D.kom
-
[quote=excali;210203]VOB'da oynarkene para mı bağlıyonuz ucuna?;)[/quote]
içimden de sen geçiodun ex bunu yazarken...:))
ypk ben başında paraya sarıp tutuorum oltayı..:)
-
1/2 shortla devam 64.5 ve 65 e kadar kasarsa palayı orada bekliyorum..
-
[QUOTE=Astatin;210205]lem yok..ben longları histemli 675-700 gapadım....sonra düştü çıktı felan..675 700 ve 825 den şort açıp..onları istopladım.. -300 gün açılışı +300 long kapanışı şu an +150 kalmıştır...bu kadder strese değermiydi..noouuuu:D:D:D ekside olanlar da tez zaman toparlar inşallah :) ısrar ve temenni yok, disiplin ve istop vr:::::::::[/QUOTE]
savlık olsun sisteme geleceene paraya gelsin
zabah tam açılışta lönklediim için kardayım emme sistemden 3xx pıvan falan koptum gayri... emme short sinyali nerden gelcek belli deel tabi
şincilik yo yo lo de
-
alın leyn......
gece ben ne yaptımda bulla uydum....ühühühühhüüüüüüü
bull sakın uzadım demeeeeeeeee
-
güneşsigortavakıfbanktürktelekom valeybol macı var trt3 de yemişim vob u
-
satış baskısı var gibi görünüyor..ama satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı ise..püffffff...günün en yükseğindeyiz..her şey olabülü
-
Akkız'da 8.40'ı kaldırcek babayiğit aranmaktadır..üüü
Möracaat: FORUM
-
[QUOTE=seko;210204]Momentum zayıf , işlem hacmii düşük kimi kandırıyon sen pala...[/QUOTE]
hocam etkilemek istemem yanlıs anlasılmasın , cogu zaman terste kalan bırı olarak , ve shortta ısrar eden bırı olarak ne vakit bu şekilde düşünsem yukselır bu meret..
umarım shortlarınızı karda kapatırsınız ..
ben bıraz daha bekleyecun short ucun.. bı yere kacmıyo nasılsa.. purnunu aşşa verdimi iflah olmaz 57XXX aşşada beklii bizi..
temkinli ördek moduna girdim , bol teorik position mode on :P
-
bence pis alacaklar...hatta çok pis
-
ASTİ sistem ne der?
spot 600 puan daha cıksa tam dirence degmiş olcak,sanki pztesiye artı gap acılıs yapıp sonra bascaklar gibi geliyor.. surekli para girisi var bu seferde pat diye IMF anlasması gelmesin.. bunlardan hersey beklenir..