pala makası kapatsa roket dese show yapar düşün sen ne olur burası :)
Printable View
pala makası kapatsa roket dese show yapar düşün sen ne olur burası :)
astipat ses ver looo
[quote=The Tatar;341590]ben yakın stoplu long devam patron hele bi 74 bin görelim :)[/quote]
Sıkıntı yok patron.. Her piyasa benim pozu kapattığım yerden en az %2-3 daha gider... %1000 gidenini de görmedik değil... ::: :..:
[quote=Strategist;341596]Sıkıntı yok patron.. Her piyasa benim pozu kapattığım yerden en az %2-3 daha gider... %1000 gidenini de görmedik değil... ::: :..:[/quote]
sen kapattınmı şimdi :rolleyes:
ühüühüh. .
stobu güncelleyelim,73350 !
[quote=selçuklu;341598]ühüühüh. .[/quote]
Havatarda öndeki Astetron anladık da arkadaki de bi türlü benimle tanıştırmadığı sekreteri Teprike Hanım galiba.. Neyse en azından fotoğrafını gördük... üvvv.. :..:
Gece uyuyamadım kalktım kanalları karıştırayım dedim, yaban tv takıldım biraz.. avcının biri ayu avlıyo...hemide kara ayu..içim cız etti beddua ettim.. tüfengin ucu kopsun, geri tepsinde bi daha sıkama..nasıl kıydı kocaoğlana görseniz.. eti yenmez bi şey olmaz...gidin bufalo avlayın yaf, hemi etini kavırırsınız dedim kendi kendime...
[quote=obsidyen;341604]Gece uyuyamadım kalktım kanalları karıştırayım dedim, yaban tv takıldım biraz.. avcının biri ayu avlıyo...hemide kara ayu..içim cız etti beddua ettim.. tüfengin ucu kopsun, geri tepsinde bi daha sıkama..nasıl kıydı kocaoğlana görseniz.. eti yenmez bi şey olmaz...gidin bufalo avlayın yaf, hemi etini kavırırsınız dedim kendi kendime...[/quote]
Ben de niye akşam akşam kulağım çınlıyo demiştim... :..:
üvvv.. Baş ayu, baş graşör Astetrobear nerde.. üvvv... Ne iyi ayuydu... :)))
graşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün geç gelecğini söylediydi...toplantısı varmış...sanırım oradan kutuplara da uğrayıp örgüt çalışması yapıyodur galiba...:..:
astatin patron olmadan graşka olmuyo sanırım...onun gıllanması lazum gelmektedir graşşkaa için...:D