[QUOTE=indregandi;436960]helal sana tıfılım reeltime deep mi bu,...[/QUOTE]
evet hocam canlı canlı :D
Printable View
[QUOTE=indregandi;436960]helal sana tıfılım reeltime deep mi bu,...[/QUOTE]
evet hocam canlı canlı :D
[quote=TIFIL;436963]evet hocam canlı canlı :D[/quote]
süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...
[QUOTE=TIFIL;436814]s.a
kazançlı bir hafta olması dileğimle..
pivotum:98100
desteklerim:97450- 96150 - 95450
dirençlerim:[COLOR="Red"]99400[/COLOR] - 100000 - 101400...bence..[/QUOTE]
birinci dirence geldik sıradaki gelsin :D
[QUOTE=indregandi;436965]süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...[/QUOTE]
hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...
[quote=TIFIL;436967]hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...[/quote]
annadım,....brv
[QUOTE=indregandi;436965]süreli ama,...
bir özel atta okuyim ben,...nedir ne deyildir,...nasıl kullanılır ,...çıtırmı bari,...[/QUOTE]
ücretsiz üyelik istiyor sabah girdinmi sonra akşama kadar devam bana fena gelmedi bak istersen abi
driver lar,
99025 e 99050 bakalım agresif longu verecekmi,...
[quote=citiwan;436969]ücretsiz üyelik istiyor sabah girdinmi sonra akşama kadar devam bana fena gelmedi bak istersen abi[/quote]
pekde küfür var be citi orada,...hani ahlakımız bozulmasın sonra,...
acayip bir deşarj yerine benziyor,...hani hewrkes terste kalmış bir compoziisyon egemen gibi, ilk bakışım tabi,...he,...
[QUOTE=TIFIL;436967]hocam bunu bana citivan vermişti..ben açıp bakıyorum sadece..detayı o daha iyi biliyordur..okuyunca cevap verir galiba sanırsam...[/QUOTE]
ya kardeş neden mehmet verdi demiyon daha samimi olur :D
[QUOTE=indregandi;436971]pekde küfür var be citi orada,...hani ahlakımız bozulmasın sonra,...
acayip bir deşarj yerine benziyor,...hani hewrkes terste kalmış bir compoziisyon egemen gibi, ilk bakışım tabi,...he,...[/QUOTE]
heç dikkat etmedim ben sadece resim kopyalamak için kullandığım için farkında değilim
5 likte son o 500 e olan atağı tepe dipçilerden kaçırmışlar,...16:05 barı,...
[quote=citiwan;436973]heç dikkat etmedim ben sadece resim kopyalamak için kullandığım için farkında değilim[/quote]
iyi abm sen ayrıntıyı bir yazarsan özelden zahmet vermez isek, ..nasıl bir faydalanma sağlar anlamında,...