98775 altı ise benimdir,....
Printable View
98775 altı ise benimdir,....
[QUOTE=indregandi;436915]malum adaya gidilip geliniyor,...[/QUOTE]
hocam rahmetli erbakanın dediği gibi bu geçiş kanlı mı kansız mı olacak acaba?:confused:
5 lik stoplarda aktifler,
99050 ye,
98800,..
99050 de short aktif yapamadan enselendi,....
[quote=TIFIL;436920]hocam rahmetli erbakanın dediği gibi bu geçiş kanlı mı kansız mı olacak acaba?:confused:[/quote]
kansız geçiş çok para ister,...
ayrıca bu zaman kadar akan kanlar para içinmi aktı,...
deyil tabi,...vatan için aktı, ama vatan üstüne basılan kaidedir, zemindir,..öyleyse vatansızlığı burada aramak gerekir,...uğruna eğer kan akıtamıyorsan, yani,....
şöle demiştim,..
iki adam,..
bir halının başında ucundan kıvırmış bekliyor,..diğeri ise ayakta halının ortasında duruyor,...
adam halıyı ucundan kıvırmış bekliyor,...hünerr ise adam halıyı hızla çekerken halının üsdtünde ki diğeri ayakta durmalı ve bir şey anlamamalı,..başarı ayakta kalışında, ama bu parasız olmaz,...
yapılan iş tam anlamıyla budur,...
zamn ise tam olarak çekme işine dayanmıştır,..
yıkılacak duvarda buydu,..korku ise duvarın altında kalma ihtimali, duavar ise artık dayanılmıştı,..
para işte bunun ortak paydası, bu halı ise kaidenin ta kendisi,...
yani...ne,...
onun içun ben yol kenarındaki laleye kadar sohrtlarım,....
89875 benim,...
Fed/yellen:
Bu noktada, fed'ın tahvıl alım programını erteleyecek bır rısk soz konusu degıl
fed'ın tahvıl alımının fınansal pıyasaların ıslevını bozdugu yonunde bır kanıt yok
[quote=citiwan;436937]Fed/yellen:
Bu noktada, fed'ın tahvıl alım programını erteleyecek bır rısk soz konusu degıl
fed'ın tahvıl alımının fınansal pıyasaların ıslevını bozdugu yonunde bır kanıt yok[/quote]
nasıl yok,..sittirsin allen fellen,...yellen,...
ben kendime kahve yapar,...
[QUOTE=indregandi;436938]nasıl yok,..sittirsin allen fellen,...yellen,...[/QUOTE]
abi insan kendine ben fırıldağın biriyim de mi o da uyutacak milleti işte
[quote=indregandi;436938]nasıl yok,..sittirsin allen fellen,...yellen,...[/quote]
o tahvil alımını ya ni para transferini bir durudursun bakalım, işleyiş kalıyormu, deyyusa bak,...