-
[quote=saraylı;375578]Sistematik analizle ilgili bir süredir forumda yazdığım yazılarımı burada noktalıyorum..
Bunun belli bir süre devam etmesi gerekiyordu ve o süre 2,5 aydı..
Bu 2,5 ayda ,1923 yaklaşık 40000 puan kazandırmıştır ve bunu canlı performansla göstermiştir.
Şahsıma göstermiş olduğunuz alaka ve saygıdan dolayı,gerçekten hepinize müteşekkirim..efendi gibi gelip ,efendi gibi gitmesini bilmek gerek,galiba bu sefer becerdim bunu...:D
Çok tşk ediyorum ve hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum,değerli arkadaşlarım...:)
.brv.brv.brv[/quote]
obaaaaa şimdi artık sinyaller gelmicek mi panik oldum anlayamadım :)
-
Allah razı olsun sizden sn Saraylı hocam..Helal edin hakkınızı..sıkıldıkça yazarsanız seviniriz takipçileriniz olarak..saygılar
-
VOB zaten zordu şimdi ky için daha da zorlaşacak gibi görünüyor Ustadımızda gittiyse vay halimize :( Ayrıca haftalık da berbat bi durum var artık çarpma modundayız gibi görünüyor haftalarca sürebilir bu çarpma modu belkide 65400-78400 bantları oluştu bende haftalıkda buralar önemli oldu artık ikisi arasında git geller yaşayacağız hangi taraf kırılırsa o yöne yolculuk olucaktır.Aman ha bunu sadece haftalık için söyledim işimizin zorluğu hakkında bilgi olsun diye yazdım :(
-
Saraylı patron, bilgini, sohbetini, tecrübeni paylaşmaya devam etmen dileğiyle.Miçoya da sevgiler abi :D
-
sn.saraylı hocam bu zamana kadar verdiğiniz değerli bilgiler ve paylaşımınız için forumdaki herkes adına binlerce teşekkür ederim.bizler gibi küçük yatırımcılara destek olduğunuz için minnettarım.fakat forumda artık yazmayacağınız için çok üzüldüm,sizinle kendimizi güvende hissediyoruz sizin önderliğinizde üye sayımızı ve gücümüzü büyüterek birlikte hareket ettiğimizde bizlerde biraz da olsa söz sahibi olabiliriz diye düşünüyordum,sizi tekrar en kısa zamanda yanımızda görmek isteriz.teşekkürler
-
şimdiye kadar verdiğiniz emekler için sonsuz teşekkür ederim saraylı abi.
-
garan günlük
İNDİKATÖR TAM TREND KIRILMA YERİNDEN FİBO FANLARI DA DİKKAT ÇEKİCİ YERLERDE
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1109.hizliresim.com/11/9/21/6238.jpg[/img][/url]
-
Usdtl fena uçtu dün haber sonrası göçmüştü şimdi gene aynı yerine geldi acaba vobda aynı yerine mi gelicek :..: 74800 de geçici sat geldi kayboldu tam long açma yeriymiş aslında
-
yiyorlar gene milleti :( USDTL nin halini hiç iyi görmüyorum krizin habercisi genelde ama nedense borsa bu sefer tersini yapıyor eskiden olacak borsa % 10 göçerdi herhalde :)
-
-
şimdi dünkü olaydan dolayı kimsecikler shortlamaya cesaret edemiyordur galiba :o yada ayı ları katlettiler ayı kalmadı piyasa da :(
-
[quote=a.kaya;375650]şimdi dünkü olaydan dolayı kimsecikler shortlamaya cesaret edemiyordur galiba :o yada ayı ları katlettiler ayı kalmadı piyasa da :([/quote]
75.150 1/4 kısaladım ama fazlası için cesaretim yok