-
günlük yorum, sabah yaptık ama üzerinden, 99300 çok çok önemli,.....
99300, 1013xx e götürür ama geçilrise ve kapatırsa götürür,...
şu anki gelişmelr bunun olacağı yönünde, saatlik te ciycile halen korunuyor ve ternd gösteriyordu,..94500 den hatırlayın,...bu halen devam,...
ama bunun günlüğe sirayeti buradan 99300 den,..
1013xx geçilemediği müddetçe zaten 8 d yürürlüktedir,...
-
[quote=TIFIL;436857]tşk. hocam..ne edelim akşam evde bakarım artık biraz geç olsada..üüü[/quote]
tıfılım ben bazen 3 -5 graf atıyorum bu her defasında ana adı baba adı soruyor,...
o nedenle 666 en işime gelen ama bunuda linksiz diye vermiyorum,...yani çayını kahyvesini içen on line olmadan bu emeklere misafir olarak takılabilyor,....
uzaydan bile görünüyor bu 666...ancak sen onu nasıl göremiyorsun madem, pentagonmu o çalıştığın yer,...
-
99050 geçerse kaldığı yerden devam eder,...
-
:D pentagonmu o çalıştığın yer
MEM portalından geliyor..bende anlamıyorum neden göremiyom?
-
cok tesekkürler sayın indragandi.
-
neyse sen senin gördüklerini listele madem, onlar arasında kelime yazmamı istemeyenler ve linkli olanlarda uzlaşalım bence,...
bu sorun senin bu haliyle çözümde senden çıkacak, eğer resimler gerekli diyorsan,..
-
[QUOTE=indregandi;436867]neyse sen senin gördüklerini listele madem, onlar arasında kelime yazmamı istemeyenler ve linkli olanlarda uzlaşalım bence,...
bu sorun senin bu haliyle çözümde senden çıkacak, eğer resimler gerekli diyorsan,..[/QUOTE]
evde bakıyorum da canlı olmayınca maçın sonucunu bilip izlemek gibim bişey..heyacanlı olumuyor :D
-
[quote=TIFIL;436870]evde bakıyorum da canlı olmayınca maçın sonucunu bilip izlemek gibim bişey..heyacanlı olumuyor :D[/quote]
iyi o zamn şöle, ben bunları zamnında bayağ bir denedim, bu image shack ve bu tynpic ve diğer kelime isteyenleri bıraktım,...
666 çok iyi ama o da linksiz çıkıyor ve arasıra gidip geldiğinde garaflarda gidip geliyor,...
şimdi bundan atıyorum,...
dediğim gibi varsa bu isteğimiz yönünde olan oaradan atarız,...
diğer sorun is eşu ben yazmayacam dedikçe sen beni yazdırıyorsun, he ,...
böyle bir durumda var,...
tıfılım ne yapacağız,...
-
hocam birde yunan başkanı bir heyet ile gelip iş görüşmesi yapacaklarmış..acaba güçleri birleştirmek mi istiyorlar 7 düvele karşı :D
-
hocam bildiğin gibim takıl dert etme o kadar sorun bende, başka şikayet olmadığına göre çoğunluğa uyacağız mecburen emekleriniz için tekrar tşk..
son yazınında grafı varsa yine göremiyorum..
-
cuma günki kapanış önemli idi..bugün teyit bekliyoruz kapanıştan..
-
[quote=TIFIL;436875]hocam birde yunan başkanı bir heyet ile gelip iş görüşmesi yapacaklarmış..acaba güçleri birleştirmek mi istiyorlar 7 düvele karşı :D[/quote]
tekniğim çok gelişti tıfılım,...yanan başkanı felan filan hep alt ketegoriler artık,....
ülkemize sahip çıkalım diyeceğim budur,...geniş kümedir,...
problem ise herkesin sahip çıkmasındadır,...
sap saman işleri,...