[quote=Strategist;341165]Merak etme patron.. Kahveden arkadaşları da çağırdım.. Yoldalar... ::: :..:[/quote]
avatarını ve seni tebrik ederim patron dün geceden bugünü tam isabet tahminin için +.
Printable View
[quote=Strategist;341165]Merak etme patron.. Kahveden arkadaşları da çağırdım.. Yoldalar... ::: :..:[/quote]
avatarını ve seni tebrik ederim patron dün geceden bugünü tam isabet tahminin için +.
aşağıya inişte ip gibi düştüğü yerlerde çıkarken nazlanmıyormu beni hasta ediyor..
spot 73 bin yaktı ama pala eksi makasta ısrarcı..
neymiş efendim nisanda tüpraş ve isctr temettü verecekmiş..
minare-kılıf hesabı..
[quote=The Tatar;341223]spot 73 bin yaktı ama pala eksi makasta ısrarcı..
neymiş efendim nisanda tüpraş ve isctr temettü verecekmiş..
minare-kılıf hesabı..[/quote]
Öyle deme patron..belki ictr ve tuprasın temettusunu alanlar VOB da şortlayacak diye istihbarat almışlardır..:p:p
bu arada fıs fıs fıs...
MAJORDE SORUN ÇIKABİLİR:mad::..:
olumlu yöndemi olumsuz yöndemi olacak majördeki değişim patron :)
çok selam bu arada majör beyefendilere :)
şimdi vobaş tenzilatı 100 tl ile kısıtlı tuttuğuna göre piyasada 70 bin altı tehlikesi yok diyebilirmiyiz yoksa vobaştan kazığı yermiyiz :)
[quote=The Tatar;341231]olumlu yöndemi olumsuz yöndemi olacak majördeki değişim patron :)
çok selam bu arada majör beyefendilere :)[/quote]
walla onu bilemiyoruk..sadece temenni ve derin histemle geldik 81 den 70xx lere...bakalım ne kadarını geri vereceğuz.onun derdindeyuk:p
73.225 kapar bugün..yarın tarımdışı istihdam verisi var...yarın 15:00'e kadar 72300-73.000 oyalanır artıkın:))
[quote=The Tatar;341232]şimdi vobaş tenzilatı 100 tl ile kısıtlı tuttuğuna göre piyasada 70 bin altı tehlikesi yok diyebilirmiyiz yoksa vobaştan kazığı yermiyiz :)[/quote]
şöyle bir senaryoda olabilir...bugün yarın az verirler...pazartesi teminatlar düştüğü için millet ek şort yapabiliyor olacak..sonra yeriz alayını diye düşünebilir pala..:p
[quote=Astatin;341234]walla onu bilemiyoruk..sadece temenni ve derin histemle geldik 81 den 70xx lere...bakalım ne kadarını geri vereceğuz.onun derdindeyuk:p[/quote]
% 38 bir fibo vergisi alsa pala kızarmısın patron yoksa dürüst vobçu vergisini verir diyerek bilinçli vatandaş olmanın müsterihliğinimi yaşarsın :)
[quote=Astatin;341236]şöyle bir senaryoda olabilir...bugün yarın az verirler...pazartesi teminatlar düştüğü için millet ek şort yapabiliyor olacak..sonra yeriz alayını diye düşünebilir pala..:p[/quote]
pala gibi senaryo çiziyosun patron,gıllanıyorum bak demedi deme :)
yoksa sen :)
uggh..biri fena stoplası kısaları..buradan 72.300 yöresine düşebilir 15.30 sonrası..