günlük macd dün sata geçip yol aldıydı .. finişiym
Printable View
günlük macd dün sata geçip yol aldıydı .. finişiym
[quote=Astatin;303196]ralli malli yok patron..ne rallisi..üww...20 km hızla gidecez..ühüüh..şortum doğruyum çalışkanım:::[/quote]
79.975 kapatsın, sana araba maketi alacam AGUA Patron... :..:
[quote=negrolino;303195]89400 altına geçerse aralık vade sen o zaman izle sat nasılmış :)[/quote].dng.dng
oh mondiyooo
Dana ve kuyruk meselesi...
[quote=Astatin;303200]oh mondiyooo[/quote]
anlaşılan loto ya gerek kalmayacak Asti :..: XJ yi almak için çuval çuval para yaptın .brv .brv
[QUOTE=Kennym;303185]vay arkadaş histemli gostergelik 1 kontrat alayım dedim aralıkta 725 den bana kontartı verdi zırt diye düştü 450 ye .. uehue ulan beni mi bekliyodunuz bu fiyata gitmek icin.. allah allaahh.. valla şaka gibi :)[/QUOTE]
göstergelik 89725 uzunu 88875 den kapattım ... kısacılara duyrulur...
owwwwwwwwww mondiyöööööööööööööööö... long live bears..vob the weakesttttttttttt
Sipotta daha referandum sonrası gap duruyor..77250 görmek gerekir... :D
Vadeler arasındaki farkı 450 puana kadar indirdiler... Bir ara 1.000 puanın üzerindeydi... Yeni vade daha yavaş düşüyor... Yine erken mi geçtim yeni vadeye ne... üvvv..
VOB Weather... Live... -%5 scenario... Live.... :)))
***** pala eksi makasa geçti teoriğe göre aralıkta.. ************************ diyorum
Dünden kalan kısalra kemiksiz 2500 puan verdiler alsak mı, geri almasalar bir de...:..:
Garanı yıkamadık daha, erken sevinmeyelim..8.75 yıkılırsa 7,5 tan alırım....lelele
xu100 69000 kırarsa fena olur dimiiiii zuhahaha
noldu seloya kapanıyomu -4.... gayseri banking den paraları çeksekmi -4 ne iş gapanıyomu üwww
niye tavan olmuyor niye almıyolar hep aynı terane *********************
vadafonea mı geçsem üwwwwwwwww ohhhhhhhhhhhhhhh geberünnnnnnnnnnnnn ülennnnnnnnnnnnnn
[quote=Strategist;303202]Dana ve kuyruk meselesi...[/quote]
87500 ü aşağı kırmadıkça bu obo boyun çizgisi ihlaline ayı tuzağı diye yaklaşacam. 87.600 e long girdim full. son bir panik gelirse longlarım. 450 de stoplarım. kırılımda aldığımın bir kısmını vermiş olurum ağaya. hep ağa düdüklemiyecek ya. günlerdir ilk kez kazandım bugün. kısa son haftalarda canıma okumuştu.
aaa yavrum köprü nasıldı .lelele
Vade kapanışı sonunda gerçek karakterini buldu... 1dk'lık sisteme geçtim.. Şöyle uzun bir barla verdiklerini geri alabilirler, 15dk ile falan uğraşamam... Long sinyalleri flat'leme, short sinyalleri yeniden poz alma için... Özellikle barlar yeşile dönmeden yine pembe ok çıkarsa tekrar fena short'larım... Full sistematik biyonik trader iş başında... :)))
yanlız şu dikkatimi çekiyir aralıkda eksi makas devam ediyor teorik olarakdan.. [B]cörtcü ders kitabı sahife 14 de [U]eksi makasda cörtlersen acısı diğer tarihlerde çıkar[/U][/B] deyor...
yeni dibe hazırmıyıkkkkkkkkk :O
yuh artık 2000 puanlık düşüşe rağmen 5 likte pupu lar nasıl oluşturuyorlar palaya .brv
[quote=negrolino;303233]yeni dibe hazırmıyıkkkkkkkkk :O[/quote]
eaheaü gapanışa not artırırlar pala lönklediyse 45 dakkada 3 bar 92 uzlaşma hayırlı işler üwwwwwwwwwww :) zaten endex gaç gaparsa ordan paralar akacak mecburrrr üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :)
[quote=negrolino;303220]xu100 69000 kırarsa fena olur dimiiiii zuhahaha[/quote]
az kaldı hoppa çarli yewaaaaaa
[quote=Sekube;303218]Garanı yıkamadık daha, erken sevinmeyelim..8.75 yıkılırsa 7,5 tan alırım....lelele[/quote]
özellikle GARAN hissesini grafını atmışıtım ta 2 lerden buralara gelene kadar indikde hep nunular oluşturarak gelmiş bi patlarsa bu balon çok can yakar ona göre dikkatli olmakda fayda var.He belkide gazını alıyorlar sadece patlamak istemezler belkide :)
garanda sert düşüşe başlarsa satışlar sertleşir sanırım yarında garanla basarlar
tüm kağıtlara aynı anda satış nası geliyor :D anında hepsi düştü puhahahahah üwwwwwwwwwwwwwww sözbirliği etmişcesine aynı saniye üwwwwwwwwwwwww
[quote=negrolino;303233]yeni dibe hazırmıyıkkkkkkkkk :O[/quote]
.brv.brv.brv
aralik vade 87400 kapatir tahmnim..ehehehehe..düşeen bir tekmede sen vuracann...ah aha ha..lonkk neymiş ya..hasta etmesinler adamı...şort tabiki şort bir tanem... neymiş güçlü vob emperyal Türkiyeymiş..peeee..rüyanda mı gördün...ahahahah
Kısayı bunun için seviyorum işte uzundaki gibi nazlı nazlı vermiyorlar puanları, oyuna gerek yok birkaç barda işi hallediyorlar...Vışşş.....lelele.lelele
Garan günlük...
[img]http://666kb.com/i/bnvj3ry7oily1u9ci.gif[/img]
craşhynnnn göçüyoz çakıllıyoz endeks patates oluyo :..:
Astiii nerdesin ya 5 liklerde pupu lar var :::::::::
Bu geceye pozla girmeye cesaretim yetmeyecek galiba... üvvv... Bakarsın yarın 95.000 açmış... Ya da bakarsın 75.000 açmış... :..:
Kraşigraf....Reloaded....memü...üwwww
TGG 2 ye düştü...New turn on the way...ttikkatatttttt
[IMG]http://i55.tinypic.com/x6n601.png[/IMG]
Bu ekspert edvaysır ın sembol tanımlama ve peşpeşe aynı sinyalden verebilmesine bayılıyorum, st den farklı olarak...ula aaloo bak sat diyorum kime diyorum bek yine diyorum diyomuş kbi oluyo..ahahahaah..
kraşi..eynseynç
Asti bugün sabah sana dememişmiydim göçcez diye :..:
Dow 11080 ni kırsın bu gece 10920 lere yelken açar biz tatilden dönesiye...
[quote=Astatin;303259]Kraşigraf....Reloaded....memü...üwwww
[/quote]
ben çektim parayı patron endeks 30 a düşer 2008 gibi... demedi deme aynısını yapmıştım o zamanda shortları kapayıp parayı çektiydim gene ... bende var bi bokluk
selocan -5.66 olaya bak üwwwwwwwwwww vay ************
dur dinle...kim geliyor kim geliyor.....mihteşem bir ayıııııııı
yaw yarın vob yarım gun mu yoksam bu akşam ekim vade bitiyomu...