-
[quote=Astatin;356115]abi ben burda geyik süsü verilmiş toplumsal mesaj veriyorum:D:D
formül daha önce de yazmıştım..grafta görünen kısmısı mikemmel amma geçmişindeki bazı dönemler çok kirli:D:D...amma forumlara heva atmak istersen istediğin dönemi yapıştır..15 dk kötü gidiyosa iyi olan bir periyodu bul onu yapıştır:D:D:D..çekirdeği bi ara alırım...:D
AL
dema(CHO(3,10),3)>ref(dema(CHO(3,10),3),-1)
SAT
dema(CHO(3,10),3)<ref(dema(CHO(3,10),3),-1)[/quote]
teprik ederim.......
-
Aste,
nunuya(miziz pupu) sat bence sistemi:..:
-
[quote=Astatin;356116]yalnı ben bugün 77500 felan kapatailirz diye düşünüyor olabilirim 1 saat sonra..heheheheh.. ula şu cümleden sonra bile beni cnbc e ye çıkarmazlarsa ayıp valla[/quote]
bu saatten sonra [B]81000[/B] olmazsa ayıp eder pala.
:yü::yü::yü::yü:
-
Ahlon,
Yonca 7.28 alıştan 7.18 satışa neden gelmiş olabilir??
-
[quote=excali;356132]Ahlon,
Yonca 7.28 alıştan 7.18 satışa neden gelmiş olabilir??[/quote]
ben de merak ettim şimdi..evet aftlopetro neden olmuştur sence?
-
dow akşam göçse ne güzel olur
-
Ahlon patron, sözünü sakınmıyor ...:::
Aste ,
Söyle bakalım, telepatik olarak ne dedi??:D
-
-
Merhabalar saygıdeğer patronlarım, bugün baya yordu bizim rahmetli dedemin hisse muhabbetleri:(
Önce cihangire, gidip tophanede arabayı bıraktıktan sonra sabah sporu niyetine uzun bir yokuş çıktıktan sonra bagfas a ulaştım, elimdeki hisseleri işlediler, sonra dedilerki bu işkence burda bitmez sen bide İŞbankasına gidecen bunları yatırım hesabına aktararak işkencenin ikinci ayağına gittiler, tabi bir yandan flat olamama rağmen VOB aklımda,
İşbankasında uzun beklemeler vede kağıt şeklindeki hisseleri anlatma vede zeki arkadaşların bunu anlaması bittikten sonra eve geldikki vob olmuş 79775, bende 79575den %50 bir kurşun sıktım palanın topuklarına(gelmedi piknieee) 78575 den flatladık, yiter gari, biraz dinlenimm :)
-
-
şu son 2/3 gündeki volatiliteye kalp dayanmaz harbiden..
bu arada sanki dönüş başladı ? :)
-
[quote=padişah;356121]bu saatten sonra [B]81000[/B] olmazsa ayıp eder pala.
:yü::yü::yü::yü:[/quote]
şunu öne ALALIM
:yü::yü::yü::yü: