Saraylı hocamız gerimi geldi yoksa sadece bi ziyaret mi acaba
Printable View
Saraylı hocamız gerimi geldi yoksa sadece bi ziyaret mi acaba
sabah sabah 300 puan çarpıldık **..ühühühü... reşort
Saraylı patron hoşgeldin..Kedicik de hoşgeldi...
vay anasını trend bitti resmen vayyyyyy pehhhh :D:D şelaleeeeeeeee
oh my god... oooww mein kampffffff :)
günaydın cümleten..
yaf dün 82400 de stopladım şimdiki duruma bak.. insanda şansda olmalı sabır da olmalı aga.. bu ne boyle:)
sımdı shortlasam anında 1000 puan terste kalırım sistemelr shortta olsada... uheueh
Satışlar ağır abilerden geliyor(cıtı,deu) bide su efg satıcı olsa rahatlayacam hala bi korku var içimde. şortum korkuyom.
[quote=Astatin;291707]sabah sabah 300 puan çarpıldık **..ühühühü... reşort[/quote]
Asti sistemin logmuydu ki longladın yoksa histem mi :confused:
[quote=seagate;291709]vay anasını trend bitti resmen vayyyyyy pehhhh :D:D şelaleeeeeeeee[/quote]
kafam karışıyii memü...gerçekten mi böyle diyon yoksa tersin tersi süsü mü veriyon olaya...ühühühühhü
[QUOTE=Tradeprof;291691]günaydınlar efenim.bol kazançlı günler dilemek istiyorum ama herkes şelale diyosa demekki 84binlere falan gidicez bu durumda benimde kısalar yattara olucak püüüüüüü:([/QUOTE]
tam tersi oldu herkes bildi heheh neyseki banada yaradı bu:) 2. seansta bi bu kadar düşse bomba olur sonra gelsin harbi şelale.hadi bak allah söyletti şelale dedim demekki olucak:)
[quote=Astatin;291722]kafam karışıyii memü...gerçekten mi böyle diyon yoksa tersin tersi süsü mü veriyon olaya...ühühühühhü[/quote]
patron para çıkışıda var bitti galiba üwwww ühühühüh sabah spot felan verdi coşkuyu bi havalar felan ralli geliyo diye düşündüğüm an trend bitti :D fake değildir heralde hühühü
long yapmadığım için düşüşde batma riskim yok üwww yoksa longladıydım sabah muhahahah :D:D
kitaroyu teprik ederiz üwww selçuklu abi nerde şelala günü üwww
siz asıl 60 lık taki grafiğe bakın şelalenin babası geliyor sanki, ama sistem 15 lik o ne derse o arkadaş yoksa telef olacaz da .dng