64'te durmayacaklar sanırım... yükseliş güçlü... 65.5/66 bandı gündeme gelebilir..
Printable View
64'te durmayacaklar sanırım... yükseliş güçlü... 65.5/66 bandı gündeme gelebilir..
63.850 üstü çıkış hızlanır....ver elini 64.100....64.450...
otoban ..otoban......
[quote=fXci;210153]ülem yuaw keçi boynuzundan hediye olurmu gayri üvv ::: arkhasından gonuşmak gebi olmasın emme tüvalet ihtiyacını gidermek için gelmiş benim misafir napalım savlık ossun :::[/quote]
öyle deme keçiboynuzu güç verirmiş bak dowa nasıl azılı boğa oldu keçibonuzunu görünce.heyk tam damızlık:::
[QUOTE=ATHLON;210156]tuvaletin kapısını dışardan kitle fxçi abeyim..:)) bi de çay ikram edersin gapı altından (o nası oluyosa):))[/QUOTE]
fırsatım olmadıki işini bitirdi çekti gitti çoktan ::: tamda tarım dışı istihdam verisi zamanını nasıl tutturdu annamadım :::
Sazan tüm sistemler (5-15-20) gandırık .kom yaptık dediler ve hepsi de LONG'a geçti. Tüüü size. Dolayısıyla sazan full LONG. (Çarpılacağımı hissediyorum.)
[quote=Kennym;210164]dedim tırt bunların analisti diye..
-70000 gelirmi yaf akıl var mantık var.. -20000 den bu rakama gidiş kolaymı.. ..[/quote]
Sırf numara, sırf katakulli, entrika...
Rakam zaten belli.. Hatta 20 ay sonrasının bile rakamları bellidir. Sen git rakamdan 5 kat düşük beklenti yayınla, sonra veri beklentiden iyi geldi de... Pala işini biliyo...
projeksiyon uygun, herşey okey, ....
tarım dışı kötü gelecek diye pompalanmıştı,
tasarı da cabası,.......
bunlara karşılık long olan bir ağa mevcut, şu an itibarı ile günlük dirençler geçilmiş durumda, 63450 idi bu kırıldı, teyide dikkat, şortlar ek short yapmasınlar, zira py de zayıflama 63450 tekrar aşağı kırıldıktan sonra, 62875 altında mümkün,.........
yorum yok lönk devam gayri
[QUOTE=fXci;210172]fırsatım olmadıki işini bitirdi çekti gitti çoktan ::: tamda tarım dışı istihdam verisi zamanını nasıl tutturdu annamadım :::[/QUOTE]
palayla irtibatı olabilir.. pala kendını en cok pıcaklayanların lıstesını cıkarttırmıs databaseden..
hatta sorgusu da dustu nete :::::::::
---
select max(pıçaklıyan) from vob where date between '01012010' and '28022010'
-
ilk sırada cıktıysan kesın sana nufus etmek ıstemıstır :)))
yimezlerrr:)
yaralıyam dostlar yaralı :) zystem 15 dakka 12.45 barından beri alda
[IMG]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/5/3739.bmp[/IMG]
[quote=indregandi;210177]projeksiyon uygun, herşey okey, ....
tarım dışı kötü gelecek diye pompalanmıştı,
tasarı da cabası,.......
bunlara karşılık long olan bir ağa mevcut, şu an itibarı ile günlük dirençler geçilmiş durumda, 63450 idi bu kırıldı, teyide dikkat, şortlar ek short yapmasınlar, zira py de zayıflama 63450 tekrar aşağı kırıldıktan sonra, 62875 altında mümkün,.........[/quote]
kendi haline bırakın, şu an dertleri, 66800 cörtleri, bunları soğuk ter yeresine kadar zorluyacaklardır, bu süreç zarfında ani bir günlük ters yüz görmemizde mümkün, yavaş yavaş, yükselsin sonra veririz ayarı hep beraber,..........