-
[quote=halojen;267365]piyasadaki ayılara da stres testi lazım, 2 senedir helak olduk.... :..:[/quote]
:..::..::..:
Malesef böyle abi.
Stress testi denince şimdi aklıma geldi. 4 yıl önce çalıştığım şirkette, müşterilere yönelik riskler için bir stress testi yapmıştım. Yöneticilere de sonuçları sundum. İlk tepkileri lem buna ne ki. Ne işe yarar demişlerdi. Bende bununla risklerimizin en azından bir kısmını önceden görebiliriz ona göre taktik geliştiriz demiştim. Ah yapmaz olaymışım bir ton fırça yemiştim. Şimdi bu stress testi haberlerini görünce anlamışlardır artık. .brv
-
şimdiki hareketleri mayıs 2009'daki düzeltmeye benzetiyorum.... düzeltme sonrası yaptığı yeni tepenin ulaştığı fibo aralığı da beklentime uyuyor....dün sözünü etmiştim...
[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/792/noname.png[/IMG]
-
[quote=paradigma;267051]longları 74000 den şimdi kapadım ... asagı gelıste 73000 cıvarlarında tekrara long kollarım yok yukarı yaptı 74500 cıvarlarında short dusunurum ...[/quote]
sabah 74000 den kapadıgım longların bır kısmını 72875 den gerı actım şimdi ...shortu cok kotu kacırdık ...sn bozda vurmayınca bende cesaret edemedım dogrusu ...
-
Van'da askeri araca saldırı: 1 şehit...............
-
Kanada merkez bankası gosterge faız oranını 0.25 puan arttırdı (beklentı: %%0.75, oncekı: %0.50)
-
geldim.....ama üzgün ve kızgınım.....
6 şehit haberi beni dağıttı.......çıktım biraz yürüdüm..yağmurda .....
geldim bir şehit daha.........
LANET OLSUN.........
İNANAMIYORUM.....NASIL BU KADAR PASİF OLUYORUZ.....GÖNÜLLÜ İSTESİNLER
EN ÖNDE GİTMEYEN NAMERDDİR....
gencecik delikanlılar ölüyor..ana-baba yüreği buna dayanmaz........
TÜRKÜM DİYEN HİÇ KİMSE BUNUN KABUL EDEMEZ....KANIMA DOKUNUYOR....
-
akşama tv..lerde eğlence programı....sıradan bir gün nasılsa.....
YAZIKLAR OLSUN.........HEPİMİZE........
-
[QUOTE=boz ayı;267495]akşama tv..lerde eğlence programı....sıradan bir gün nasılsa.....
YAZIKLAR OLSUN.........HEPİMİZE........[/QUOTE]
aynen öyle abi, bunların sorumlusu kefereler....finansal uzantıları da borsamızı sömürüyor...
askerliğimi doğuda yaptım,bu köpeklerle savaştım... şimdi borsada savaşa devam ediyoruz... etmeliyiz...
-
piyasaya bakamadım...ama görebildiğim.. her gün kan kaybediyor..zayıflıyor....
her atak satışla doyuruluyor.....yeni tepe gelsede gelmesede çok farketmez....
slow trader için......gözü aşağı bakıyor.......
gün içi trade etmiyorum....dönüşe konsantre oldum..ŞELALE hanımla randevum var...
bekliyorum..........
-
ŞELALE şartları oluşmadı....TOP bende değil.....
izlemeye devam......
-
[quote=boz ayı;267501] her gün kan kaybediyor..zayıflıyor....
her atak satışla doyuruluyor.....yeni tepe gelsede gelmesede çok farketmez....
dönüşe konsantre oldum..ŞELALE hanımla randevum var...
bekliyorum..........[/quote]
ŞELALE hanıma rezarvasyon yaptırmaya gerek var sa biz de sıramıza geçelim abi
-
Şehitlerimize allah rahmet eylesin. :( Sn. bozayı abi şelale hanımla randevunda yan masada bende oturabilirmiyim bi köşede dururum.
-
burada yazmamın nedenlerinden biri zaten beraber başarmak....
inşallah hep beraber şelalede yıkanacağız....haçlı savaşında inanılmaz kayıp verdi
yurdum insanı.....farklı fikirler zenginliktir.....yanlışı gören uyarsın lütfen......
kefereyi elimizden kaçırmayalım....bu benim belkide son savaşım......
savaşamazsam öleyim daha iyi..........
TOPRAK UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR....
-
[QUOTE=boz ayı;267509]ŞELALE şartları oluşmadı....TOP bende değil.....
izlemeye devam......[/QUOTE]
intikam vaktine daha var abi...doğrusun.... sabırla bekliyorum.....pusudayım...
-
72875 li longlar 73 025 den verıldı ... tırstım
-
[quote=halojen;267498]aynen öyle abi, bunların sorumlusu kefereler....finansal uzantıları da borsamızı sömürüyor...
askerliğimi doğuda yaptım,bu köpeklerle savaştım... şimdi borsada savaşa devam ediyoruz... etmeliyiz...[/quote]
[I]svg..kardeşim kıbrıs çıkarmasında bende vardım.....[/I]
[I]asteğmen olarak...........bozz amcan gerekirse gene savaşır....[/I]
-
[quote=paradigma;267523]72875 li longlar 73 025 den verıldı ... tırstım[/quote]
kardeş senin vermeni beklemese bari
-
[QUOTE=boz ayı;267525][I]svg..kardeşim kıbrıs çıkarmasında bende vardım.....[/I]
[I]asteğmen olarak...........bozz amcan gerekirse gene savaşır....[/I][/QUOTE]
yaşamayan bilmez abim...o yüzden bu şehit haberleri bana ayrı bir acı veriyor..
anlamayanlar çıkarsın dansözünü.... zaten bunlar uyuşturmadımı tüm zihinleri...
-
çıkmam gerek... iyi akşamlar dilerim....sistem uzun pozisyonunu sürdürüyor..
-
-
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesın mekanları cennet olsun yakınlarına cenabı allahtan
sabır dilerim .
-
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesın mekanları cennet olsun inşallah yakınlarına Cenabı Allahtan sabır dilerim .
-
[QUOTE=boz ayı;267515]burada yazmamın nedenlerinden biri zaten beraber başarmak....
inşallah hep beraber şelalede yıkanacağız....haçlı savaşında inanılmaz kayıp verdi
yurdum insanı.....farklı fikirler zenginliktir.....yanlışı gören uyarsın lütfen......
kefereyi elimizden kaçırmayalım....bu benim belkide son savaşım......
savaşamazsam öleyim daha iyi..........
TOPRAK UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR....[/QUOTE]
[QUOTE=boz ayı;267525][I]svg..kardeşim kıbrıs çıkarmasında bende vardım.....[/I]
[I]asteğmen olarak...........bozz amcan gerekirse gene savaşır....[/I][/QUOTE]
[QUOTE=halojen;267532]yaşamayan bilmez abim...o yüzden bu şehit haberleri bana ayrı bir acı veriyor..
anlamayanlar çıkarsın dansözünü.... zaten bunlar uyuşturmadımı tüm zihinleri...[/QUOTE]
[QUOTE=boz ayı;267538]iyi akşamlar..........[/QUOTE]
[QUOTE=dahule34;267543]Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesın mekanları cennet olsun yakınlarına cenabı allahtan
sabır dilerim .[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;267547]Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesın mekanları cennet olsun inşallah yakınlarına Cenabı Allahtan sabır dilerim .[/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesın mekanları cennet olsun inşallah yakınlarına Cenabı Allahtan sabır dilerim .[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=citiwan;267526]kardeş senin vermeni beklemese bari[/quote]
cok duragan hale geldı ... belırsız oldu ...pozda kalmak korkutuyor ... ani yukarı veya asagı hareketlenme, gap lar olustugu zaman tepkıye oynamak lazım gıbı ..yani fırsatcılık ... ani yukseldı cak shortu ani dustu al alttan, hal boyle suanda ...
-
[B]AMİN..........[/B]
[B]onlar şehit oldular....vatan için.......[/B]
[B]bizim için.........mekanları cennet olsun.....[/B]
[B]ALLAHA emanet olunuz....iyi akşamlar...[/B]
-
[quote=paradigma;267523]72875 li longlar 73 025 den verıldı ... tırstım[/quote]
anooo kaprtırdıkmı malı ...pala alacagın olsun ...
-
Şimdi geldim....
TÖBEE TÖBEEEEEE..... Allah analarına babalarına sabırlar versin..
[QUOTE=halojen;267472]Van'da askeri araca saldırı: 1 şehit...............[/QUOTE]
-
Tüm şehit kardeşlerimize Allahtan(C.C) rahmet dilerim.
Mekanları cennet olsun.Burada huzurla oturabiliyorsak onlar sayesinde oturuyoruz.
Allah(C.C) acılı ailerine sabırlar versin.
Cümleten iyi aksamlar.
-
hassasiyet gösteren tüm dostlara teşekkür ederim...
yaklaşık 1.5 haftadır piyasa aynı seviyede, artık bu daha fazla sürdürülemez...trend sürüyor.. yarından itibaren daha hareketli günler geleceğini düşünüyorum, günsonu kapanış umut verici...
-
geçtiğimiz ay takip ettiğim benzerlik gereği son B tepesini 73.500 üzerinde beklemiyordum, atağı yakaladık lakin 75bine dokunarak marj konusunda beni yanılttı...ve hareketten yeterince faydalanamadım... sistemin al konumunu sürdürmeside kısa pozisyon açmamı engelledi şimdiye dek...
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6093/nonamewx.png[/IMG]
-
dow'dan ciddi atak geldi
dow'dan ciddi atak geldi... yarından sonra geçenlerde verdiğim aşağıdaki benzeşme test edilecek... 75bin üzeri atak başlar ise artık ciddi takip gerektirecek piyasa...
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/4336/nonamep.png[/IMG]
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
hayırlı sabahlar--bol kazançlar
chat yapmak isteyen [URL="http://sistemlivobcular.blogcu.com/"]bloga[/URL] gelebilir.
-
günaydın....
74.325...şort..........
-
[quote=boz ayı;267673]günaydın....
74.325...şort..........[/quote]
gunaydın sn boz ..hosgeldınız ...74475 gıbı dusunuyordunuz erkenden basladınız ..farklı bır ongorumu olustu yoksa
-
[quote=paradigma;267686]gunaydın sn boz ..hosgeldınız ...74475 gıbı dusunuyordunuz erkenden basladınız ..farklı bır ongorumu olustu yoksa[/quote]
150 puan iskonto yaptım.......74.475 görüldüde biz mi basmadık.???
beklemedim.....74.475 görülebilir..geçilebilir..geçilrse svg..halojenin graf..
devreye girer...test işlemi bunlar...
-
74.475 üstünde kalırsa şort tehlikeli kısa vadede olabilir..spotu görelim......
önce çıkış sonra şelale bekliyoruz...çıkış başlamalı artık..belki bugün....
-
74.150..şort..cover........
-
Günaydın.. Bol kazançlar..
-
Günaydın dostlar..
Hayırlı kazançlar..