-
[QUOTE=Strategist;340890]Ben katlanabilir ekran istiyorum... iPad veya Android'li bir tablet alacam ama 10" ekran dev gibi alet... Cep telefonu değil ki cebimde taşıyayım... Neremde taşıyacam diye alamıyorum... Ekranı katlanabilse canavar gibi olur halbuki... üvvv.. :..:[/QUOTE]
Sunuda almak gerek ipad alinca tabi bide şöför olmali :..:
[IMG]http://www.mobilcadde.com/fotograflar/orj/tablet-pc-universal-arac-tutucu-koltuk-arkasi-tutucu-134430121057363.jpg[/IMG]
İphone veya androit tellerden teamde iyi iş goruyor kullaniyorum cok memnunum
-
gece kaddafi arabistana kaçsın..petrol düşsün..fdow ve nıkkeı %1-2 yapsın..ve +2.000 puan gap olsun..
-
haydi artık, yukarı graşalım biraz da, hep aşağı olmaz be pala.
-
Celdum..GRAŞKAAAAAAAAAA:..hemen şimdi..
Bize her yer GRAŞKA:D
Şortcular çıkar örgütünün Gururlu, Asıl ve Asil bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORTT. Güne, haftaya, vadeye ve yeni bir çağa ŞOORRTT.
-
[quote=Astatin;340903]Celdum..GRAŞKAAAAAAAAAA:..hemen şimdi..
Şortcular çıkar örgütünün Gururlu, Asıl ve Asil bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORTT. Güne, haftaya, vadeye ve yeni bir çağa ŞOORRTT.[/quote]
Patron sen güneş altında çok kaldın bence... Arkadan öle kafana kafana vuruyo günlerdir... Korkarım çarpılacan... :..:
-
[quote=Strategist;340874]Yeni zirve tüm hızıyla yolda mı ne... Selpatros nerde.. üvvv... Lem Astetro ben geldim diye niye gidiyon.. Daha karpuz kesecektik... üvv.. :)))[/quote]
Strobull,:::
Genelde böyle hamuduynan vurduktan sonra trendde, ertesinde bir kısmısını teslim ederim geri..:D:D:D Alsın pala 1000 puan feda olsun..Amma be dow da feci graşış ve yarın dehşet bir eski gap bekliyorum..ben bekliyorum yani..gelir gelmez kendi bilür:..:
-
bugün 72300 e giderde üstünde kaparsa dikkatli olmak lazım shortçular için
-
[quote=Kanaatkar;340900]Sunuda almak gerek ipad alinca tabi bide şöför olmali :..:
İphone veya androit tellerden teamde iyi iş goruyor kullaniyorum cok memnunum[/quote]
Abi her ortamda borsacı olduğumu belli etmemeye çalışıyorum... Malum VOB'cu dediler kız vermediler... ::: Cep telefonundan gizlice takılıyorum bazı ortamlarda... Ama şimdi elimde bu heyvan gibi aletlerle gezersem.. İş biter... üvvv... :..:
-
bşktaş..sistem al demiş..10.00 dan..
vay ansına be...
10.00 dan bşktaş aldım..artık sonuna kadar bşktaşlıyam..
[IMG]http://i55.tinypic.com/25k7978.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;340903]Celdum..GRAŞKAAAAAAAAAA:..hemen şimdi..
Şortcular çıkar örgütünün Gururlu, Asıl ve Asil bir üyesi olarak, ŞORT ULA ŞORTT. Güne, haftaya, vadeye ve yeni bir çağa ŞOORRTT.[/quote]
asti, sonunu iyi görmüyorum,
padişah fermen verdi, vob arşa çıka diye:yü:
-
[quote=Astatin;340905]Strobull,:::
Genelde böyle hamuduynan vurduktan sonra trendde, ertesinde bir kısmısını teslim ederim geri..:D:D:D Alsın pala 1000 puan feda olsun..Amma be dow da feci graşış ve yarın dehşet bir eski gap bekliyorum..ben bekliyorum yani..gelir gelmez kendi bilür:..:[/quote]
ustad en bilenen rsı ya baktım onda bile 60 lıklarda PUPU fena tepebiir diyor bakalım merak ettim
-
her alış denemesini anında bertaraf ediyorlar..
900 den 400 e çaktı vay arkadaş :(