Yeni zirve tüm hızıyla yolda mı ne... Selpatros nerde.. üvvv... Lem Astetro ben geldim diye niye gidiyon.. Daha karpuz kesecektik... üvv.. :)))
Printable View
Yeni zirve tüm hızıyla yolda mı ne... Selpatros nerde.. üvvv... Lem Astetro ben geldim diye niye gidiyon.. Daha karpuz kesecektik... üvv.. :)))
merhaba patronaslar
acilen hacı gaga lazım.
Ters flama tehlikesi..15 lik genişleyen üçgen iptal saatlik daralan üçgen live..
Şemsi paşa pasajında üçgeni büzüşeciler...:o
60 dk lıklarda ki PUPU can yakabilir gerçi trendden iyi kazanmıştır sistemciler gene sistem AL da bakalım ne olacak sıkı tepki gelir mi acaba
kablosuz ekran da cikmis. hayirli olsun.:)
73*** lere kadar bi tepki gelmesi normaldir
7.000 puan düşmüşüz..
dipde taban oluşmuş..5 daklılarda..sistemler al demiş..
hala kısa duran dostları cesaretinden dolayı kutlarım..
[quote=nunu;340885]kablosuz ekran da cikmis. hayirli olsun.:)[/quote]
Ben katlanabilir ekran istiyorum... iPad veya Android'li bir tablet alacam ama 10" ekran dev gibi aletler... Cep telefonu değil ki cebimde taşıyayım... Neremde taşıyacam diye alamıyorum... Ekranı katlanabilse canavar gibi olur halbuki... üvvv.. :..:
[quote=a.kaya;340884]60 dk lıklarda ki PUPU [/quote]
Aniden müsterihleştim patron... Sihirli indikatörden PUPU desteğini de arkama almışım.. Ben bu geceye long girerim artık arkadaş.. :)))
[quote=Sekube;340881]Şemsi paşa pasajında üçgeni büzüşeciler...:o[/quote]
semşi pasa paşajında ücgeni büzüseşiceler:yü:
çakal pala..makas eksi..geçin onu...çok cins anlar dışında genelde artı olmalıdır..en az 200-300 puan artı olmalı..vade başıyız.