-
[quote=Sekube;340820]İbişler artık ters flamada daralan üçgen yerine [COLOR=red]genişleyen üçgen[/COLOR] kullanıyorlar böylece stoplar daha rahat patlıyor.. :)[/quote]
Mikemmel tespit..glasik veya raning 3 gen olunca sistemciye de histemciyede az zarar ver,yordu..genişleyen üçgen de takılana her şey 2 katı..zarar da stres de..
-
[quote=Astatin;340834]ohara ve buhara..noolti yaww..USDTRY ye saldırmışlar[/quote]
1.6180 üstü saatlik kapnış gerekiyor patron..Nedense bar kapanışında hep basıyorlar...
-
Şimdi size bir soru..Sabah; Ali 1000 kontrat şort, PALA 1000 kontrat long..Kapanışta ise Ali 1000 kontrat long, PALA 1000 kontrat şort..piyasada başka oyuncuların o gün etkisi yok varsayımıyla, akşam APSD değeri ne olur önceki güne göre :)..
(Gün içi Ali PALA ya veya PALA Ali ye naaptı önemi yok hueheuehe)
-
71025 fiyat itibariyle hafiften GILLANIYORUM...
ama deep hystem diyorki, yeme bu numaraları bütün gün güçlü gösterdi nooldu sonra?
-
[quote=Astatin;340845]Şimdi size bir soru..Sabah; Ali 1000 kontrat şort, PALA 1000 kontrat long..Kapanışta ise Ali 1000 kontrat long, PALA 1000 kontrat şort..piyasada başka oyuncuların o gün etkisi yok varsayımıyla, akşam APSD değeri ne olur önceki güne göre :)..
(Gün içi Ali PALA ya veya PALA Ali ye naaptı önemi yok hueheuehe)[/quote]
Bu pala milleti birbirine mi gırdırıyo yani astatin patron...bak bak zalim pala nolcek...:D
-
[quote=Astatin;340846]71025 fiyat itibariyle hafiften GILLANIYORUM...
ama deep hystem diyorki, yeme bu numaraları bütün gün güçlü gösterdi nooldu sonra?[/quote]
bende bunu demeni bekliyodum astatin patron...graşka yolda yani....brv
-
bu arada dowun fıçırında da sanki bi hazırlık var gibi....heyk
-
[QUOTE=Astatin;340845]Şimdi size bir soru..Sabah; Ali 1000 kontrat şort, PALA 1000 kontrat long..Kapanışta ise Ali 1000 kontrat long, PALA 1000 kontrat şort..piyasada başka oyuncuların o gün etkisi yok varsayımıyla, akşam APSD değeri ne olur önceki güne göre :)..
(Gün içi Ali PALA ya veya PALA Ali ye naaptı önemi yok hueheuehe)[/QUOTE]
Piyasada sadece 2 kişi oldugunu dusunerek
Sabahki işlemler sonrasi apsd +1000
aksam ise apsd 0
-
[quote=Kanaatkar;340850]Piyasada sadece 2 kişi oldugunu dusunerek
Sabahki işlemler sonrasi apsd +1000
aksam ise apsd 0[/quote]
Teprik ederim.. APSD günsonunda sıfır....Amma pozisyonların sahipleri değişti..veya sahiplerin pozisyonları değişti:o Şimdi bugünkü hareketlere bakarsanız, onca geniş marjlı hareketlere rağmen APSD nin neredeyse sıfır olması enterhasan değil mi?:D ACaba birilerinin yarın için doğru olacak pozları el mi değiştirdi..:oKim kimi bafileyecek, arka sokaklarda neler oluyor:D
-
[quote=obsidyen;340848]bende bunu demeni bekliyodum astatin patron...graşka yolda yani....brv[/quote]
bilemiyorum..TAHVIL deki keskin düşüş GIL dönmesi yapabilir...:o
-
[QUOTE=Astatin;340845]Şimdi size bir soru..Sabah; Ali 1000 kontrat şort, PALA 1000 kontrat long..Kapanışta ise Ali 1000 kontrat long, PALA 1000 kontrat şort..piyasada başka oyuncuların o gün etkisi yok varsayımıyla, akşam APSD değeri ne olur önceki güne göre :)..
(Gün içi Ali PALA ya veya PALA Ali ye naaptı önemi yok hueheuehe)[/QUOTE]
Apsd gün içerisinde önce -1000 e gider sonra 0 a geri gelir .. eğer tek kalemde yapılmamışsa işlemler.. sadece tek kalemde yapılan işlem sırasında 0 olarak kalır
-
[QUOTE=Astatin;340852]Teprik ederim.. APSD günsonunda sıfır[/QUOTE]
Kuru kuruya tebrik istemiyim, cokonatta begenmiyim
ben kinder bueno isterim. Zor soruydu baska bilende cıkmadi :.dng