[QUOTE=bull market;37068]İtiraf ediyorum HSBC den benim dealer çizdi, şimdi 47000 civarı kapanıcaz zannedenler uzuna geçtiği anda basıcam haberiniz olsun, yettiyse yetti artık[/QUOTE]
42.000 e alis yazdim :..::..:
Printable View
[QUOTE=bull market;37068]İtiraf ediyorum HSBC den benim dealer çizdi, şimdi 47000 civarı kapanıcaz zannedenler uzuna geçtiği anda basıcam haberiniz olsun, yettiyse yetti artık[/QUOTE]
42.000 e alis yazdim :..::..:
[quote=follow;37069]42.000 e alis yazdim :..::..:[/quote]
Ben de .lelele
sn.kayıkçı ona insider değil enayı denir. nerde görülmüş bir upgrade'in vobu 5000 puan yukarı taşıdığı.. gidip de 6.500 lot çizilir mi :) hadi 300-500 lot al 200-300 puan yükselt sora haberi ver anlarım da... :)
ne bu ya bayram telaşı mı acaba?
50 den satilan cogu pozisyonu yapi kredi satti. kend satisi muhtemelen, yani adam ayni zamanda 47 uzerinde maliyeti ile short.
soylenti ise tus takildi, zannetmiyorum.
Sazanlar hemen atladı tabiii, ben şaka yaptımdı :)
Fakat dünde dolar kontratlarında 1,131 e kadar düşen fiyatlar vardı, bugünde bu olay, sanki bayrama hediye dağıttılar göstere göstere, saygılar.
[QUOTE=ktasyurek;37071]sn.kayıkçı ona insider değil enayı denir. nerde görülmüş bir upgrade'in vobu 5000 puan yukarı taşıdığı.. gidip de 6.500 lot çizilir mi :) hadi 300-500 lot al 200-300 puan yükselt sora haberi ver anlarım da... :)[/QUOTE]
yaa bence o işte kesin bir hata vardır ...öyle 7bin lot cizilir mi ..terso gelinir mi ?
adamlar türkiyenin notunu yükseltmeden önce müşterilerilerinin kısalarını kapamak istemişler .. ama nasıl o iş 50 bine kadar gitmiş anlamadım ...
piyasa yukardan kısa yapanların karlı poz kapamaları nedeniyle yularda kaldı..
herkes hsbc bib ekmeğine yaü sürüo şu an..herkes bi bassa görürüm hala tutabilio mu die..
iste boyle gunler insanda ne sevk birakiyor ne istek
sen o kadar teknikle ugras adam tavana kadar cizsin
ne kadar sig piyasadayiz goruyoruz maalesef.
[QUOTE=VOBiX;37065]Adamalrın maliyeti 46,900! Şu an fiyat 45,900 adamalr ucuza almadığından insider olmaz. Ortada menfaat yok zarar var.[/QUOTE]
Ne zararı yaa, binlerce kontratı önce 40000, e, sonra 54000 e, sonra tekrar 39000 e, şimdide yukarı taşıyacaklar işte, bunun neresi zarar? külliyen kazanç adamlarınki.
haa gayret ..
HSBC kaç puan kaldı zararı çıkarmaya ..oraya kadar al :-)))
bu işte bull marketin parmağı var gibime geliyor. piyasa çok kötüyken 47 deyip durdu.:)
bull market o sensin dimi. doğru söyle :)