-
[quote=Sekube;340795]Dax sabah gapını da gapattı sorun yok patron..:o[/quote]
yok abi ben şu an yeğenime gitar dersi veriyorum.. fa major basıyoda..ona dedim aferim soroun yok diye:..:
ha ama evet VOB dada majorde sorun yok...<68500 scenario live, selçuklu most rarely known expanded ending diagonal live,
-
72 bin yandığı anda cezayı kestiler..
-
patron postu uzun vadeli giydim diyosun yani :)
-
[quote=The Tatar;340800]patron postu uzun vadeli giydim diyosun yani :)[/quote]
yok patron..kastım fdjr/x30yvade grafındaki negatif ayrışma trendinin bozulmadığı idi...VOB da uzun vade olurmu le..yerler adamı
-
[quote=Astatin;340793]Operation mindcrime has been completed..Küskü on the way..Hatta in front of the door[/quote]
Majorde sorun yok
-
o nasıl bir majör,elden 4 çeker var palada her daim:)
-
-
ulen böyle şansın.şortların775 den olan taze kısmısını 100 e kavırma yazdım..150 den döndü lebron..üwwww..bende 70100 den kaparım ula pala...
-
-
klasik müzikle seans çok eyi gidiyor tavsiye ederim gari pişman olmazsınız bende alışkanlık haline geldi artık :::
-
sanki favori çay bahçesi tahtası :)
-
[quote=fXci;340813]klasik müzikle seans çok eyi gidiyor tavsiye ederim gari pişman olmazsınız bende alışkanlık haline geldi artık :::[/quote]
Klasiğine bağlı sfenksçi..misal ben Wagner le denedim..Gözümdne burnumdan kan fışkırdı, bilgisayarı tekmeledim..hatta arada sanırım kardeşimin kedisini de tekmeledim...sanırım diyorum çünkü ben hatırlamıyoru, kardeşim diyor tekmeledin diye..muhtemeln doğru diyor çünkü kedi beni görünce kaçıyor :Dsaklanıyor