-
Sıkıldım......Mişel Fayfır a benzeyen birinin omuzuna dokunayım...Diyeyim ki geçenlerde Mişel Fayfırın resmine uzun uzun baktım... O desin ki niye..ben diyeyim sırf sana benziyor diye...hehehhe..Sonra güvenlikçi arkadaşlarla bi miktar yürüüş yapalım....eeeeeeyyy gidi eski günler eyyyyyy..eyy gidi gençliikkkkk
-
[quote=Astatin;340750]Sıkıldım......Mişel Fayfır a benzeyen birinin omuzuna dokunayım...Diyeyim ki geçenlerde Mişel Fayfırın resmini uzun uzun baktım... O desin ki niye..ben diyeyim sırf sana benziyor diye...hehehhe..Sonra güvenlikçi arkadaşlarla bi miktar yürüüş yapalım....eeeeeeyyy gidi eski günler eyyyyyy..eyy gidi gençliikkkkk[/quote]
süper sn astatin çok güldüm:D
-
[quote=medihaluk;340751]süper sn astatin çok güldüm:D[/quote]
heheh..eywallah patron...gençken insan bu konularda cesur oluyor..ben bu kadar cesur değildim ama bir arkadaşım buna benzer bir şey yapmıştı.. şimdi o kızla evliler:D
ben max şunu yapabilmiştim..üniversite son sınıftayız, başka bir fakülteden bir kızcağız, acaip asil bir görünümü var..yürüyüşü kuğu gibi falan...yemekhanede karşılaşıyoruz bazen..baktığımın farkında...bir gün kapalı spor salonunda karşılaştık..ben cesaretimi toplayıp yanına gttim..utangaç bir tavırla "melaba" dedim...kızın yanıtı..." geç kaldın hayatım benim artık sapım var!!!" idi....way dedim içimden Allah tan biri kendini kurban etmiş benden önce..nerde benim kafamda kurduğum asil kız nerde kadırgalı ağzı::::::
O gün bugün "bahtına ne çıkarsa" oyununu oynamam o konularda.dng
-
aneyyy..biz geyik mesajı yazarken bu 500 puan tepmiş ya...üwwwww
-
-
[quote=Astatin;340756]aneyyy..biz geyik mesajı yazarken bu 500 puan tepmiş ya...üwwwww[/quote]
Patron 15 likte üçgen çizip yukarı kırdı görünüyor.Spot açılsın anlarız...
-
[quote=Astatin;340755]heheh..eywallah patron...gençken insan bu konularda cesur oluyor..ben bu kadar cesur değildim ama bir arkadaşım buna benzer bir şey yapmıştı.. şimdi o kızla evliler:D
ben max şunu yapabilmiştim..üniversite son sınıftayız, başka bir fakülteden bir kızcağız, acaip asil bir görünümü var..yürüyüşü kuğu gibi falan...yemekhanede karşılaşıyoruz bazen..baktığımın farkında...bir gün kapalı spor salonunda karşılaştık..ben cesaretimi toplayıp yanına gttim..utangaç bir tavırla "melaba" dedim...kızın yanıtı..." geç kaldın hayatım benim artık sapım var!!!" idi....way dedim içimden Allah tan biri kendini kurban etmiş benden önce..nerde benim kafamda kurduğum asil kız nerde kadırgalı ağzı::::::
O gün bugün "bahtına ne çıkarsa" oyununu oynamam o konularda.dng[/quote]
ona çok benzer bir olayda üniversitede benim başıma geldi.ben de şuanda o kızla evliyim.yoksa o benmiyim.telaşa gerek yok 69500 görmeden rahatlamaz.
-
sistemde al vermiş..heheh..NUNİ olsa şort acardı
[IMG]http://i54.tinypic.com/2vxewaq.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;340758]zild ...[/quote]
patron sen lonksun diye düşmüyo bu lebruşka ha:D
-
flat .... don + gömlek flat ... 950 ort ..
-
2 aydır en sevdiğim graf...fdjr/x30yvade haftalık..dün haddinden fazla negatif ayrışmışık fdj den...bollingeri yarıp geçmişiz yukarı..bugün olması gereken yere gelmiş...ew cilerin deyimi ile majör de sorun yok..vob 72000 ve sistem alda iken hoş değil bu grafı yapıştırmak tabe..ü[url]www...batışım[/url] bir haftalık graf yüzündne olur herhalde..üühühhü
[IMG]http://i53.tinypic.com/2d167g7.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;340773]patron sen lonksun diye düşmüyo bu lebruşka ha:D[/quote]
[quote=selçuklu;340777]flat .... don + gömlek flat ... 950 ort ..[/quote]
dedim ben...:D:D patron rahatladı, vob graşkaladı:D