[quote=Astatin;367994]ee veriler çok iyi geldi..nedne ranmıyoruz caamışşşşş...hehehe[/quote]
tahrik etmesen iyi olacaktı patron :D
Printable View
[quote=Astatin;367994]ee veriler çok iyi geldi..nedne ranmıyoruz caamışşşşş...hehehe[/quote]
tahrik etmesen iyi olacaktı patron :D
Miço yine sevinçten takla atmaya başladı,:::
sebebini bilmiyorum..:confused::rolleyes::eek:
kedi işte...:D
Ulen göz göre göre kaçırdım be trendi kısmete bak artık 2-3 gün trend olmaz yataya bağlarlar
[quote=saraylı;368009]Miço yine sevinçten takla atmaya başladı,:::
sebebini bilmiyorum..:confused::rolleyes::eek:
kedi işte...:D[/quote]
Patron,
Ben sevinçten konuşmaya başladım. İlk kelimelerim[B][U] "Astee,, Nooollllttti?"[/U][/B] oldu..
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR VOBORSA...brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=excali;368011]Patron,
Ben sevinçten konuşmaya başladım. İlk kelimelerim[B][U] "Astee,, Nooollllttti?"[/U][/B] oldu..
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR VOBORSA...brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]
şşş gel buraya bangacı kedi... geceye şort.dngservisi kaçırma.boks.
Dün geceye 75.725 uzunlarla girmiştim (neyseki kurtardık), bu gecede 76.075 kısalarla..
Bi terslik var ama du bakalım.. üüü üüü üüü
USDTRY ve DJI umudumuz yarına.. :D :D :D
Cümleten iyi akşamlar..
cümleten iyi akşamlar patronlar..
ENter-hasan....ilginç...
[COLOR=#003366][FONT=Tahoma][B]YAZARLAR[/B][/FONT][/COLOR] [RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[FONT=arial][B][/B][/FONT]
[B][URL="javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions(new WebForm_PostBackOptions("ctl00$ContentPlaceHolder1$LnkAuthorNameSurenameWithArticle", "", false, "", "/vedat-ozdankose-yazisi.aspx?author=22", false, true))"][COLOR=#0000ff]Vedat Özdan[/COLOR][/URL][/B]
[URL="http://www.t24.com.tr/vedat-ozdan/kose-yazisi.aspx?author=22&article=3982#"][COLOR=#0000ff]vozdan@t24.com.tr[/COLOR][/URL]
[URL="javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions(new WebForm_PostBackOptions("ctl00$ContentPlaceHolder1$sendfriendlb", "", false, "", "javascript:return%2520false;", false, true))"][COLOR=#0000ff]Arkadaşına Gönder[/COLOR][/URL]
[URL="http://www.t24.com.tr/vedat-ozdan/kose-yazisi.aspx?author=22"][COLOR=#0000ff]Diğer Yazıları[/COLOR][/URL]
[URL="http://www.t24.com.tr/content/authors.aspx"][COLOR=#0000ff]Tüm Yazarlar[/COLOR][/URL] [B]PIIGS ülkelerinde ne kadarlık altın rezervi var?[/B]
28.07.2011
Euro Bölgesi’nde merkez bankalarının elinde 10,792.6 tonluk altın rezervi var.
ECB’de sadece 522.7 tonluk altın rezervi var.
Dünya’da en fazla altın rezervi ABD merkez bankası Fed’in elinde. Fed, 8,133.5 tonluk altın rezervine sahip.
Elinde en fazla altın tutan ikinci ülke Almanya. Alman merkez bankası 3,401 ton altın rezervine sahip.
Onu IMF izliyor. IMF’in elinde 2,814 ton altın var.
Bilin bakalım dördüncü sırada kim var?
Kriz söylentilerinde bu aralar ismi öne çıkarılan İtalya. Dünyanın en fazla altın rezervi sıralamasında İtalya merkez bankası 2,451.8 ton ile dördüncü sırada.
İtalya’yı Fransa, Çin ve İsviçre izliyor…
Türkiye, 116.1 ton altınla 31. sırada. Yani, Yunanistan’ın bir sıra üstünde.
1 ons altın 33,10 gram. Dün itibariyle 1 ons altın 1,615 USD’ydi. 1 ton altın 48,791,540 USD yapıyor.
PIIGS’lerle ilgili temerrüt kaynaklı kriz tehlikesi konuşurken bu ülkelerin merkez bankalarının elinde ne kadarlık altın var, buna da bakmak lazım diye düşündüm. Baş harfi sırasına göre gidelim:
[IMG]http://www.t24.com.tr/media/Untiasdasdasdtled-2.jpg[/IMG]
Hiçbir ülkenin tek başına alacağı kararla istediği fiyattan, istediği kadar altın satması mümkün değil. Bu konuda bir şeffaflık ve centilmenlik anlaşması olduğunu biliyorum. Buna rağmen İtalya’nın altın rezervlerinin miktarı ve tutarını hatırda tutmakta fayda görüyorum. Çünkü 119,6 milyar USD hiç de az bir rakam değil. Hatırda tutulması gereken bir başka nokta daha var: O da İtalya’nın 2 trilyon USD GSYİH ile dünyanın 8. büyük ekonomisi olduğu gerçeği. Bu anlamda PIIGS içinde İtalya’nın ne işi var diye bir soru da anlamlıdır diye düşünürüm.
-700 civarı bir gap yapsa şortları kapatıp longa dönecektim...-700 gap yapsa eyi olacaydı hacıex...üwwwwwww..du bakalım...bu ABD liler tiyatro muyapıyor le...Bilirsiniz, "Borçlu olmak değil alacaklı olmak sorun"....ödemeyecekler mi le borçları ne
Temese patron...EW küresinde ne görünüyor
Çok güçlü piyasaymışız.. Way anasını...
76.075 kısaları bile zararsız kapatamıyoruz..
Açılır açılmaz 76.150 üzerinde tutundu şeref yoksunu..
Hala Credit Suisse alıyordur kesin.. (Dün 15bin civarı uzamış ya)..
Hatta FDJI kontratı bile alır bu soygun çetesi maksat piyasa tutunuyor gözüksün..
Hiç müsterih değilim kısalarla üww üüü
2 gun once dowda kraşı yazdık da nooldu...uwww
[quote=saraylı;367996]kd=75.550
sistem alda...
:::
.brv
.lelele[/quote]
aynı..
:::
.brv
.lelele
rampii rampiii :)
[quote=martoniki;368030]Çok güçlü piyasaymışız.. Way anasını...
Hatta FDJI kontratı bile alır bu soygun çetesi maksat piyasa tutunuyor gözüksün..
Hiç müsterih değilim kısalarla üww üüü[/quote]
[quote=ATHLON;368032]2 gun once dowda kraşı yazdık da nooldu...uwww[/quote]
Martopatro,
Dün bir sürü forumda, VOB un yeni PALA sı CSM abi, o longsa yapışcaksın mala geyiği dönüyordu...:D O zaman müsterihleşmiştim biraz ama çok da emin değildim..:::
[COLOR=red]77.475-78.450[/COLOR]
-------------------
[COLOR=seagreen]75.650-74.675-72.850[/COLOR]
ilk destekteyiz,:cool:
Her defasında emerging market olduğumuzu hatırlatan palaya en derin sevgilerimi iyi niyetlerimi sunuyorum...
10:15 de 750 altında kaparsa shortum
Şimdi ben ASTE sen MARTO o AFTLO, o GAYA, O HACIEX , o MİÇO
Ben ASTE olarak hülülülü alış yapıyorum 50,000 kontrat... MARTO, AFTLO, GAYA, HACIEX, MİÇO da benim ekürilerim diyelim. Onlar sabahtan pasife yazmışlar 60000 kontratı, yani onların satışlarını alıyorum..Arada 10000 kontrato iteledik.. Kağıt üzerinde ASTE 50,000 kontrat alış yaptı görünüyo ama ASTE nin overall cash i 10000 kısa da... ee noooldu şimdi ASTE nin bir bildiği var deyip lonnklamak mı lazım :)
Hep derim "Makas ve Takas" bir hikayedir
75.775 FLAT.. :..: (Sabreden dervish)
Asti patron sen de kurtarmışsındır umarım, 75.6xx'leri kaçırdık gerçi.. :D
[quote=martoniki;368030]Çok güçlü piyasaymışız.. Way anasını...
Hiç müsterih değilim kısalarla üww üüü[/quote]
eskiden tophanedekı borsada kademeler tahtaya yazılırken çığırtkanlar tahtaya yaklaşıp dırsekleriyle kademedekı malları silermiş..sonra bı adam koymuşlar dirseklerdeki murekkep tebeşir izlerini kontrol etmek için..genellikle de tebeşir olduğu için çoğu çakal beyaz gömlek giyermiş...
o zaman dan bu zamana hıc bısıı değişmedi...hala çakal ,hep çakal...
KAPAMAZ İSE LONGLARIM SANIRIM :o
[quote=ATHLON;368038]Her defasında emerging market olduğumuzu hatırlatan palaya en derin sevgilerimi iyi niyetlerimi sunuyorum...[/quote]
76375 den açtığım şort partisini 75800 den gapattım haci...:)75775 maliyetliler duriii:D
[QUOTE=Astatin;368029]Temese patron...EW küresinde ne görünüyor[/QUOTE]
EW cephesinde yeni bir şey yok asti patron...
[quote=temese;368046]EW cephesinde yeni bir şey yok asti patron...[/quote]
şu konuyu biraz daha açsak patron..
ELDE KALAN 86.575 ???
78.400??
72.225??
BEN BUGÜN BULAŞMIYACAM SANIRIM 75750 ALTI KAPARSA SHORTLARIM YADA 76375 ÜSTÜNE DE ATARSA LONGLARIM YOKSA ADAM TESTEREYE ALICAK GİBİ Bİ HİS VAR İÇİMDE .dng.dng.dng
[quote=Astatin;368044]76375 den açtığım şort partisini 75800 den gapattım haci...:)75775 maliyetliler duriii:D[/quote]
75800 den gapattığım kadar 76125 den tekrar şort
[quote=a.kaya;368048]BEN BUGÜN BULAŞMIYACAM SANIRIM 75750 ALTI KAPARSA SHORTLARIM YADA 76375 ÜSTÜNE DE ATARSA LONGLARIM YOKSA ADAM TESTEREYE ALICAK GİBİ Bİ HİS VAR İÇİMDE .dng.dng.dng[/quote]
GAYATRON SANA BİR SORU;
Şimdi Başkan ABOMA şöyle bir açıklama yapsa
"Dear Pilgrims (sevgili hacılar)":..:
Valla demokratik mekanizmaların kurbanı olduk. Paketi geçirmek için her şeyi yaptık ama geçmedi. Hiç istemiyorduk ama temerrütteyik valla, tüm alacaklılara geçmiş olsun der, gıkını çıkaranın üstüne ordu yu salacağımızı ifade ederiz"..
acep kaç taban çekeriz:..:
Dünya yıkılsa öğleden önce fazla düşürmezler burayı gibi geliyor. Dün baya shortçu toplamış....
günaydın,rastgele patronlar..
eywaayyy datar the yavuzhan gelmiş..ranacAK DEMEKKİ BU ...ÜWWW
[quote=astatin;368050]gayatron sana bir soru;
şimdi başkan aboma şöyle bir açıklama yapsa
"dear pilgrims (sevgili hacılar)":..:
Valla demokratik mekanizmaların kurbanı olduk. Paketi geçirmek için her şeyi yaptık ama geçmedi. Hiç istemiyorduk ama temerrütteyik valla, tüm alacaklılara geçmiş olsun der, gıkını çıkaranın üstüne ordu yu salacağımızı ifade ederiz"..
Acep kaç taban çekeriz:..:[/quote]
ya obama yapamaz push olsaydı bak o zaman dediklerin mümkündü :..::d:d:d
850 YAZMIŞTIM 900-925 ÇALIŞIRKEN VERMEDİLER BENDE DÜZELTMEDİM :o
[QUOTE=Astatin;368053]eywaayyy datar the yavuzhan gelmiş..ranacAK DEMEKKİ BU ...ÜWWW[/QUOTE]
patron tebrik ederim öncelikle son kısalarıda okuttun sanırım ?
[quote=a.kaya;368054]ya obama yapamaz push olsaydı bak o zaman dediklerin mümkündü :..::d:d:d[/quote]
Obama ya kalsa belki yapmaz da ona kalmıyor.. Adama şantajyapıyorlar çok bariz şekilde....
375 üstünde kaparsak 10,45 de atlarım longa
[quote=saraylı;368037][COLOR=red]77.475-78.450[/COLOR]
-------------------
[COLOR=seagreen]75.650-74.675-72.850[/COLOR]
ilk destekteyiz,:cool:[/quote]
destek mükemmel çalıştı,hadi bakalım...:rolleyes:
[quote=The Tatar;368057]patron tebrik ederim öncelikle son kısalarıda okuttun sanırım ?[/quote]
tam olarak şyle oldu:
1kŞort 75775
1kŞort 76375
idi dün geceki durum..
Sabak 1Ksını 75800 den kapattım...amma gel körpi, 76125 den tekrar açtım..üwww
850 ye verselerdi kesin 375 de kapardım ;)
76200 şorti ama yusuf yusuf