KAYA PUPU ları..üww
Printable View
KAYA PUPU ları..üww
dünkü longlar duruyo .... vay anasını ... ... tepsin bence ...
TGG=2 new turn on the way..but which way.... last shortları erken açmayayık iyi olacaymış..
[IMG]http://i52.tinypic.com/dy3h94.png[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;340705]dünkü longlar duruyo .... vay anasını ... ... tepsin bence ...[/QUOTE]
tepki kesmez ralli olsun
Banka endeksi ne diyorsa o
[QUOTE=Kanaatkar;340709]tepki kesmez ralli olsun
Banka endeksi ne diyorsa o[/QUOTE]
abi .. olsun tabi düş düş nereye kadar ... :o:D:D
[quote=selçuklu;340705]dünkü longlar duruyo .... vay anasını ... ... tepsin bence ...[/quote]
patron üwwwww.....sabahki ranışta vermiştir ayarı longlarına selpatros diye düşünmüştüm üwwww:o
[COLOR=white](patron kızdım sana valla..şiir gibi ew saymışsın olay belli, bir anlık zevk uğruna lonk yapıyosun falan..hadi lonk yaptın sabah cillop gibi dipten 1000 küsür puan depmiş, ekran başında yoksun patron..üwwww...ossun karlar löp löp et olsun batron..teprik ederim...long li,ive Selçuklu Most Rarely Known Expanded Ending Diagonal:o[/COLOR][COLOR=black]:oüww[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;340712]patron üwwwww.....sabahki ranışta vermiştir ayarı longlarına selpatros diye düşünmüştüm üwwww:o
[COLOR=white](patron kızdım sana valla..şiir gibi ew saymışsın olay belli, bir anlık zevk uğruna lonk yapıyosun falan..hadi lonk yaptın sabah cillop gibi dipten 1000 küsür puan depmiş, ekran başında yoksun patron..üwwww...ossun karlar löp löp et olsun batron..teprik ederim...long li,ive Selçuklu Most Rarely Known Expanded Ending Diagonal:o:oüww[/COLOR][/QUOTE]
maalesef sayın patron ..... .duruyo longlar .... EED sayıma göre .. minimun hedef ..sipot 30 da ... ... 68000 ... ama ben niye longum bilmiyorum :.. :::::::mad::mad::(:(
[quote=selçuklu;340714]maalesef sayın patron ..... .duruyo longlar .... EED sayıma göre .. minimun hedef ..sipot 30 da ... ... 68000 ... ama ben niye longum bilmiyorum :.. :::::::mad::mad::(:([/quote]
hayırlısı patron...trademonster olayına girersin halldersin.brv ama sen hallettikten sonra graşalım..:o:o hörmetler:D
Basic Hystem - Long
Deep Hystem - Short
System-Short
du bakalım
T. GARANTI BANKASI A.Ş.
Alt Bol Band: 6.79
Fiyat : 6.86
En düşük: 6.62
bi aşşa yapması lazım..en azından 3-4 kademe
[quote=Astatin;340717]Basic Hystem - Long
Deep Hystem - Short
System-Short
du bakalım[/quote]
Basic Hystem varya son 3 günde hiç yoksa 5000 puan kaybetti..val lebruşka vay:D:D:D
[QUOTE=Astatin;340720]Basic Hystem varya son 3 günde hiç yoksa 5000 puan kaybetti..val lebruşka vay:D:D:D[/QUOTE]
Sabahki hareketler cok klas hareketleri dipten short kapa tepeden short ac .brv
Daim olsun basarin.Tebrikler
Sabahki short kapa aclari neyle yaptin patron derin histem mi