[quote=obsidyen;340681]cıkarsak ne olacak sekube patron..;)[/quote]
Hiç tahmin edemeyeceğimiz rakamlar diyeyim..Uzun vadeli tepe onayı gelir benim için...Pardon çıkamazsa diye düzelteyim...
Çıkarsa ciddi bir çıkış gelir...
Printable View
[quote=obsidyen;340681]cıkarsak ne olacak sekube patron..;)[/quote]
Hiç tahmin edemeyeceğimiz rakamlar diyeyim..Uzun vadeli tepe onayı gelir benim için...Pardon çıkamazsa diye düzelteyim...
Çıkarsa ciddi bir çıkış gelir...
ne kadar tuvalet kaadı varsa eyi pirimli...la hevla....boks.
Banga hisselerinde fiyatlar dün hep bollingerin alt bandını yarıp geçmiş...Şu an bollingerle birleştiler...mithiş bir hareket yolda..ya tamam ya devam diyecek..rsik almamak adına fiyat 550 lere takrar gelse şortları gapayacaydım ama gelmedi..
TGG henüz 1 de olduğu için şimdilik rahatım..ranacaksa da daha yukarı aşşa salınması lazım biraz daha...PUPU lar var 15 dklıklarda...ü[url]www..[/url].
valla vopta oynasan kesinlikle flat olurdum..yada az bişi long..ben risk alıp %60 hisseye girdim.
Way manyak vay..Vay insanlık düşmanı vay. Vay deli vay...
[B]Savaş uçakları kasabaları bombalıyor![/B]
[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]AA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[CENTER]
[/CENTER]
[IMG]http://fotocdncube.gazetevatan.com//newpics/news/020320111029020806517_2.jpg[/IMG] Libya lideri Muammer Kaddafi’ye bağlı
güçlerin, ülkenin doğusundaki Brega kentinin kontrolünü yeniden ele geçirdiği bildirildi.
El Cezire televizyonu, muhaliflerle Kaddafi birlikleri arasında çıkan şiddetli çatışmaların ardından kentin kontrolünün tekrar Kaddafi’ye geçtiğini
duyurdu.
Haberde, Brega bölgesindeki bir havaalanının da Kaddafi’ye bağlı güçlerin denetimine geçtiği belirtildi.
El Cezire, savaş uçaklarının, muhaliflerin bir askeri üs ve silah deposunun denetimini elinde tuttuğu bölgedeki Ecdebiye kasabasını bombaladığını da bildirdi.
[QUOTE=Astatin;340689]Way manyak vay..Vay insanlık düşmanı vay. Vay deli vay...
[B]Savaş uçakları kasabaları bombalıyor![/B]
[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]AA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[CENTER]
[/CENTER]
[IMG]http://fotocdncube.gazetevatan.com//newpics/news/020320111029020806517_2.jpg[/IMG] Libya lideri Muammer Kaddafi’ye bağlı
güçlerin, ülkenin doğusundaki Brega kentinin kontrolünü yeniden ele geçirdiği bildirildi.
El Cezire televizyonu, muhaliflerle Kaddafi birlikleri arasında çıkan şiddetli çatışmaların ardından kentin kontrolünün tekrar Kaddafi’ye geçtiğini
duyurdu.
Haberde, Brega bölgesindeki bir havaalanının da Kaddafi’ye bağlı güçlerin denetimine geçtiği belirtildi.
El Cezire, savaş uçaklarının, muhaliflerin bir askeri üs ve silah deposunun denetimini elinde tuttuğu bölgedeki Ecdebiye kasabasını bombaladığını da bildirdi.[/QUOTE]
deli olan o mu yoksa halkını sadist liderine karşı ayaklandıran dış güçler mi ? al birini vur öbürüne..
iki tarafta sonuçlarını bile bile birbirine karşı otorite kurmaya çalışıyor.. halk arada piyon olmak istedi ve nitekim bunun sonuçlarını an be an yaşıyor..
ne bekleniyordu ? kaddafi istifa edecek ve saddam gibi idam mı edilecek ? adam gorulmus en megolaman ınsanlardan bırı , bunlar sadece baslangıc sankı.. daha amerıka da dıger tarafı bombalayacak kaddafı etegındekılerı dokecek gıdebıldıgı kadar..
cümleten hörmetler ...
[quote=Kennym;340691]deli olan o mu yoksa halkını sadist liderine karşı ayaklandıran dış güçler mi ? al birini vur öbürüne..
iki tarafta sonuçlarını bile bile birbirine karşı otorite kurmaya çalışıyor.. halk arada piyon olmak istedi ve nitekim bunun sonuçlarını an be an yaşıyor..
ne bekleniyordu ? kaddafi istifa edecek ve saddam gibi idam mı edilecek ? adam gorulmus en megolaman ınsanlardan bırı , bunlar sadece baslangıc sankı.. daha amerıka da dıger tarafı bombalayacak kaddafı etegındekılerı dokecek gıdebıldıgı kadar..[/quote]
Malesef...üüüüüüüüü....
[quote=Astatin;340686]Banga hisselerinde fiyatlar dün hep bollingerin alt bandını yarıp geçmiş...Şu an bollingerle birleştiler...mithiş bir hareket yolda..ya tamam ya devam diyecek..rsik almamak adına fiyat 550 lere takrar gelse şortları gapayacaydım ama gelmedi..
TGG henüz 1 de olduğu için şimdilik rahatım..ranacaksa da daha yukarı aşşa salınması lazım biraz daha...PUPU lar var 15 dklıklarda...ü[URL="http://www.."]www..[/URL].[/quote]
günlükde d,iyorsun demi :confused:
[quote=Astatin;340655]deloyloy patron nerde yaw[/quote]
raporluyum patron, şifayı kapmışız :(
[quote=Astatin;340686]Banga hisselerinde fiyatlar dün hep bollingerin alt bandını yarıp geçmiş...Şu an bollingerle birleştiler...mithiş bir hareket yolda..ya tamam ya devam diyecek..rsik almamak adına[COLOR=red] fiyat 550 lere takrar gelse şortları gapayacaydım ama gelmedi..[/COLOR]
TGG henüz 1 de olduğu için şimdilik rahatım..ranacaksa da daha yukarı aşşa salınması lazım biraz daha...PUPU lar var 15 dklıklarda...ü[URL="http://www.."]www..[/URL].[/quote]
hay TAKASHI yaww..575 den döndü..üww..ranmasın lebron..şort kavırlar gitse şimdi ne güzel 850 den şortlar idik... büyük deperem sonrası artcılar olur salınır ortamlar..sörf yapmak lazım fırsatı değerlendirmek lazım
On the way