- apsd azalırsa fiyat eşlik ederse long devam edcek,....tersine artrsa destekler de alım denenebilir,...775 sabah vermiştik zaten oraya vurdu, saatlik hedefimi ise denemedi daha,...
Printable View
- apsd azalırsa fiyat eşlik ederse long devam edcek,....tersine artrsa destekler de alım denenebilir,...775 sabah vermiştik zaten oraya vurdu, saatlik hedefimi ise denemedi daha,...
250 çok sıkı rakam denge rakamı bu çok belirleyici,...çok sıkı, altı short, üstü yetişene long olacak,....
sn. culex.. mesaj kutusu dolmuş...
Apsd henüz desteklemedi,...
[quote=indregandi;336868]Apsd henüz desteklemedi,...[/quote]
APSD biraz düştü gibi indi hocam
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/a4565d9f.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;336838]250 çok sıkı rakam denge rakamı bu çok belirleyici,...çok sıkı, altı short, üstü yetişene long olacak,....[/quote]
Sn indregandi...
Bu pala herkese para kazandırırsa iflaz etmez mi? :)
Selamlar&Saygılar
önce fiyattaki yükseliş algılama noktasının(250) üstüne atak yapmalı, kalıcı olduğu farkedilirse stp gelmeye başlar, bu stoplar extra short pozisyonu ise stop olacağından - yönde başlangıçta bir artış yapar,...500-1000 kontrat civarı, sonra ağa fırsat sunar, o fırsatta extra l talebi aldığında short stoplar gürültü ortamında duyulmaz bile, çünkü bu defa ağa gelen extra longa short açıyordur, bu shortu da bu gün için 81575 ten önce açamaz, demekki 575 e kadar farkedilme bölgesi yapmalı,...
örneğin 325 vurduğunda gitmedi 250 altına düştü,
1.fake yapacak,
2.farkettirmek istiyor, bunda fiyatta 250 üstüne doğru hafiften yükselme olmalı, bu gelmedi henüz....
[quote=babazulu;336879]sn indregandi...
Bu pala herkese para kazandırırsa iflaz etmez mi? :)
selamlar&saygılar[/quote]
pala her durumda kazanır, örneğin vop spotun arka kapısıdır, buradan ülke dışına arazi olabilir, kısa süreliğine,....
Birde palanın para kazanmak gibi bir derdi yok, biz para kaybediyoruz sadece,.... Uzun iş bu.......geçmiş yazıların aralarında var,....
Hiç bir borsa büyümeyi sağlamaz, büyümeyi önceden satın alır, işaret eder,....
Aslolan reeldir, burada satılan mallara karşılık verilen kredi miktarıdır, kredi hacmi, yetkili sabah yakın takipte olacağız derken geç kaldığı konuyu işaret etmektedir, çok gecikmişlerdir, 48 mil usd sadece 2010 da harcanmış ve karşılığı yok, ölese sığır güden burayı kesene kadar bu geçe kalma ötelenecektir,....kesmiyorsa karşılıklı menfaat vardır,.....
[quote=indregandi;336887]pala her durumda kazanır, örneğin vop spotun arka kapısıdır, buradan ülke dışına arazi olabilir, kısa süreliğine,....[/quote]
bu gün bence terse yatırcak...yükselişi p.tesi ya da salıya saklıyor...
350 görmüş, sığır güdeni bekliyorlar, demkki pysalar birleşti artık bir ara herkes kendini yaşıyor demiştim, şimdi bu dji inisiyatifine devroluyor,....
Düşme hakkımız ise saklıydı demekki x gününde global pala öncülüğünde bu olacak,....bekleyelim bakalım, devran nasıl dönecek, şimdilik şu vade geçişi hepsinden önemli, pala takvimini yapmıştır bu iş için,...kaçırmayalım...
Burad 2 l bir s vardı,...
[quote=nedim972;336898]bu gün bence terse yatırcak...yükselişi p.tesi ya da salıya saklıyor...[/quote]
sistemime güveniyorum 80675 alda günlükte diğeride 80350 de,...bunun altında kenera çekilirim,...hemen atlamam....
900 aşağıya marj var buna göre,...mc pas geçildi şu ana kadar pas geçildi anlıyorumki...hazırlıktayız hazırlık sürecek,....
Flatım tekrar yetrli sabrı gösterdim, 3xx de vermedim kenArdayım şimdi,...
Düşsede l yapsam,...
Günlüklere bakıldığında bu endeksin 80050 altı yok ve yön yukarı görünüyor...
Kısa vadelere bakmaktan yönü göremez olduk galiba...
APSD gene yükseldi...5617
[quote=minyas22;336922]günlüklere bakıldığında bu endeksin 80050 altı yok ve yön yukarı görünüyor...
Kısa vadelere bakmaktan yönü göremez olduk galiba...[/quote]
çok doğru, deslerden biri bu, diğeri 80350, problem bu 80350 de, iyi marj sağlar,...
Sn İndregandi,
Tek korkum yurtdışına gelecek bir satış...
[quote=indregandi;336524]şimdi geçmişte şunları bıraktık,
78300 bu aşağı kırılış başlangıcı idi olmadı buradan uzaklaştık,
79250 bu s stop veya l tutma yeresi idi, s tutanlar 80050 ye kadar stobu uzatabilirlerdi,
797xxx-6xxx bu yatay süreçte denge yeresi idi,
[color=red][b]80050[/b][/color] denge halinin üst sınırı, 79250 ise alt sınırı idi,..ağa karargahını bir fake haricinde burada topladıydı, munzam öncesinde,...
80675-775 bugün 30 luk dirençti,...bu oldu
80675-81050 arası long için hızlı kırılacak yere idi, bu da oldu,
bütün bunların ötesinde 80350 günlük öpüşme ve aynı zamanda direnç yeresi idi, ölese fiyatlar long için mutlaka ya bu seviyede veya bunun üstünde kapanmalıydı,
80675 ise günlükte satışı sürdüren inatçı sistemin yeresiydi.....[/quote]
bu rakamlar çiğnediğimiz rakamlar, önemli rakamlar
[quote=minyas22;336922]Günlüklere bakıldığında bu endeksin 80050 altı yok ve yön yukarı görünüyor...
Kısa vadelere bakmaktan yönü göremez olduk galiba...[/quote]
BU 10 NUMERO ANALİZ, 5 DK DA ORADA,....CRASH YERİ AKILDA KALSIN,....ÇOK ÖNEMLİ, ŞİMDİ 81250 VAR, 80775 VAR, 80350 VAR BUNLARALA İLGİLİYİZ,....:eek::eek:
YALINIZ 80050 BUGÜNÜN CARSH YERESİ,....
Yukarıda 81575 saatlik hedefimiz var, bunun üstü tufan....
Ticari bant hedefimi hatırlayan varmı,...üst bantı, ......
[quote=indregandi;336937]Ticari bant hedefimi hatırlayan varmı,...üst bantı, ......[/quote]
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/841d7cb7.png[/IMG][/URL]
poz kısa... iyi akşamlar... iyi tatiller... sevgiyle hoşça olun...
[quote=indregandi;336937]Ticari bant hedefimi hatırlayan varmı,...üst bantı, ......[/quote]
İndicim,85700 var demistim,oraya kadar yataydı..
Onun dısında 81200-78100 bantı vardı degil mi?
Hoooppaaaa
[quote=elstock1;336944]indicim,85700 var demistim,oraya kadar yataydı..
Onun dısında 81200-78100 bantı vardı degil mi?[/quote]
yok abim 120 likte ticari bant bu gün üst sınır 812xx de idi,..
şimdi geri çeklime ye ve bir sonraki harekete bakacağız, her durumda üstünde kalışlar ı da şu benim yeni grafa okutarak gideceğiz,...
85700 günlükte yatay py üst sınırı idi, ölçü yaklaşım parametreler aynısı ama,...
O kadar dayanamayız abicim, o yüsden 120 lik takipteyiz,....
kafa sulanmış idare et, aynı şeyi bir daha yazmışım,....120 likti günlüktü diye, çok iyi takip etmişsin tşk,...
İndicim Esasında dogru anladım da,yanlış anlattım:)
Tebrikler indi valla hem yazıp bize degerli bilgiler veriyorsun,bi taraftanda bu stresli trade isindesin,ben bıraktıydım su meleti sırf körelmiyim diye az kontrat takılıyorum o bile canımı sıkıyor,dedigin gibi calısan adamın isi degil bu..emekli olsan kalpten götürür o da ayrı..
Yarım saat kaldı ortalama ile öpüştü 1 dk da, en azından bu gelişti,....
Yukarı yukarı aşağı aşağı olur artık,....bu güne veya ptesine,....
yok böyle bir ızdırap ne yukarı kıpırdayabiliyor nede aşağı
950 altında short farkedilir, daha önce olmaz,...artık böyle yazıyım,....
Glob meydanlardan karışacak gibi duruyor, açlar aç kaldıklarından rahatlar rahat battığından, ikisi bir arada saç kremi ve şampuvan, ikisininde karşısına para ile çıkıyor dji,...
Flat girecem,....
- 6xxx kontrato dan hoşlanmadım, ya aşağıdan konur bu ya yukarıdan görmem gerekli,....
Eskiler poz kapatıyor karşılıklı,....