-
İşte piyasamız sapancı yine şirketini sattı,yine çağrı yok..Çunku onun için diğer hissedarlar enayi...
Uzun sürer demişti,gelişme yok demişti...Sasa yı da aynısını yaptı..,ikiye boldu,sattı..
25 milyar dolar ciro var ama ihracatı 1 milyar dolar...
Boyle piyasayı betonlayayım..
-
[quote=KIZILAGA;336680]Vade sonuna kadar betonun üzerinde oturmaya devam edicem..Stoplossu 84000 e koydum..Her yukselişte yarısını kapatıp yukarıdan yine açıyorum...
Vade sonu mutlaka 70.000 lere yaklaşmalı..yoksa elleşmek yok bununla bir süre...
2000 puanlık ittirmeler gıdıklamaz artık..[/quote]
[quote=mirzaşan;336681]hocam sıkıştı kaldı.. düşüş mü çıkışm mı kurgulanıyor... tecrübeniz ne diyor...[/quote]
kızıl ağa abicim vade muhabbeti nisan döşemek için bir noktaya çıkmak zorunda bu long demek, sinyalle takipteyim bunu günlük üzerinden bu 1.
seçim için okuduğumuz olylar öteleme yani long demek bunu okumaya devam, bu 2.
yurt dışı yumuşak karın short yapabilir bu 3.
buraya kadar 2L OLASILIK BİR S OLASILIK VAR,....
MİRZA 1 DK ANALİZİM VARDI, SINIFLANDIRMIŞTIM ONU, ODA BİZE YAKIN ÖLÇÜ OLUR SANIRIM, DEĞERLERİ VERMİŞTİK ONDA....80525-325 Tİ,
350 İSE GÜNLÜKTE DESTEK, BİRİNCİSİ 81100 DÜ,...
-
öte yandan 81561 yani 81575 saatlik hedefimizdi, günlükte iki destekten 81100 bugünün ve 80350 dünün üstü kalışlar ,81650 hedefini sıcak tutacak,...
-
Dünkü uzun yazılarda şöle bir bölüm var, globla birlikte düşmedik ölese globla beraber düşeceğiz bu hakkımız saklı, biri de şöle idi dji sadece turkey için bile askıda kalır eğer stratejisinin göbeğinde ise, yani seçime kadar durabilir, hele birde bu içinde bulunduğu konjoktürünü destekliyor ise, turkey şimdi beğenelim beğenmeyelim kuzey afrikanın, yeni sünger tarlalarının, arap yarım adasının, akdenizin doğusunun(kıprıs) ve orta doğunun göbeğinde kilit ülke, turkey de olası seçim sonucundaki bürokratik değişme dji nin şu an için işine gelmez, takvimi aksar,....
Ancak dji almadan da vermez, bu kuraldır, ipin ucunu bir kaçırırsa globda işin içinden çıkamaz, ölese...dji alacaktır, bunun birini buradan verdik, diğeri içimizde, bir diğeri ise güneyimizde......
Bütün bunlar uzun bakış,....
-
[quote=indregandi;336693]kızıl ağa abicim vade muhabbeti nisan döşemek için bir noktaya çıkmak zorunda bu long demek, sinyalle takipteyim bunu günlük üzerinden bu 1.
seçim için okuduğumuz olylar öteleme yani long demek bunu okumaya devam, bu 2.
yurt dışı yumuşak karın short yapabilir bu 3.
buraya kadar 2L OLASILIK BİR S OLASILIK VAR,....
MİRZA 1 DK ANALİZİM VARDI, SINIFLANDIRMIŞTIM ONU, ODA BİZE YAKIN ÖLÇÜ OLUR SANIRIM, DEĞERLERİ VERMİŞTİK ONDA....80525-325 Tİ,
350 İSE GÜNLÜKTE DESTEK, BİRİNCİSİ 81100 DÜ,...[/quote]
Usta bu vade döşerse nisan vade seçime kadar kaldırsa....Haziran vadede yatayda emdirse....Bunlar geçen el altından,net hata noksana soktulari dolaresleri,ama bu hissedeki patronlar...Bunlar nakite geçme isteği var gibi..
Bu yetkili tırsıyor biraz,sanki bu sefer el altından para yok gibim..
-
Dji şu anda globda longdur, bankaları üzerinden kredi dağıtmaktadır, bu gün yetkili bankaları izleyeceğiz dediği budur, ülkeler dji nin longuna daha fazla dayanamamaktadır, carileri el vermemektedir,....ölese bizim için fon ihtiyacı belirmiştir, bu fon nasıl gelecektir, teğetmi geçecektir, delip mi geçecektir, bunlar analizler, işte hepsi şimdi illlüüüüüzyyoonnn oldu, ölese biz sinyale bakacaz, sinyal esas devam....
-
[quote=KIZILAGA;336699]Usta bu vade döşerse nisan vade seçime kadar kaldırsa....Haziran vadede yatayda emdirse....Bunlar geçen el altından,net hata noksana soktulari dolaresleri,ama bu hissedeki patronlar...Bunlar nakite geçme isteği var gibi..
Bu yetkili tırsıyor biraz,sanki bu sefer el altından para yok gibim..[/quote]
HE İŞTE BAK ŞİMDİ OLDU,
YETKİLİ REFTE DÖVİZ REZERVİYLE ÖVÜNDÜ,
HEMEN SONRA DÖVİZ REZERVİ AZ DEDİ,
92.5 TAN SONRA SICAK İYİ DEYİL DEDİ,
SADECE ANA HABER BÜLTENİNDEN BUNU TAKİP ETSEK DÜNYA PARA VARDI,...
YETKİLİ DAHA ÖNCE NET HATA NOKSANDA 18+5 MİL USD BULMUŞTU,...:eek:
-
Konular uzuyor, globla düşme hakkımız saklı dedik,....
-
Son durum falat bende bir bakıyım etrafıma, somut yok.....sabah 400 puvan tasrruf ettim, bu cebimde.....bir tasrruf daha yapıp l devam edbilirim, bakacağız.....
-
-
+ maksını sanırım long KESMEDE kullanacak, max dip verdik sabah onun altı ara bölge flat olmalı, ara bölge altı short olmalı, apsd eksi, 1 dk satışta 5 dk henüz satışa girmedi,...
-
81575 hakkımı her durumda saklı tutuyorum dünkü senaryo şimdi düşersek, eğer şimdi çıkarsak bunun tersi mantıklı,....
-
80775 altında short agamemnon,...üst 81575 te,
ölese 80775 l stop yeresi, 81575 üstü short stop yeresi, zaman 1-5 dk,....
-
Düşüş için göstergeniN 8.29 demesi ise yeterli olur,...8.28 de tutluyor, turkeye has,...
-
hocam ben bir miktar kısaldım... çalım atma vakti yaklaştı gibi... yakın stoplu iz sürüyorum...
-
5 lik 175 altında satışta üstüne deyil,....
-
SAATLİKTE 250 tam olark s denge yeresi bunun altı baskı, üstü malum,....
-
Dün aralık geniş diye sattlkte l talep istemiştik ve dün l talep çok şiddetli gelmişti, cariydi içedendi saykıl,....kaçta geldi hız nedeniyle göremedik, iyi olurdu bu güne alsa idik,...
-
-
[quote=indregandi;336739]s leşiyor,...[/quote]
çok yatay 5 lik, saatlk 250 yi ölçü alalım, yatay py uzadığında sinyaller bir iki kademeye etkileybiliyor, ölçü saatlik te 250 s denge yeresi, bunun başarısı 5 likte 775 in kırılması ve l stop alınması, 250 üstünde poz tutmaya l olarak devam,....
-
şimşek çaktı... birazdan gökgürültüsü gelir... lütfen dikkatli olun arkadaşlar... panik hareket etmeyin... yol haritanız önceden hazır olsun... bol kazançlar hepinize...
-
En az 4 kademe daha basmalı, relays için, farkındalık yani, şimdi başlamıştır ama
-
075 ten 4 kademe başa baş 5 .kademede yani 950 oluyor,....hareketlilik artar,...
-
hocam sizinle seans takibi çok keyifli... teşekkürler...
-
Göstrege arrtı tersine y.dışı toprladı biraz, y.dışının ikinci atağı aşağıya belirleyici olacak, yinde 250 dengeden kopmayalım
-
[quote=mirzaşan;336752]hocam sizinle seans takibi çok keyifli... teşekkürler...[/quote]
aynen .brv
-
son durum :
[img]http://666kb.com/i/br327oem8n5trkchr.gif[/img]
-
Sistemde 30 luk satış kurtarmadı, 60 lık verirse güzel olacak,....
-
Düşüş olursa katılmayacam, iki kere denedim olmadı,.....profit yerine tasarrufu tercih edecem,....
-
APSD artıyor indi hocam..şorta bir hazırlık olabilir mi?
-
çıkış olursa short düşüş olursa long, ara bölgede seyredecm, 810xx-575 arasında,...80775 altında l düşünmeye başlarım,....
-
ölçülü düşüş modunda, ....
-
80.950 altı düşüşü hızlandırır...
-
- den birden + ya geçer fiyat yükselişi eşlik ederse buradan short açtırmışlar demktir, aksi - aps artarak devam ederse aşağı destekler de güvenerek örnek 80350 gibi l olunabilir,...
-
[quote=indregandi;336750]075 ten 4 kademe başa baş 5 .kademede yani 950 oluyor,....hareketlilik artar,...[/quote]
[quote=mirzaşan;336803]80.950 altı düşüşü hızlandırır...[/quote]
ama işte, kem küm...:(
-
250 son denge idi, bu ölçü......yaty çok pis....
-
Go to dı cıbık,....deve kuşu kafa kuma, bu cıbık işi hiç lehte sonuçlanmadı istatistik olarak, ancak şu an pozda deyilim,....bir 400 -500 puvan göçse basacam longu,....
-
80.600 da 1070 lik alış var
-
Longladım, 775 dip olmuş şimdilik, 900 den longladım,....illüzyona oynadım,...en kötüsüne....reelde para yok,...
-
1/2 şansımız var, %50 az deyil, macroyu koydumu %51 oluyor, dünkü sistemi koydumu bu gün alda artık %52 oluyor, kaybedersek dava adamı olacaz...