-
[QUOTE=Strategist;220323]Geldim abi... Ben de al-sat'a geçtim.. Son poz 71.175'den az buçuk long oldu ama çöksün bence de... Anında dönerim full short'a... Yeter ki çöksün... Kayahan neredesin... :..:[/QUOTE]
kayahanı boşver abi .. o gelince çıkar şimdi .. üvvv .. .böyle iyi .. :o:o:o
-
[QUOTE=Kennym;220321]ahanda ben bi miktar short acmaya basladım 1 / 10 atım yaptım plan su her 500- 1000 puan aralıgında bi kursun sıkıcam.. assagıya yada yukarıya farketmez.. ilk kursun gitti... 71100 den.. bakalım[/QUOTE]
vazcaydım hupnelik dönüyo ortalıkta 850 den kapattım shortları 250 point çok şükür :P
-
sibibop sistem ne durumda .. fxxci ağbey .. üvvv
-
Dow açıldığında 71.000 üzerine atmazsa short açarım... 16:00'da yine toplantı var gerçi... üvvvvvv Bırakmıyorlar ki ağız tadıyla çarpılalalım... üvvvvv
-
[QUOTE=Strategist;220301]Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )[/QUOTE]
canlı telefon baglantısı alarak :::
-
[quote=Astatin;220329]tamam... bende onu kast ettim zati.....yani kapatma davası açılacağını haber aldılar ki, bu aralar 5 yaşındaki kız çocukları bile dinlendiği için bu çok mümkün..hızla yukarı yapıp şortları gebertip taze şort açıyor abiler...demek istemiştim...
[COLOR=Red]STRO bak bu yazışmada canlı yayında olduğumuzun kanıt[/COLOR]ı:..:[/quote]
Nerden belli.. Belki dün bir script yazdın, hafif yapay zeka falan... Şimdi belki biz senin yerine dün yazdığın sistemle geyik yapıyoz.. Olamaz mı??? Multipass'ı yazabilen adamdan herşey beklenir... :..:
-
[QUOTE=selçuklu;220335]sibibop sistem ne durumda .. fxxci ağbey .. üvvv[/QUOTE]
geldim selcuklu abeyın gecen saat sonu long kapadı... emme simdiki bu saat sonu bellı olcek
-
tikkat tikkat iki arada bi derede 1500 yeni poz eklendi.. apsd -4500 civarında..
muhtemel bir yukarı basım gerçekleştirilebilir... short toplama yeresi ayu kapanı ne denirse artık tikkatli olmakta fayda var...
-
[quote=fXci;220338]canlı telefon baglantısı alarak :::[/quote]
Patron o sadece arayan adam için ispat olur... Geri kalan seyirciler olayın düzmece olmadığını bilemez... :)
-
[QUOTE=Strategist;220343]Patron o sadece arayan adam için ispat olur... Geri kalan seyirciler olayın düzmece olmadığını bilemez... :)[/QUOTE]
arka tarafta ekuri kanalların o ankı yayınını gostererek ::: daha istermisin :::
-
15'lik züstem 825'lerde geçici sat çakıyor ama o da Al'da kapatacak herhalde... 15:45'e kadar long devam... Histem de long'da zaten... Canım çok pis short'lamak istiyor yalnız... İşte böyle çarpılıp duruyoruz... üvvvvvv...
-
[quote=Strategist;220339]Nerden belli.. Belki dün bir script yazdın, hafif yapay zeka falan... Şimdi belki biz senin yerine dün yazdığın sistemle geyik yapıyoz.. Olamaz mı??? Multipass'ı yazabilen adamdan herşey beklenir... :..:[/quote]
Lem ne yapayı ne zekası..Kapatma davasını anlayacak, üstüne pank yükseliş felan anlıcak.kom.kom.kom
O dediğinin script kısmını toprağı bol olsun rahmetli İSKORPİTX yapabilirdi...
Aklımdaydı gidip yanında 1 ay çekirgelik yapayım diye ama ömrü yetmedi merhumunüüüüüüüüü
-
[quote=fXci;220345]arka tarafta ekuri kanalların o ankı yayınını gostererek ::: daha istermisin :::[/quote]
+.
Benim bulduğum çözüm de buydu... Daha iyileri olabilir tabi... :)
-
[QUOTE=Strategist;220349]+.
Benim bulduğum çözüm de buydu... Daha iyileri olabilir tabi... :)[/QUOTE]
Şöylede olabilir sunucu aradabir pırt yapar ::: sonra seyircilerden özür diler malumunuz canlı yayındayız pardomz deyüü :::
-
imkb..tut..dji..sat... bendeki son durum.. :)
-
[quote=fXci;220345]arka tarafta ekuri kanalların o ankı yayınını gostererek ::: daha istermisin :::[/quote]
[quote=Strategist;220349]+.
Benim bulduğum çözüm de buydu... Daha iyileri olabilir tabi... :)[/quote]
Kesinlikle bu da olmaz..Üzgünüm...Bu sadece diğer kanalların o kanal vasıtasıyla yayınını aktarır. Evdeki televizyonlarınızda bile aynı anda birden falz ekran açabliyorsunuz :) Sizin kanalınızın yayını banttan diğerlerinin ki gerçek zamanlı aktarılıyor olur...Asla sizin yayınınızın canlı olduğu anlamına gelmez:D:D ayem sori...
-
bir pasta atan olmadı deyu deyu :)
-
satış baskısı var bence diyecem ... diyemiyorum utanıyorum .. üvvvvv
-
en güzeli bakkal hesabi...
apsd artı ise alıyorlar..
eksi ise satıyorlar..
son günlerde dikkat ettiğim kadarıyla olay bu...
yysd..
buraya yazdım..3 vakte kadar buradan 2.000 puan aşşağıda olacagız...yani 69000 lerde olacagız..
içgüdü,sistem ve apsnin bileşkesi..
-
[quote=Astatin;220359]Kesinlikle bu da olmaz..Üzgünüm...Bu sadece diğer kanalların o kanal vasıtasıyla yayınını aktarır. Evdeki televizyonlarınızda bile aynı anda birden falz ekran açabliyorsunuz :) Sizin kanalınızın yayını banttan diğerlerinin ki gerçek zamanlı akatarılıyor olur...Asla sizin yayınınızın canlı olduğu anlamına gelmez:D:D ayem sori...[/quote]
Diğer kanalların o anki yayınından, spiker bir şeyler okursa belki...Ama o durumda da sizin aynı anda diğer kanalları izliyor olmanız lazım ve o kanalların hepsinin sizi aldatmak üzerine bir komplo düzenlememiş olması (hepsi bu mizanseni önceden banda kaydetmiş olabilir !!!!! )...
Dediğim gibi; kanıtın önceden planlanamayacak bir sürece ait olması lazım...:D:D
-
[quote=Astatin;220359]Kesinlikle bu da olmaz..Üzgünüm...Bu sadece diğer kanalların o kanal vasıtasıyla yayınını aktarır. Evdeki televizyonlarınızda bile aynı anda birden falz ekran açabliyorsunuz :) Sizin kanalınızın yayını banttan diğerlerinin ki gerçek zamanlı akatarılıyor olur...Asla sizin yayınınızın canlı olduğu anlamına gelmez:D:D ayem sori...[/quote]
O zaman soruyu soran kişi olacak cevabı ben de bilmiyorum... :..:
Soru elimde patladı resmen... :p :) :..:
-
[QUOTE=abka;220363]en güzeli bakkal hesabi...
apsd artı ise alıyorlar..
eksi ise satıyorlar..
son günlerde dikkat ettiğim kadarıyla olay bu...
yysd..[/QUOTE]
apka patra golu atalım ..üvvvvv:D:D ..
-
amanınnn düşüyor hayalmi yoksa ... rüyamı ..üvvvv ..
-
[quote=Strategist;220366]O zaman soruyu soran kişi olacak cevabı ben de bilmiyorum... :..:
Soru elimde patladı resmen... :p :) :..:[/quote]
Abi aybediyon cevabı verdikya...Borsa verisi okuycak adam:..:
-
Hem destek hem direnç 1168. Ne demekse? Pivot herhalde.
1176-1180 kritik nokta (ŞİMDİLİK GEÇİLEMİYOR), üzerinde 1087-1090.
25 i tepe değilse ne olacağını anlattım. Son bir yukarı var 7 nisana kadar.
Peki tepeyse ne olacak?
1163 altı kritik. Altında önce 1150 ye çekilecek.
Tekrar 1163 ü deneyecek.
1150 altına inecek.
Hedef 1124-1141 arası.
7 nisanda dipleyecek.
İşte iki ihtimal seç beğen al.
Bu ayrıca ne demek? Trade 7 sinden sonra daha kolay.
Jelibon.
-
Short a*... Sırf zevk için... Stop 71.600..
-
[QUOTE=selçuklu;220316]geldim no işlem kısa devam .. üvvv .. stro patro geldinmi abi .. bin yılın çöküşü olsun istiyorum .. üvvv:o:o:o[/QUOTE]
Patron ne bin yılı yüzbin yılın çöküşü olsun bi daha basını yukarı çeviremesin
-
[quote=Astatin;220375]Abi aybediyon cevabı verdikya...Borsa verisi okuycak adam:..:[/quote]
3 ay öncenin verileri ile aynı olabilir. :D
-
[quote=Astatin;220375]Abi aybediyon cevabı verdikya...Borsa verisi okuycak adam:..:[/quote]
Yaw diyelim çocuk programı.... Sen gittin Pala'nın KY'ye nasıl geçirdiğini anlatmaya başladın sırf canlı yayın olduğu belli olsun diye... Ana babalar mahkemeye vermez mi kanalı tüyü bitmemiş yetimleri borsaya alıştırıyor diye.... :..: :..: :..:
-
[quote=unlimitted;220382]3 ay öncenin verileri ile aynı olabilir. :D[/quote]
cıkkk...30 saniye ara ile bir kaç veri okuyacak..yaz bir sorgu paltformunda 30 saniye aralıklarla birbirinin aynı olan 3 lü bir fiyat dizisi bulamazsın...ehuheuehuheuhuehue...bulda aksini ispat et...:D:D
-
abiler bu canlı yayın olayının kesin ispatı var aslında
işte linki bakın bi siz karar verin bu olay sonucunda şüphe edermiydiniz canlı olmadıgına ?
[URL="http://www.zaplat.com/video/haber_videolar%C4%B1/122368/Canl%C4%B1_Yay%C4%B1na_Damgas%C4%B1n%C4%B1_Vuran_Adam"]http://www.zaplat.com/video/haber_videolar%C4%B1/122368/Canl%C4%B1_Yay%C4%B1na_Damgas%C4%B1n%C4%B1_Vuran_Adam[/URL]
-
[QUOTE=Astatin;220359]Kesinlikle bu da olmaz..Üzgünüm...Bu sadece diğer kanalların o kanal vasıtasıyla yayınını aktarır. Evdeki televizyonlarınızda bile aynı anda birden falz ekran açabliyorsunuz :) Sizin kanalınızın yayını banttan diğerlerinin ki gerçek zamanlı aktarılıyor olur...Asla sizin yayınınızın canlı olduğu anlamına gelmez:D:D ayem sori...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;220365]Diğer kanalların o anki yayınından, spiker bir şeyler okursa belki...Ama o durumda da sizin aynı anda diğer kanalları izliyor olmanız lazım ve o kanalların hepsinin sizi aldatmak üzerine bir komplo düzenlememiş olması (hepsi bu mizanseni önceden banda kaydetmiş olabilir !!!!! )...
Dediğim gibi; kanıtın önceden planlanamayacak bir sürece ait olması lazım...:D:D[/QUOTE]
Hasteton ekuri kanalların ekrana digital olarak yansıtılmasından bahsetmiyoruk arkada bi plazma olucak studyoda spiker gonusurkene plazma da gozukucek... yeşil perde tekniğiyle plazmaya oturtma yaparlar diyorsanda ... bir diyanet programzı içinde bukadarı olmaz gayri... olursada yapanın alnını garışlarım :D
[QUOTE]hepsi bu mizanseni önceden banda kaydetmiş olabilir !!!!! [/QUOTE]
bak yukardaki söylediin en mantıklı söz bu gayrı
-
[QUOTE=Kennym;220392]abiler bu canlı yayın olayının kesin ispatı var aslında
işte linki bakın bi siz karar verin bu olay sonucunda şüphe edermiydiniz canlı olmadıgına ?
[URL="http://www.zaplat.com/video/haber_videolar%C4%B1/122368/Canl%C4%B1_Yay%C4%B1na_Damgas%C4%B1n%C4%B1_Vuran_Adam"]http://www.zaplat.com/video/haber_videolar%C4%B1/122368/Canl%C4%B1_Yay%C4%B1na_Damgas%C4%B1n%C4%B1_Vuran_Adam[/URL][/QUOTE]
bu da mı gol değil ? üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=Astatin;220388]cıkkk...30 saniye ara ile bir kaç veri okuyacak..yaz bir sorgu paltformunda 30 saniye aralıklarla birbirinin aynı olan 3 lü bir fiyat dizisi bulamazsın...ehuheuehuheuhuehue...bulda aksini ispat et...:D:D[/quote]
etik olarak önce senin benim söylediğimin olamayacağını ispat etmelisin. :..:
-
Ahanda toplantı zamanı... Sırf canım öyle istediğinden minimal adet sözleşmeyle short devam... Stop belli... Döndüğümde 2xxxx'li rakamlarda görmeyi bekliyorum VOB'u...
-
[quote=fXci;220393]Hasteton ekuri kanalların ekrana digital olarak yansıtılmasından bahsetmiyoruk arkada bi plazma olucak studyoda spiker gonusurkene plazma da gozukucek... yeşil perde tekniğiyle plazmaya oturtma yaparlar diyorsanda ... bir diyanet programzı içinde bukadarı olmaz gayri... olursada yapanın alnını garışlarım :D[/quote]
le yemişim tekniğini..ne tekniği..nette bilem bir sürü friweyır var, bu tür işleri yapan...Sen arkada pilazma var san amma aslında kopi pest görüntü...hem ayrıca full mizansen de olabilir diğer kanalarla birlikte... v.s. cık..bu kesinlikle olmaz....
amma çok şık ve kolay bir çözüm daha var:D
-
[quote=unlimitted;220398]etik olarak önce senin benim söylediğimin olamayacağını ispat etmelisin. :..:[/quote]
ben ahlaksızım:D
-
her 71.000..71.200 başarısız denemesi aşağıya doğru fazladan
bir kat daha yol demektir......
vur kafanı yavrum.....vurrr......
-
zaat 16.00 sibob [COLOR="Red"]shortingale [/COLOR]
-
Benim için çok önemli indigatörlerden biri 60 dk da kalıcı sata geçti kısacılar gözümüz aydın