Bakın günün en yükseği hangi çizgiden dönmüş...
Kırarsa hedef 8xxxx'lerde...
Printable View
Bakın günün en yükseği hangi çizgiden dönmüş...
Kırarsa hedef 8xxxx'lerde...
apsd -5718 vay vay vay... aga dene kitapsız olusum bugun icin yapacagını yapmıs belli ki 72 k gösterip insanları 71000 k da stoplatmaya razı etmiş belli ki.. hala bastıgına gore tam zirvelik yapmıstır bu sabahki hareketi kesin mum grafiklerinde.. aksam gidince bakarım artık...
[quote=sazan;220251]21. :cool:[/quote]
onu limit dediydi..saa zahmet başka bir tane de
[quote=astatin;220267]onu limit dediydi..saa zahmet başka bir tane de[/quote]
35 üüü
ziesten 14:45 kapanışlı barda sat verdi
[quote=sazan;220269]35 üüü[/quote]
eeeeee onu da excali dediydi sen başka bir dene de:..:
[quote=Astatin;220267]onu limit dediydi..saa zahmet başka bir tane de[/quote]
vay anasını, zoru başardık...
[quote=unlimitted;220275]vay anasını, zoru başardık...[/quote]
21 i senden sonra sazan da dedi.. o yüzden sen başka bir tane de
[quote=Astatin;220270]ziesten 14:45 kapanışlı barda sat verdi[/quote]
sen sattın mı onu de hele :..:
[quote=Astatin;220271]eeeeee onu da excali dediydi sen başka bir dene de:..:[/quote]
8 :mad:
....... vobbb
[quote=unlimitted;220280]sen sattın mı onu de hele :..:[/quote]
nnooldddiii..log mu atacan kenara:..::..::..:.kom.kom
[quote=Astatin;220279]21 i senden sonra sazan da dedi.. o yüzden sen başka bir tane de[/quote]
sazan abey büyüümüz.
bize başka bi dene sülemek düşer.
22. :..:
[I]rüzgar döndü......
ayular rüzgarı arkasına alıyorlar.....[/I]
[I]haydi bree....[/I]
:..::..:
hafta sonu riskini taşımak istemeyenler...........
dünden MC YİYEN...sabah MC..alımları....
üstüne garan...da 7.70 atağı ve kapanan açıklar.......
tüm bunlar ayulara avantaj sağlıyor........ama maç devam ediyor....rehavet yok..
71.000-...71.200 trade aralığında....
bu işi kolaylaştırır....teknik olarak......
71.200 üstü long....71.000 altı şort demektir....
saat 15.00 zonrası
Yorum yok long devam
Short olmak ne zor ya 100,200 ne buldunsa alıp arkana bakmadan kacacaksın artık böyle olacak galiba
[quote=unlimitted;220286]sazan abey büyüümüz.
bize başka bi dene sülemek düşer.
22. :..:[/quote]
Berhüdar ol efladım. :)
Yyld....
günlükler tabiyetle devamm..günlük al da.ama dün dayanamadım..70700 den kısalmıştım...bugün çok güvendiğim 5 daklık sat ageçince(71300 den),oradanda kısaldım..ortalama 71000 den kısa oldum...[B]bunlar sisteme(günlüğe ters olduğundan) çerezliktir..[/B]bu ayki 5. işlem oldu.
garantiye veriş şahane..8 kademe zirveden verilmiş..
ama günlük sat verirse kanımca bu sefer 3-4 ayda 20.000 puanlık düşüş var...uyumsuzluk,2 litepe vs..
Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )
fekat görüldüğü gibi, pela sisteme bir kaç bin puan bahşiş attıysa sonra bir kaç sinyal çarpabülür..ama çarpmayabülürde...son yükselişde mamayı alsaydım bu sinyale tereddütsüz uyardım ama şincilik izliyorum
[quote=Strategist;220301]Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )[/quote]
o anki borsa endeksinin değerini söylersiniz....kom.komtesadüf diyenler için 30 saniye sonra bir daha dersiniz
[QUOTE=Strategist;220301]Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )[/QUOTE]
O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi
[QUOTE=Astatin;220302]fekat görüldüğü gibi, pela sisteme bir kaç bin puan bahşiş attıysa sonra bir kaç sinyal çarpabülür..ama çarpmayabülürde...son yükselişde mamayı alsaydım bu sinyale tereddütsüz uyardım ama şincilik izliyorum[/QUOTE]
ben olsam uyardım...:)
şansıma bakarsın akp davasıda bugün patlar..
[quote=oguzhan;220309]O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi[/quote]
O olmaz... Ya önceden kaydettiysen de tam o saatte yayına koyduysan... :)
Hep onu yaparlar ama ben asla ikna olmam...
[quote=oguzhan;220309]O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi[/quote]
nayır bu olmaz.... adam bunu banda kaydedip, tam o saatte yayına verebilir..:..::..::..:
kanıtın önceden bilinemez ve kesin değerlerle planlanmamış bir sürece ait olması lazım..borsa gibi
[quote=Astatin;220305]o anki borsa endeksinin değerini söylersiniz....kom.komtesadüf diyenler için 30 saniye sonra bir daha dersiniz[/quote]
Tamam ama borsayla hiç alakası olmayan bir programda (mesela diyanet saati) garip kaçar biraz... :..:
geldim no işlem kısa devam .. üvvv .. stro patro geldinmi abi .. bin yılın çöküşü olsun istiyorum .. üvvv:o:o:o
[quote=abka;220312]ben olsam uyardım...:)
şansıma bakarsın akp davasıda bugün patlar..[/quote]
valal bu haftaki panik yükselşin nedeni bu haberin önceden alınması bile olabilir..olur mu olur..bakacaz..
arkadaşlar reism,grafik yollamak için daha önce image.... vardı..orası artık aktif değil..
nasıl yolluyorsunuz..
[QUOTE=adalı54;220294]Short olmak ne zor ya 100,200 ne buldunsa alıp arkana bakmadan kacacaksın artık böyle olacak galiba[/QUOTE]
ahanda ben bi miktar short acmaya basladım 1 / 10 atım yaptım plan su her 500- 1000 puan aralıgında bi kursun sıkıcam.. assagıya yada yukarıya farketmez.. ilk kursun gitti... 71100 den.. bakalım
[QUOTE=Astatin;220318]valal bu haftaki panik yükselşin nedeni bu haberin önceden alınması bile olabilir..olur mu olur..bakacaz..[/QUOTE]
patlar derken [B]bugün dava açılabili[/B]r demek istemiştim..burhan kuzu artık her cuma bekliyoz diyordu..
[quote=selçuklu;220316]geldim no işlem kısa devam .. üvvv .. stro patro geldinmi abi .. bin yılın çöküşü olsun istiyorum .. üvvv:o:o:o[/quote]
Geldim abi... Ben de al-sat'a geçtim.. Son poz 71.175'den az buçuk long oldu ama çöksün bence de... Anında dönerim full short'a... Yeter ki çöksün... Kayahan neredesin... :..:
[quote=Strategist;220315]Tamam ama borsayla hiç alakası olmayan bir programda (mesela diyanet saati) garip kaçar biraz... :..:[/quote]
Abicim sen hep böyle yapıyon..soruyu soruyon ..yanıt verince ek koşular getiriyon..:..:
niye garip olsun...helal hisse senetleri de var...şu an XXXX helal gıda 15.5 den işlem görüyor der olur biter:D
[quote=abka;220319]arkadaşlar reism,grafik yollamak için daha önce image.... vardı..orası artık aktif değil..
nasıl yolluyorsunuz..[/quote]
xs.to
70600 ü kırarsak iyi olacak..
[quote=abka;220322]patlar derken [B]bugün dava açılabili[/B]r demek istemiştim..burhan kuzu artık her cuma bekliyoz diyordu..[/quote]
tamam... bende onu kast ettim zati.....yani kapatma davası açılacağını haber aldılar ki, bu aralar 5 yaşındaki kız çocukları bile dinlendiği için bu çok mümkün..hızla yukarı yapıp şortları gebertip taze şort açıyor abiler...demek istemiştim...
STRO bak bu yazışmada canlı yayında olduğumuzun kanıtı:..:
Sazan histemic ve histerik şekilde sistem tarafından açılmış shortları 825'den kapatır.
Sistem hala SHORT. Ama beklentim LONG. Fakat pos için sistem sinyalini beklemektedir.
Sorry, 825 değil. 875'den kapatıldılar.