[QUOTE=padişah;355998]a.s ağa.
benden de s.a
kazancınız bol ola ağalar:)[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;355995]s.a ağalar[/QUOTE]
as vobtrader ağa:)
cümlemizin kazancı bol olsun+.
Printable View
[QUOTE=padişah;355998]a.s ağa.
benden de s.a
kazancınız bol ola ağalar:)[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;355995]s.a ağalar[/QUOTE]
as vobtrader ağa:)
cümlemizin kazancı bol olsun+.
fiyat kaç şu anda yazarmısınız?
79.125
[QUOTE=aslan;356006]79.125[/QUOTE]
eyvallah aslan:)
Fiyat sabah iyi düşüyordu ne oldu tepiyormu grafik neyinde bakamıyorum, olumlu habermi ver yoksa? işkillendim şimdi yukarı yapmış bu meret:o
öhhö öhhhöö!
çekildiniz inşallah :)))
[QUOTE=unlimitted;356008]öhhö öhhhöö!
çekildiniz inşallah :)))[/QUOTE]
unlimitted biraz ağırdan al yavu, milleti perişen ettin gayrı kamyonlar bi soluk alsın daa:D:D
[QUOTE=bull market;356007]eyvallah aslan:)
Fiyat sabah iyi düşüyordu ne oldu tepiyormu grafik neyinde bakamıyorum, olumlu habermi ver yoksa? işkillendim şimdi yukarı yapmış bu meret:o[/QUOTE]
apsd +5.700, ben olumlu bir haber görmedim, habere falan baktıklarını zannetmiyorum, pozisyon ne yöndeyse oraya bakıyor
[quote=bull market;356010]unlimitted biraz ağırdan al yavu, milleti perişen ettin gayrı kamyonlar bi soluk alsın daa:D:D[/quote]
abi sorma otibizin freni patladı da ben normalde 79'da duracaktım. :::
eheuheuhuehue :..:
400 oldu
[quote=unlimitted;356014]abi sorma otibizin freni patladı da ben normalde 79'da duracaktım. :::
eheuheuhuehue :..:[/quote]
Çekilelim mi , geliyon mu??:::
[QUOTE=unlimitted;356014]abi sorma otibizin freni patladı da ben normalde 79'da duracaktım. :::
eheuheuhuehue :..:[/QUOTE]
Olmadı bak şimdi USA da Featherlite marka otibiz den al her türlü konfor ABS ESR vs. mevcu:) 2,5 milyon dolarcık:..::..: sana yakışmaz freni patlak otibiz:..::..:
İşte link
[URL="http://www.webhatti.com/genel-sohbet/42204-dunyanin-en-luks-otobusu.html"]http://www.webhatti.com/genel-sohbet/42204-dunyanin-en-luks-otobusu.html[/URL]
[quote=bull market;356004]fiyat kaç şu anda yazarmısınız?[/quote]
80.350-375