-
[quote=jani;163113]yabancı payı 5 gündür düşüyor...dünde düştü...borsa çıkarken o düşüyor....
anlamı...
dışarıya para transfer ediyor...bıyıklı....[/quote]
Hocam garan ile başlamıştı yabancı satışı, artık diğer banka hisselerini de satıyorlar. Ama holding ve sanayi şirketlerinde payları artıyor. Sanayi hisseleri endeksi taşır mı?????
-
51 800 den 45 800 e lan düşüş 6000 puan...ki burada 1 koduk 2.15 aldık...
45 800 den gelen tepki...48 000 ksur...bu 6000 puanın yüzde 38 fibosudur....
korktugum ise....yüzde 50 fibo....bu 48 800 de....
47 180 de....ki bu yüzde 23 fibo idi....4 gün takıldı...beni bu takılış yanıltıp short etti....yoksa 62 000 diyordum...biliyorsunuz....
-
[quote=jani;163118]51 800 den 45 800 e lan düşüş 6000 puan...ki burada 1 koduk 2.15 aldık...
45 800 den gelen tepki...48 000 ksur...bu 6000 puanın yüzde 38 fibosudur....
korktugum ise....yüzde 50 fibo....bu 48 800 de....
47 180 de....ki bu yüzde 23 fibo idi....4 gün takıldı...beni bu takılış yanıltıp short etti....yoksa 62 000 diyordum...biliyorsunuz....[/quote]
vob da ise....65 500 den 58 600 e...6900 puan yani 7000 puan düşmüştük...
bunun yüzde 38 fibosu....61 200 de şimdi oradayız....
bunun yüzde 23 ü..........60 400 de....
bunun yüzde 50 fibosu ise...62 250 de....
-
eylemsizligim ise....yüzde 38 fibo nun ne yapacagını görme istegimden kaynaklanıyor...kol kesemiyorum...ikircikliyim...
-
zaten borsada bu...ikirciklendirip...hastayı yatagında halletmek....
-
[quote=jani;163123]zaten borsada bu...ikirciklendirip...hastayı yatagında halletmek....[/quote]
kuzum ya sabır diyorum..
hasta yatağında nasıl halledilir..?
-
işte kuzunun fiboları milim milim çalışıyor...
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1659/bobyfibo.jpg[/IMG]
-
[IMG]http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
VOB gün içi [B]RO[/B] - destek [B]TA[/B] - direnclerimiz;
61200/61600-800/62200
60800-60600
60200/59800/59200
61200-61600 arasındakı asansor bandın hangı yonunde maca devam ederler ıse o yondekı verdıgım dıger rakama (destek-dırenc)kadar hareket devm edıcektır....
yarın ogleden sonra son 2 haftanın en krıtık seansı olucagını dusunuyorum....
[B][I][U]acılıs ıle kapanıs farkı son derece onemlı olucak[/U][/I][/B]....
bar analızım yok..........[B]krıtık[/B]
61200-60600 asagı gecılene
61800-62200 yukarı net gecılene kadar
gün içi trade olarak yapılıcak/acılıcak tum pozlar son derece dıkkatlı trade etmelıdır
-
Vob spot arasındaki fark çok az.
Aga baskalarına kısa açtırmıyor. Hep kendi açıyor :)
-
15 dakkalık 2 sistemim var...
1. POSR sist. 61200 den beri SAT'da ve değişmiyor
2. FSR sist. yarım satte bir AL-SAT veriyor manyadı..
şortuz ve sabırlıyız... çalıdinde biraz tedirğin..
-
alıcı 6bin satıcı 3bin... bu iyi
garan satışta bu kötü... ne zaman yükseliş olsa hep garan ters bacakta oluyor...
61200 geçememesi iyi...
ya sabirün.
-
[quote=jani;162650]dow....aslinda cikmadi ferudun kardesim....
cunki....dow dolar demek....dowda paran varsa paran dolarda demek...
d6w 6500 den 10 000 e geldi....cikisi yuzde 54....bundan dolarin deger kaybi yuzde 25 i atarsan....dow yuzde 29 reelde cikmis....
biz ise 22 000 den 52 000 e yuzde 136 cikmisiz....buna dolarda ki dususu...1.80 den 1.48 e yuzde 17 eklersen...toplam kazanc yuzde 153 olur....
dow reel de yuzde 29 cikmis....
biz reel de yuzde 153 cikmisiz....FARKA BAK...KAZANILMIS ACAIP PARAYA BAK KARDESIM....
kuzusal sevgilerimle....[/quote]
bunu feruduna yazmıştım....dow çıkarsa bizde çıkarız olayı eskisi gibi deelll....bizde yüzde 153 kar var...dow da yüzde 29....
-
daxi icin veri meri hikaye....gözünü yukarılara dikmiş nereye gidiyor acaba...dow amcası yurarıyı gösterince gözü dönmüş zillinin...
-
-
Biraz daha 607xx üstünde kalmaya devam ederse zoort dıye yukarı en az 615xx e gidecek vob....
shortcular 607xx altı olsun diye dua etsin... longcularda olmasın diye dua etsin barim
[IMG]http://i36.tinypic.com/290vv4m.png[/IMG]
-
[quote=fXci;163194]Biraz daha 607xx üstünde kalmaya devam ederse zoort dıye yukarı en az 615xx e gidecek vob....
shortcular 607xx altı olsun diye dua etsin... longcularda olmasın diye dua etsin barim
[IMG]http://i36.tinypic.com/290vv4m.png[/IMG][/quote]
gitsinde rahatlasın..yoksa burda iyice güç toplayıp çok daha yukarılara zıplarsa o zaman yandık ki ne yandık..
-
kuzum nöörüyon bi yorum geç.... bu agan bizi fıtık etmek bi yana zürriyetten kesecek...
-
hikimse ve hibirşey bu brsanın düşüşünü durduramaz....
yüzde 153 para kazanmış adam...SATMADAN DURAMAZ....BUNNARI OYMAZSAM NAMERDİM....
para konusur para...delianlıysa çıkarsın....ÇIKARAMAZ....ÇÖKECEK...
-
BORSA OYUNCULARININ...ALGILAMALARINA YÖNELİK BU DURUŞ....sürdürülemez....
-
bunnarın bu garip hareketlerinin oyuncagı haline gelmiş yorumculardan DEGİLİM BEN....
BANA GUZU DERLER....ANARSİSTİM BEN...ÖZGÜRÜM...BEYNİM ELİMDE....
ÇÖKECEK BU....
-
KERİZE BAK...yüzde 1.05 yukarı bastı..zamanı zorluyor....
zamanı durduramazsın....NAFİLE ZORLAMA...OYACAGIM SENİ...
-
NASILDIM USAGLAR....Eyi meydan okudum mu....korkutacagım bunu...ha ha ha
-
[QUOTE=jani;163212]bunnarın bu garip hareketlerinin oyuncagı haline gelmiş yorumculardan DEGİLİM BEN....
BANA GUZU DERLER....ANARSİSTİM BEN...ÖZGÜRÜM...BEYNİM ELİMDE....
ÇÖKECEK BU....[/QUOTE]
çökecek cokmesıne de adam bırakmıyo kı ıstese makas la acar 800 puan.. knedı shortluyo yada shortluyo ızlenımı verıyo.. gene bu sekılde bı pıyasada eleman toplayıp tek sefer daha yukarı basarsa cok can yakar.. yok eger kendı shortluyosada bı sure bu sekılde tutup alıcı toplayacak.. yanı ıkı kosuldada kendı belırlıyo olayı.. al iste eksi makas var.. sımdı burdan yapıcagı bı alımla kac kısıyı gocertır sen de ıyı bılıyosun hocam ..
yazdıklarınızı merakla okuyorum cok ciddi ve dayanaklı seyler ama genede oyun kozları belırleyen onlar.. bız sadece onlar belırledıkten sonra aaa varmıs bizde dıyoruz ..
-
3000 puan assagıda ne var....58 000...eeeeee....daha ne duruyorsun kerizzzz....
-
kuzum spot aldı başını gidiyor....
-
[quote=jani;163218]3000 puan assagıda ne var....58 000...eeeeee....daha ne duruyorsun kerizzzz....[/quote]
kuzum bu senin ağan genelde gaplı takılıp kimseye zırnık koklatmaz..bilirsin...
beklemesi bir hain ve acımasız plan peşinde olmasından..
kuzum eyi meydan okudunda ağan seni kuzu kavurma bizide yanına garnitür yaparsa vay halimize....
-
sözüm ona...g20 demişki alın...neyi alıyon yawrum...şişmiş balonu....patlarsa ne olacak...yırtık bi plastik...
-
[quote=eksper;163226]kuzum spot aldı başını gidiyor....[/quote]
long açtırıyorlar...bundan bu çıkıyor...en azından kimse short acamıyor korkudan....
1 kodum 2.15 aldım...10 gün önce...bu bana vız geir tırıs gider....
ben bunnarın her hareketine takılan..egilip bükülen biri deg,ilim...BEN OYARIM...
-
BUNNARA 1 KOYUP 2 ALMAK KOLAY DEGİL...
işte böyle...ganırta ganırta dayanarak aldım....
-
bana guzu derler....BU BORSA ÇÖKERRRRRRRRR.....
-
BEN KOKUŞMUS KAPİTALİZMİN ELİNDE OLAN DİGER YAWRULARA BENZEMEM.....
bende macro konusur...bende olmuyacak duaya amin yoktur....
-
usaglar biraz korktu galiba...susayım artık...iti bile köşeye sıkıştırıp döversen kemkirir...
-
saat 15 30...
garanla amiralı kaldırmış iki kademe....VOB DA AYAR ÇEKİYOR....
-
2001 parite...
1 euro...0.80 dolar....1 dolar degil haaaaa...
2009 parite...
1 euro...1.50 dolar....pehhhhh....
NEREDEYSE İKİ KATI....
-
2001 yen dolar...
1 dolar...140 yen....
2009
1 dolar...90 yen....pehhhhhh....
bunnar macro beyler....çivisi çıkmış bi kaos var....dört tane popusu kırık timoty bunu zorlayarak...ZAMANI ZORLAYARAK...DURDURAMAZ....
-
REFERANS PARA KİM DOLAR....REZERV PARA KİM DOLAR...
referansı çökmüş...rezevde borc yıgılmış bu BALONNNNNNNNNNNNNNNNN...PATLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......
-
BU NEDENLERLE...
guzu bu kerizzziiii....ikide bir yeddi ceddiyle birlikte shortluyor....
-
ağa sizi sandalyeye bağlamış tırnaklarınızı çekiyorsa,saçlarınız üşüyorsa bilki çok para kazanacaksınız....
by kuzu
-
korkuttum lem....veriyor ....
-
[quote=tırtıl;163261]ağa sizi sandalyeye bağlamış tırnaklarınızı çekiyorsa,saçlarınız üşüyorsa bilki çok para kazanacaksınız....
by kuzu[/quote]
aynen....