kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?
Printable View
kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?
[quote=catedral;75708]Kankiciim hoşgeldinn... Benimde gözümden uyku akıyor.. Geçmişolsun:([/quote]
sagol birtanem, uykum terse dondu, tahmin edersin:o
bir de ustune grip belirtileri...sen de yat dinlen canim, guzel bir haftasonu gecir.
[QUOTE=Astatin;75698]flat kaldığı için borsa geyiklerine gelmedi herhalde..yada cati den huy kaptı oda bizi aldatıyo başka forumlarda[/QUOTE]
Sende gelip gizli gözetliyomusun yoksaaaa:..:
Yok artık aldatmicamm.. Hem ordan transfer bile yapıcam:) Rating görün o zaman:..:[COLOR="LemonChiffon"]Tabiii ki kuzu değil..:cool:[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;75710]Reco dürüstlüğünü takdir ediyorum..Lafını esirgemiyosun ucunda kendin olsan bile:..::..::..:[/QUOTE]
En küçük bir sapıklıgımı göreyim, kendimi ilk ben ihbar ederim, emın olabılırsın.
[QUOTE=rcp;75711]kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?[/QUOTE]
Terbiyesiz..
[quote=rcp;75711]kusura bakmayın biraz geyik olacak ama fdow nıye düşüyo?[/quote]
sapık
[QUOTE=catedral;75713]Sende gelip gizli gözetliyomusun yoksaaaa:..:
Yok artık aldatmicamm.. Hem ordan transfer bile yapıcam:) Rating görün o zaman:..:[COLOR="LemonChiffon"]Tabiii ki kuzu değil..:cool:[/COLOR][/QUOTE]
kuzu'yu mu transfer edeceksiinnnnnnn:)
biz illaki kuzu isteriz, yoksa ben o ratinge rating demem:rolleyes:
[QUOTE=catedral;75716]Terbiyesiz..[/QUOTE]
yazdıktan sonra farkettım ama gec kaldım, cidden ayıp etmısım.
ben gidip birseyler yiyim bari. ilac almam lazim.üüü
[QUOTE=Astatin;75717]sapık[/QUOTE]
Gören de DOWa tecavüze yeltendim sanac.leleleak
[quote=jerfin;75718]kuzu'yu mu transfer edeceksiinnnnnnn:)
biz illaki kuzu isteriz, yoksa ben o ratinge rating demem:rolleyes:[/quote]
kim o kuzu bakiiimm...ben rakip istemem haaaaaaa..kuzu postunda kurt olmasın oo
[QUOTE=nunu;75720]ben gidip birseyler yiyim bari. ilac almam lazim.üüü[/QUOTE]
geçmiş olsun.. hadi doyur karnını da gel hemen
[QUOTE=nunu;75720]ben gidip birseyler yiyim bari. ilac almam lazim.üüü[/QUOTE]
Boşverin bence,
ilaç.. uyku... bunlar fani şeyler.
[quote=rcp;75722]Gören de DOWa t[COLOR=red]ecavüze [/COLOR]yeltendim sanac.leleleak[/quote]
yine sapık
[QUOTE=Astatin;75727]yine sapık[/QUOTE]
Hadi itiraf et, hiç dowa tecavuz fantazın olmadımı???
[QUOTE=Astatin;75724]kim o kuzu bakiiimm...ben rakip istemem haaaaaaa..kuzu postunda kurt olmasın oo[/QUOTE]
hem de ne kurttt.. ben hayranım ona:o.. gelince bana bi imzasını verir mi ki..
o benim idolüümmmmm
ya mersiyk nerde...yok yani yanlış anlaşılmasın.. bo topikde denetimsiz modsüz kalmasın diye diyorum..:) avatarından mod sponsorluğuna kadar az emeğim geçmedi..elimde büyüdü sayılır yavrucak.. merak ediyo insan:..::..: (reco sakın yprum yapma.boks.)
[quote=rcp;75729]Hadi itiraf et, hiç dowa tecavuz fantazın olmadımı???[/quote]
İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa
[QUOTE=Astatin;75731]ya mersiyk nerde...yok yani yanlış anlaşılmasın.. bo topikde denetimsiz modsüz kalmasın diye diyorum..:) avatarından mod sponsorluğuna kadar az emeğim geçmedi..elimde büyüdü sayılır yavrucak.. merak ediyo insan:..::..: (reco sakın yprum yapma.boks.)[/QUOTE]
ne yorum yapıcam yaaa, hiç işim olmaz, ben de merak edıyorum, yonetıcımız sakın üşütmüş olmasın, allah korusun, başımızdan eksık etmesin.
[quote=jerfin;75730]hem de ne kurttt.. ben hayranım ona:o.. gelince bana bi imzasını verir mi ki..
o benim idolüümmmmm[/quote]
verir canım niye vermesin..ama sen niye onun bunun peşinden koşup teen age kızlar gibi değerini düşürüyosun bakiimmm:cool:
[QUOTE=Astatin;75732]İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa[/QUOTE]
dax -dow -vob serisi olarak mı?
[QUOTE=Astatin;75734]verir canım niye vermesin..ama sen niye onun bunun peşinden koşup teen age kızlar gibi değerini düşürüyosun bakiimmm:cool:[/QUOTE]
kuzu için değer yafff:..:
[quote=rcp;75735]dax -dow -vob serisi olarak mı?[/quote]
OHA serisi olarak.. OHA-1, OHA-2, OHA-3 şeklinde
[quote=jerfin;75736]kuzu için değer yafff:..:[/quote]
e git layıkını bul..burda gül gibi recep varken.......
[QUOTE=jerfin;75736]kuzu için değer yafff:..:[/QUOTE]
astatınım, jerfınden dayak yemektesın, satışlardasın, ama sesın cıkmıyo, aşkın gözü körmüş, bosuna dememısler.
[QUOTE=Astatin;75738]e git layıkını bul..burda gül gibi recep varken.......[/QUOTE]
jerfınle muttefıkız, nıkah düşmez, yoksa dukkan senın.
[quote=rcp;75739]astatınım, jerfınden dayak yemektesın, satışlardasın, ama sesın cıkmıyo, aşkın gözü körmüş, bosuna dememısler.[/quote]
pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:
ayrıca kendılerı arwen modundalar, bir nevi peri kızı,
ölümlülerin sulanması ??? allah korusun çarpılır ınsan.
[QUOTE=Astatin;75742]pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:[/QUOTE]
Benim bu forumdan ögrendığım birsey varsa o da kımseye guvenmeyeceğimdir,
Fırsatını bulursam anında satarım.
(Bil bakalım kımden kaptım bunu)
aha VOBIX de geldi..ben şirin baba avatarı seçtiğimde bana gönderdiği şuh şirine fotograflarından sonra onun gözündeki geyik ışığını fark etmiştim..gel VOBIX ım gel..delikanlı müttefik lazım bana..bu reco çok yanar döner çıktı..aklı fikri nikahta...anında satıyor beni
[QUOTE=Astatin;75742]pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..[COLOR="Red"]ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..[/COLOR]bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:[/QUOTE]
kimse kimseye taciz olmasın artık, bu geyikler artık baydı.dng
[quote=rcp;75744]Benim bu forumdan ögrendığım birsey varsa o da kımseye guvenmeyeceğimdir,
Fırsatını bulursam anında satarım.
([COLOR=red]Bil bakalım kımden kaptım bunu[/COLOR])[/quote]
bilmem ki? kimden? VOBIX denmi?.boks.
[QUOTE=Astatin;75742]pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:[/QUOTE]
Okumadın sanırım, jerfınle nıkah düsmez.. kuzuya bırsey demem. cınsıyetı neydı?
Şirin baba gelmiş yine .boks.
[QUOTE=jerfin;75746]kimse kimseye taciz olmasın artık, bu geyikler artık baydı.dng[/QUOTE]
Aldın mı cevabını astatınım
kız kısmısı tacızden sarkıntılıktan tırsar, kulağına kupe olsun.
[QUOTE=rcp;75748]Okumadın sanırım, jerfınle nıkah düsmez.. kuzuya bırsey demem. cınsıyetı neydı?[/QUOTE]
borsa denen kurtlar sofrasında, ben gözümü ''kuzu'' ile açtım.. hep hayran hayran izledim onu uzaktan.. yanına yaklaşmaya cesaret edemedim bir türlü..:) işte şimdi itiraf ediyorum:o
hosgeldınız vobix kerdeş, safları sıklaştıralım.
[quote=jerfin;75746]kimse kimseye taciz olmasın artık, bu geyikler artık baydı.dng[/quote]
Bak bak bak yavuz hırsıza bak..Yok kuzuya hastayım, yok imzasına taparım v.b. v.b. lafları salal ortaya ondan sonra gel karakter at:..::..: böyle bi çıkıntılık gelceğini bildiğim için, mesajı dikkatli yazmıştım..bak ne diyor orda "taciz olmak"..yani pasif...yani mersiyk beni, jerfin reco yu taciz etsin..yani taciz çok kötü bir şey tabi ama, napalım, illede tacizde ısrar ederlerse böyle etsinler...bi kişiye yüklenirlerse gururumuz kırılmasın diye patlaşmıştık yükü reco ile..;);) hem tacizci ol hem karakter at..bravo valla...reco müttefikim bak şu hale..
PS: Bu açıklama inandırıcı değilse : Herşeyi recep başlattı..tahrilk, taciz v.s. herşeyden o sorumludur.. ben bişi yapmadım:..: aldınmı cevabını recom
[QUOTE=jerfin;75751]borsa denen kurtlar sofrasında, ben gözümü ''kuzu'' ile açtım.. hep hayran hayran izledim onu uzaktan.. yanına yaklaşmaya cesaret edemedim bir türlü..:) işte şimdi itiraf ediyorum:o[/QUOTE]
allah mutlu mesut etsın, ne dıyelım, ama astatın depresyona gırmesın, pat dıye soylenır mı?
[quote=jerfin;75751]borsa denen kurtlar sofrasında, ben gözümü ''kuzu'' ile açtım.. hep hayran hayran izledim onu uzaktan.. yanına yaklaşmaya cesaret edemedim bir türlü..:) işte şimdi itiraf ediyorum:o[/quote]
reco günahını almışım...asıl sapkın burdaymış:..: