Herkesin kandilini kutlarım. Daha güsel yarınlar ülkemizin ve toplumumuzun olsun.
Printable View
Herkesin kandilini kutlarım. Daha güsel yarınlar ülkemizin ve toplumumuzun olsun.
Vadelinin 78bini geçmezi lazım...Off Off...
Daha önceden açılan long pozisyonlar için GARAN 7.08+ oldukça sorun yok bence. Ancak adam gibi long açmak için 78binin endeks30 veya vadeli30 tarafında geçildiğini görmek lazım. .dng
[quote=babazulu;359303]Daha önceden açılan long pozisyonlar için GARAN 7.08+ oldukça sorun yok bence. Ancak adam gibi long açmak için 78binin endeks30 veya vadeli30 tarafında geçildiğini görmek lazım. .dng[/quote]
78 bin üzerinde kalabilmeli geri gelmesi tatsız olur.
79.8 geçerse 80.250 üzerinde tutunur mu emin değilim ama tutunursa önce 82 bini sonra üzerini denemeye çalışır.
Günlük MACD ala geçti.
STO ise 2 işlem günü sonra ya realizasyona gidecek ya da rölantiye alacak.
Doların 1.58 üzerinde zıplamaması umut veriyor :(
[B][COLOR=red]VOBHaziranVade[/COLOR][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
80bin altında kaldıkça uzun olmak riskli. Bugünü 78.5+ kapatmasını beklerim.
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Endeks30[/COLOR][/B]
[COLOR=black]77.2 altına inmeden günü oyalanarak ama 77.6 üzerinde kapatmasını beklerim.[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Dolar[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[COLOR=black]1.58 altına kaldıkça borsa için umut artıyor.[/COLOR]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Hisse(ler)[/COLOR][/B]
HALKB 11.95+ devam etmesini beklerim.
Umduğumdan zayıf oldu kapanis Garan kapanis fiyatını beğendim memleketimiz icin hayırlı bir secim olur insallah
Tünaydın :D
Dolar bir renk verse artık'ım...
Tek başına iktidar iyidir.
Tek başına anayasa yapmayacak olması da iyidir.
Hep beraber anayasa yapmaları daha da iyidir.
Yamalı anayasa kötüdür :)
Bir yöne güsel hareket olacak, dikkatli olalım safları sıklaştıralım da hareketi kaçırmayalım .kom
[quote=babazulu;360662]Bir yöne güsel hareket olacak, dikkatli olalım safları sıklaştıralım da hareketi kaçırmayalım .kom[/quote]
ben de "on the way" diyecektim zulubab...:))):))) bakalım alacaymıyız pianları
Zulubab...whats up?
[quote=Astatin;360967]Zulubab...whats up?[/quote]
Asti patron,
Tad vermiyor artıkım forum :( Sen de olmasan...
Dün yön tekrar değişiyorum dikkat dedi. Hatta dedi ki oha çüşş ne zannediyorsunuz 73binin altına mı ineceğiz. Bir önceki gün 75.3-4ünde altına gelerek dünde düşüş olacağının sinyalini vermişti.
Neyse artıkım dolar bu saatten sonra 1.59 altına hatta 1.58 altına gelirse dolar için ovli realizasyon devam eder. Nerede durusa artık.
Nacizane kanaatim odur ki yukarı yönlü bir güsel trend başlayacak...
Sevgiler&Saygılar