71800 stoplu long devam..
Printable View
71800 stoplu long devam..
[QUOTE=YAVUZHAN;240009]APSD 3000 kontrat üzerinde artışta..
bu saatte dikkate değer bir rakkam..[/QUOTE]
EFG de agresif uzama sezdım.. hayırdır ınsallah .. :)
[quote=YAVUZHAN;240009]APSD 3000 kontrat üzerinde artışta..
bu saatte dikkate değer bir rakkam..[/quote]
[quote=Kennym;240013]EFG de agresif uzama sezdım.. hayırdır ınsallah .. :)[/quote]
bu ikisi de işimize yarar...:)
[QUOTE=YAVUZHAN;240009]APSD 3000 kontrat üzerinde artışta..
bu saatte dikkate değer bir rakkam..[/QUOTE]
3500 e ulastı 200 bpuanlık bır aralıkta.. bugun agresıf bır sekılde poz acılacak ve gun sonuna kadar poz artırımı ıle karsıt taraf bezdırılecegı hıssı uyandı ıcımde..
sabah sabah bu kadar poz yavuzhanın dedıgı gıbı olagan degıll hareket oncesı yakıt toplama calısması.. belkıde pozları kendı actı karsılıklı olarak .. bıraz sonra hareketın yonune gore bı taraftan vazgecıp dıger tarafa bonus olusturacak...
sıkıntı var..
gözü stoba dikti yine pala :(
yarım poz olduğumuz için stoplamadan bekliyoruz.
senaryo 1 ters yüz önce aşşağı sonra ansızın kimseler yokkebn yukarı :confused::confused:
senaryo 2 uyuştura uyuştura yavaşça süzül aşağı :confused::confused::confused::confused:
[quote=saraylı;240035]yarım poz olduğumuz için stoplamadan bekliyoruz.[/quote]
abi orbs l3 ve l4 ün birbirini kesmesinin bir anlamı varmı?
yarım poz için stop
[QUOTE=Kennym;240016]3500 e ulastı 200 bpuanlık bır aralıkta.. bugun agresıf bır sekılde poz acılacak ve gun sonuna kadar poz artırımı ıle karsıt taraf bezdırılecegı hıssı uyandı ıcımde..
sabah sabah bu kadar poz yavuzhanın dedıgı gıbı olagan degıll hareket oncesı yakıt toplama calısması.. belkıde pozları kendı actı karsılıklı olarak .. bıraz sonra hareketın yonune gore bı taraftan vazgecıp dıger tarafa bonus olusturacak...[/QUOTE]
APSD 4000 ANLAŞILDI bir süre daha baskı kuracaklar görünen o ki..
muhtelemen assagı basılacak ;
eger yukarı gıdılecekse de bu oglen arası olabilir..
[QUOTE=Kennym;240051]APSD 4000 ANLAŞILDI bir süre daha baskı kuracaklar görünen o ki..
muhtelemen assagı basılacak ;
eger yukarı gıdılecekse de bu oglen arası olabilir..[/QUOTE]
Apsd 5600 bu ne hız yaf... bu artıs bana anında yukarı donebıleceklerı ızlenımı verdı..
tabı uyustura uyustura ılerlıyo da olabılırler hala.. uyustum kaldım...
stop patladı 800 den..
bi süre flat..
göstergenin negatif bölgeye geçmesini bekliyorum..
aşağıda son kale günlük destek olmasını beklediğim 70900 var.kırılırsa geçen cumaya benzeyebilir piyasa..