-
[quote=catedral;89797]Sayın cırcır
Yalvarıyorum bizi o nadide teknik analiz yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmayınız..
Ne kadar içten oldu değilmi:..:[/quote]
evet şimdiye kadar teknik analiz yorumum olmadı.
daha çocuk sayılırım.
sn. BaBo bile benim yaşımdayken teknik analiz nedir bilmiyormuş.
-
bence poz yazanlar akşamları extresini koysun:)
-
Hosgeldın astatın (korkarak yazıyorum, her an o mesajı ben yazmadım dıyebılırım, astatın yanlısı damgalanmak da var işin içinde)
Yasaklanmıssın da, ne üzüldümmm ne üzüldümmm anlatamam:):)
(not bu da esprıdır)
-
Reco gördüm seni :) Ceza aldım diye 40 gün 40 gece şölen ilan etmişsin ama 38 i boşa gitti..Cezam sadece 2 gündü...şimdilik tabi :)
-
[quote=Astatin;89824]Reco gördüm seni :) Ceza aldım diye 40 gün 40 gece şölen ilan etmişsin ama 38 i boşa gitti..Cezam sadece 2 gündü...şimdilik tabi :)[/quote]
Olsunnn, bekleriz yenı yasaklanacağın gunleri
(ilahi kızılcık, biz de vakit bol beklerız, orhan veli)
-
[quote=tuareg;88716]Bir grup var ki, küçük dağları ben yarattım havasında, bu gruptakı arkadaslar asla yanılmaz, asla para kaybetmez, garip bir reytig kaygısı ıcınde herşeyi ben bılırım ben onceden soylerım telaşı içinde,
Sormak istiyorum, kardeşim madem herseyın en doğrusunu siz bilirsiniz neden buradasınız, neden kendınızı kanıtlama peşindesiniz,
Oysa borsa sadece olasılıklar yerıdır, hıcbır sey kesın değildir, lehmanın batmaması gerekırdı, akp kapatılacaktı, olasılıklara bakarsan en mantıklı olan buydu ama ıkısı de olmadı, Yapılan yorum ve değerlemeler 'Olabılırlık' uzerıne oturursa sorun yok ama 'kesın' dendıgınde mesele orada ıste, [COLOR=red]biri 'kesın' derse bir baskası da cıkıp 'Noldu' deme geregi duyar elbette.[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[/quote]
+.+.+.+.+. ihtiyaç olursa seni modluğa aday göstereceğim..
(Bu cümleyi son yazdığımda, bir ikili saldırısına maruz kaldım ve peşinden yasaklandım..Filistin olayı :)
-
[quote=Astatin;89829]+.+.+.+.+. ihtiyaç olursa seni modluğa aday göstereceğim..
(Bu cümleyi son yazdığımda, bir ikili saldırısına maruz kaldım ve peşinden yasaklandım..Filistin olayı :)[/quote]
Oldu:..::..:
mod olayım da ilk gunden karakolluk olalım, demokrasıye ınanmayan birinden moderator olmaz, kendım dıye soylemıyorum, elimin tersi fenadır, başıma iş açmayayım:..::..:
zaten benden yahni de olmaz:..:
-
.boks. .boks.
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1470/reklam.png[/IMG]
-
Reklamda bir gariplik var zaten vobıx,
ilaç tarım bakanlıgından ızınlı, sağlık bakanlıgı ne tür işlere bakıyor,
ilgili yağlar hayvansal yağ oldugu ıcın mı tarım bakanlıgı ılgılenıyor acaba?
-
syn tuareg gıda bile olsa bileşim yine tarım bakanlıgı onaylıo.bi sürü yiyecek ve hapta da tarım bakanlıgı onayı gereklidir..
-
[quote=cırcır;89795]bu mesaja ceza almazsanız,
asla ve asla [U]teknik analiz[/U] yorumu yapmam. d[U]ow loto[/U]ya bile katılmam artık.
hoş değil çünkü.....[/quote]
Bay Cırcır,
Derin espriniz anlaşılmıştır..En azından ben tarafından:..: Ama her yerde karşılık bulmadığı anlaşılıyor..
Ben de, SEYYAH kardeşim DJI deki 10000 üstü ikinci omuz ısrarından vazgeçmezse, hayata küseceğim :) (katalizör mesajdır, cırcır ın anlaşılması açısından9 :)
-
3 ay evvelde mal almıyomuydu bu gavat