yakarım ha bu topiği :..:
Printable View
yakarım ha bu topiği :..:
[quote=Vob Trader;69843]yakarım ha bu topiği :..:[/quote]
şşşşşşşşş..şşşşşşşşşşşşşşşş...şşşşşşşşşşşşşşşşş.....?????? Ne yakıyorsun sigara mı yakıyosun..Bu topiğin birinci seviye koruma hizmetleri Bay CIRCIR tarafından verilmektedir.
RECEEEEPPP RECEPPPPP!!!! Sabrımı taşırma benim...Delikanlıysan buraya geeell :) Para ile mi tuttular seni leyyyn beni öyle tahrik ediyon VOB topiğinde haaaaa......:) :) :) Ömür boyu cezamı verdirecen bana..kim kiraladı seni söyle..
CC: Bay CIRCIR..çok reca ediyorum şu rcp yi pıçaklama olayını b daha ele alsanız..hatat ele almadan doğrudnan bıçaklayın ya ...vakit kybetmeyin yanii
JERFIIINNNNNNN JEEERFIIIIIIINNNNNNNNNNNN gözü körolmayacısa nerdesin kız :) Avatardaki kızcazı mı kıskandın da ses vermiyon he :) teyzemin kızı o yaww kıskanma...Üniversiteyi kazandığında istanbul'a geldiydi kayıt için ben de ona yardımcı oluyordum.. Resim vapurla karşıya geçerken çekilmiştir..Kapı gibi kanıtta, resimde görünen kayıt evraklarıdır...Hadi kıskanma gel gel...Gel yaww...mivvvvv... (Catedral;Ü bu resmi şuursuzca avatar olarak seçtikten sonra bu yalanı uydurana kadar kılı kırk yardım, sakın ola ters bişiler deme yalan söylüyo felan diye, yoksa kılı kırk yarmakla kalmam wallah şapkasız halini yayınlarım nette haberin olsun haaaaa....kızdırman beni:) :)
Teyzenin kızına gözlüklerin arkasından bakışın hiç hoşuma gitmedi:)
[quote=Astatin;69906]RECEEEEPPP RECEPPPPP!!!! Sabrımı taşırma benim...Delikanlıysan buraya geeell :) Para ile mi tuttular seni leyyyn beni öyle tahrik ediyon VOB topiğinde haaaaa......:) :) :) Ömür boyu cezamı verdirecen bana..kim kiraladı seni söyle..
CC: Bay CIRCIR..çok reca ediyorum şu rcp yi pıçaklama olayını b daha ele alsanız..hatat ele almadan doğrudnan bıçaklayın ya ...vakit kybetmeyin yanii[/quote]
Teşekkür ederim ama beni katil gibi göstermeyin millete :)
[quote=CIRCIR;69992]Teşekkür ederim ama beni katil gibi göstermeyin millete :)[/quote]
Seni kıracağıma kolumu kırarım.. Ne olarak göstermemi tercih edersiniz:..::..:
[quote=Astatin;69993]Seni kıracağıma kolumu kırarım.. Ne olarak göstermemi tercih edersiniz:..::..:[/quote]
Avatarımdaki gibi bişey sanırım :rolleyes:
Yaaa astatinn
Jerfin 2 gündür yok ortada.. Siz onla buluşcaktınız.. Yoksa buluştunuz mu????
[quote=CIRCIR;69994]Avatarımdaki gibi bişey sanırım :rolleyes:[/quote]
iyi de abi resimdeki katil gibi görünüyo zaten :) palyaço desen yakıştıramam sana.sendeki soğukkanlı nezakete nasıl bir ad vereceğiz bilemiyorum
[quote=catedral;69995]Yaaa astatinn
Jerfin 2 gündür yok ortada.. Siz onla buluşcaktınız.. Yoksa buluştunuz mu????[/quote]
nerdeeeeeeeee!!!!!!!!!aleyhime propaganda yaptığın için bol bol kaçırdın kızcağızı...arghhhhhhhhhhhhhh.boks..boks..boks.
Ben sende biraz M.Y.K. havası sezdimde:eek: