-
Sn Halojen müsaade ederseniz sizin topiğinizde alıntı yorumlar vermek istiyorum. Bu yorumlar benim en az 6 aydır takip ettiğim ve isabet oranı yüksek olan yorumlar.
Aşağıda vahşi batıban, Sn Erkal Bıyklıoğlu'ndan son EW sayımı. Sayım bu öğlen güncellenmiştir...
71800 de geçildi XU30'da ..
Hedef 73500-74200 aralığı şimdilik. v nolu dalga ilerledikçe hedefi güncellerim.
Bu sayımı tamamen ortadan kaldıracak tek şey bugünün en düşük seviyesinin altına gitmemizdir. 71350 altında üçgenin üçgen olduğuna dair şüpheler artar.
-
[quote=seagate;222089]71,750 geçildi ama günlük kapanıştamı geçilmesi gerekiyor ? saygılar :)[/quote]
periyodunu yazmayı unutmuşum, 15 dklık kapanış yeterli benim için..
zaten dünkü günsonu kapanışı şüpheli hale getirmişti planı... büyük ihtimalle geçersiz artık...
fakat sat sinyalinin stop'u 72.125'te... henüz geçilmedi, dolayısıyla hala tepe olduğunu düşünüyorum buraların
-
bu nası iş arkadaş, stop yazmakla heriflerin iç etmesi bir oldu.. üzerime mi oynuyonuz len :) stop yüzbin hadi kırın bakiim.... neyse ki flat bekliyoz hala,duman olduyduk..
net bir yapı görmeden pozisyon yok... izlemeye devam
-
-
Short için bir neden yok daha.
Sayın Halojen ne işse kendi topiğime yazdığım çıkmıyor o yüzden buraya yazdım kusuruma bakmazsın galiba.
İyi geceler.
-
[quote=Larossıan;222563]Short için bir neden yok daha.
Sayın Halojen ne işse kendi topiğime yazdığım çıkmıyor o yüzden buraya yazdım kusuruma bakmazsın galiba.
İyi geceler.[/quote]
estağfurullah... sitede bir problem var sanırım, girişte zorluk çekiyorum zaman zaman..
görünürde kısa için neden yok evet...biraz daha beklemek gerekecek
iyi akşamlar..
-
dünkü sat sinyali stop ile sonuçlandı..dün beklediğim bant altı kapanış bugün oldu,dolayısıyla yarın önemli.. 15:00 sonrası yaşanan düşüşün devamı gelirse senaryoya bir şans daha veririm... tabi pozisyon için önce py'nin net olarak çizmesi lazım bunu..
[IMG]http://i43.tinypic.com/10qxojk.jpg[/IMG]
devamı gelmezse artık diğer muhtelif tepe yapılarından birinin oluşmasını bekleyecez..
her şartta henüz orta vadeli kısa pozisyon için erken..
-
Arkadaslar USDYTL ile ilgili takip ettiğim grafik alttaki gibidir.1,52 nini altında kalamsı durumunda hedef 1,45, 1,40 gorunmektedir.
Saygılar
[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/4792/usdytl.png[/IMG]
-
[quote=halojen;222397]bu nası iş arkadaş, stop yazmakla heriflerin iç etmesi bir oldu.. üzerime mi oynuyonuz len :) stop yüzbin hadi kırın bakiim.... neyse ki flat bekliyoz hala,duman olduyduk..
net bir yapı görmeden pozisyon yok... izlemeye devam[/quote]
süperrrrrr abi!
halojen bayıldım bu gönderine ,beni iyi güldürdün valla...:..:
stop 100.000 hahaha...:D
-
[quote=saraylı;222619]süperrrrrr abi!
halojen bayıldım bu gönderine ,beni iyi güldürdün valla...:..:
stop 100.000 hahaha...:D[/quote]
:D eywala abi, stop ile problemim var bi süredir... tepeyi yaptılar ama olan benim sinyale oldu...
daha çok çalışmam lazım..:o
-
günaydın,
71.45 altında öncü sat sinyali oluşacak... uzundan kaçış & kısaya hazırlık anlamını taşıyacak..
kısa pozisyon için de bu sinyalin tamamlanmasını bekleyeceğiz...
kritik bir aşamada şu an piyasa...
-
bugün sat gelecekse, 15 dklıklar muhtemelen şu şekilde ilerler...
[IMG]http://i44.tinypic.com/sbhcsw.jpg[/IMG]