gunluk macd alda oldugu surece long pozisyonu israrla tasiyacam.
Printable View
gunluk macd alda oldugu surece long pozisyonu israrla tasiyacam.
[QUOTE=follow;13563]gunluk macd alda oldugu surece long pozisyonu israrla tasiyacam.[/QUOTE]
sn follow bende dolarda longdayım trend yukarı fakat bugün ve yarın piyasalara tepki alımları gelebilir buda bizi biraz strese sokabilir bencede pozisyonlar (long) taşınmalı hatta ek alımlar yapılmalıdır
[QUOTE=kaanyatirim;13564]sn follow bende dolarda longdayım trend yukarı fakat bugün ve yarın piyasalara tepki alımları gelebilir buda bizi biraz strese sokabilir bencede pozisyonlar (long) taşınmalı hatta ek alımlar yapılmalıdır[/QUOTE]
tepki alimi filan gelmez bu piyasalar bu sikintiyla yeni dipler bulur bence.Turban kararida var zaten yakin zamanda.Bence alip pusuya yatilacak zamandayiz zaten teknikte bunu destekliyor.
beklenen hareketini yapmaya basladi :)
+.[QUOTE=kaanyatirim;13518]arkadaslar yarın ve çarsanba günü dolarda gevşemeler görebiliriz usd/jpy ve eur/jpy kısa vadeli trendelrinin yukarı dönmesi borsalara alım getirebilir aynı zamanda ımkb nin kısa vadeli göstergelerinin aşırı satışta olması kurun aşşagı yönelmesine sebep olabilir bence pozisyonlar korunmalı ve ilave alımlar yapılmalıdır (şahsi kanaatim)[/QUOTE]
beklentim gerçekleşmeye başladı tabi buna ekstra olarak petroldeki bugünkü düşüşüde eklemek lazım
dolar hala yukarı :o ve dolarda 1.2434 geçmemekta aşşağı doğru geçmemekta ısrarcı
dolar yukarı yönünü koruyor değişen bişey yok sadece biraz stres artacak okadar :)
benim artik aklim almiyor.Ulkedeki beklentilere bakiyorum negatif,cari aciga bakiyorum negatif,faizlere bakiyorum yukseliyor,usd yurtdisina bakiyorum deger kazaniyor,usd/trl teknige bakiyorum al veriyor AMA USD DUSUYOR.Bende inat ediyorum ve satmiyorum bakalim nereye kadar.
[QUOTE=follow;13750]benim artik aklim almiyor.Ulkedeki beklentilere bakiyorum negatif,cari aciga bakiyorum negatif,faizlere bakiyorum yukseliyor,usd yurtdisina bakiyorum deger kazaniyor,usd/trl teknige bakiyorum al veriyor AMA USD DUSUYOR.Bende inat ediyorum ve satmiyorum bakalim nereye kadar.[/QUOTE]
sn follow petrole bakmanız yeterliydi aslında ama su saatten sonra yükselmesi gerekiyo yoksa çok hızlı bi biçimde aşşagı ineriz ama ben hala longdayım
[QUOTE=kaanyatirim;13777]sn follow petrole bakmanız yeterliydi aslında ama su saatten sonra yükselmesi gerekiyo yoksa çok hızlı bi biçimde aşşagı ineriz ama ben hala longdayım[/QUOTE]
fx kurunda usdtrl 1225 altını gorurse stop edicem ben bakalım haguan dostumun sistemde kırmızı gostermis diger topikte ama spottan düstükce topluycam bumerang operasyonu içün :D
[QUOTE=kaanyatirim;13777]sn follow petrole bakmanız yeterliydi aslında ama su saatten sonra yükselmesi gerekiyo yoksa çok hızlı bi biçimde aşşagı ineriz ama ben hala longdayım[/QUOTE]
bende sasirdim artik neye bakacagima.
dolarda long pozisyonunu artirdim.Illaki bu kadar olumsuzlugu gormezden gelemeyecek.
bana stop ettirdiler spottan topluyorum artık yatmalık :D
arkadaşlar inş. piyasa kapanmadan sevinçli bi haber verebilirim piyasanın yavas yavas döndüğünü söyleyebilirim ama hersey için daha erken beklediğimden fazla bi stres yarattı fakat dikkatimi ceken sey petrol fiyatlarının makul bi düzeye inmemesi borsadaki tepkilerin kısa vadeli ve kar realizasyonları için yapılan tepkiler olduğunu söyleyebilirim
endeksmi yavas yavas donuyo yanlıs anlamadım dimi bide istermisiniz usdtrl de endeksle donsun yukarı :D
[QUOTE=kaanyatirim;13962]arkadaşlar inş. piyasa kapanmadan sevinçli bi haber verebilirim piyasanın yavas yavas döndüğünü söyleyebilirim ama hersey için daha erken beklediğimden fazla bi stres yarattı fakat dikkatimi ceken sey petrol fiyatlarının makul bi düzeye inmemesi borsadaki tepkilerin kısa vadeli ve kar realizasyonları için yapılan tepkiler olduğunu söyleyebilirim[/QUOTE]
:Dusd/tl nin yavaş yavaş yukarı döndüğünü söylüyorum
[QUOTE=kaanyatirim;13971]:Dusd/tl nin yavaş yavaş yukarı döndüğünü söylüyorum[/QUOTE]
spotta gırtlaıma kadar doldurdum dönsun bari :) vadelide stop - pes ettim
:(:(:(:(:(:(:(
[QUOTE=Vernikci;13972]spotta gırtlaıma kadar doldurdum dönsun bari :) vadelide stop - pes ettim[/QUOTE]
Sayın vernikçi STOP LOSS YOKMU..??***
[QUOTE=kaanyatirim;14122]:(:(:(:(:(:(:([/QUOTE]
dahada düşerse elimdeki kadar alıcam vobda stop etmek iyi oldu sanırım uzun vade tutamazdım .dng sn kaan bumerangı önemseyin bakalım nolucak :)))
ya bende de stop koyma huyu yok yarındaki düşüşle beraber bütün karlar gider artık biraz daha teknik olarak incelemeye almam gerekiyo
Spotta bende stop yapmam ama vobda uzun vade tutamam dıye stop yaptım. spotta sonuna kadar tutcam. Bakalım sonumuz nolucak.
[QUOTE=kaanyatirim;14138]ya bende de stop koyma huyu yok yarındaki düşüşle beraber bütün karlar gider artık biraz daha teknik olarak incelemeye almam gerekiyo[/QUOTE]
[QUOTE=Vernikci;14146]Spotta bende stop yapmam ama vobda uzun vade tutamam dıye stop yaptım. spotta sonuna kadar tutcam. Bakalım sonumuz nolucak.[/QUOTE]
usd/ytl ye 1.222 den itibaren herkademeden teknik olarak al sinyali geldi fakat dolardaki değerlenme usd/jpy yukarı buda borsalara alım getirdi fakat bu paritedeki aşşagı yönlü sinyaller oluşmaya başladı inş sabah kesin bi sonuç alırız
yadi bakalım sinyalde geldi öncelikli hedef 1.2380 herkese hayırlı olsun herşey inş gece yoluna girecek
Spottan ikinci kısım alımımı daha yapmadım yakında yaparım amacım orta uzun vade beklemek.
bende yeni sistemler üstünde çalışıyorum inş. güzel bişey ortaya çıkarda herkese faydalı bişeyler yaparız
1.2290 üstünde tutunursa 1.2380 hedef haline gelir herkese bol kazanç dilerim
1.2380 üstü 1.2430 hedef ve direç bölgesi herkese bol kazançlar
[QUOTE=kaanyatirim;14894]1.2380 üstü 1.2430 hedef ve direç bölgesi herkese bol kazançlar[/QUOTE]
arkadaşlar 1.2380 gecemedik ve bi düzeltme sürecine giriyoruz bu bizi biraz strese sokablirir herkese bol kazanç
Herkese merhaba,
Spotta max. 1,218 seviyesine kadar bir düzeltme olabilir diye düşünüyorum.
bu topik gitgide derinşleşiyor sn kaan bey sisteminiz ne halde ?
ya durmadan yeni şeyler üstünde çalışıyorum ama olumlu bi sonuç yok ( magresef) eskisiyle ilerlemeye çalışıyorum siz nerelerdeydiniz sn vernikçi kaçgüden beri yoktunuz dedim bi anda herşeye stoploss mu koydu :) usd /ytl gelecek olursak düşüşe direç gösteriyor 1.2250 nin altına inmek istemiyor tabi, bu seviyeyi aşşağı doğru kırarsak ki bu çok zor çünkü gece ytl çok az işlem yapılıyor ama herşeye rağmen temkin li duşuşumuza ve pozisyonları korumaya devam ediyoruz fakat 1.2167 seviyseni dikkatlice takip etmeli tabi bu seviye bugünün çok kritik seviyesi çünkü bunun altı direk 1.200 ama dolarda kalıcı yükseliş için düşüş trendi olan 1.2380 kırmamız gerekiyo
[QUOTE=kaanyatirim;15022]ya durmadan yeni şeyler üstünde çalışıyorum ama olumlu bi sonuç yok ( magresef) eskisiyle ilerlemeye çalışıyorum siz nerelerdeydiniz sn vernikçi kaçgüden beri yoktunuz dedim bi anda herşeye stoploss mu koydu :) usd /ytl gelecek olursak düşüşe direç gösteriyor 1.2250 nin altına inmek istemiyor tabi, bu seviyeyi aşşağı doğru kırarsak ki bu çok zor çünkü gece ytl çok az işlem yapılıyor ama herşeye rağmen temkin li duşuşumuza ve pozisyonları korumaya devam ediyoruz fakat 1.2167 seviyseni dikkatlice takip etmeli tabi bu seviye bugünün çok kritik seviyesi çünkü bunun altı direk 1.200 ama dolarda kalıcı yükseliş için düşüş trendi olan 1.2380 kırmamız gerekiyo[/QUOTE]
canım arkadasım kaan yok stop yapmadım daha dogrusu vadelide yaptıımı biliyosunzaten spota taşıdığım gibi duruyor dolarlarım. Spotta ellemiycem uzun bir süre tutucam prensibimi hala uyguluyorum :)
[QUOTE=Vernikci;15023]canım arkadasım kaan yok stop yapmadım daha dogrusu vadelide yaptıımı biliyosunzaten spota taşıdığım gibi duruyor dolarlarım. Spotta ellemiycem uzun bir süre tutucam prensibimi hala uyguluyorum :)[/QUOTE]
bende tam 3 haftadır usd/ytl pozisyonunda long pozisyonundayım hiç teminat çağrısı yemedim ama kazandımı geri veriyorum napalım yeni bir sistem yaparımda ıNş. herkese hayırlı bişey orataya çıkar
dow jonesun aşşada kapanması usd/ ytl gece saatlerinde alım getirdi kuvvetli bi alımdı normalde dj aşşada kapanmasının usd/ ytl kuru üstünde fazla etkisi olmazdı olsa bi bukadar kuvvetli bi alım getireceğini düşünmezdim belkide artık bişeyler değişmeye başladı yarın ilk iş 1.2380 direncini kırıp 1.2430 lara merhaba deme vakti önemli olan bu direçleri kırdıktan sonrada üstünde kalabilmek bunun için eur/ usd nin de 1.5500 üstüne atıp oaralarda kalması gerekiyo büyük bi ihtimal uzunn vadeli düşen trendi kırıp artık devam edebiliriz yani lonlglar fora . usd/ jp dikkat çekmek isterim yarın sert satışalr yiyebilir gerçekten bu paritenin bu seviyelerde olmasına ragmen dj 0.80 gibi bi aşşa kapanış yapması ya bu paritede aşşağı hızlı bi düşüşün işareti yada dj. birileri bişeyler topluyo
bugünkü usd/ytl direçlerimiz 1.2360 ve 1.2430 herkese bol kazançlar öneli olan 12360 kırmak ve burayı destek yapmak şuan 1.2360 kırdık ve bu dirençi destek yapmaya çalışacağız
paritemiz 1.2350-1.2500 arasında gidip geliyor 1.2350 altına inmek istemeyen parite 1.2500 aşamıyor borsanın %2 kayıbına ragmen % 0.5 bi hareketi var bunlarda bize kimsenin dışarı kaçmak istemediğini fakat içeride girmek istemediğini (%22 faize ragmen ) gösteriyor 1.2500 aşmamız halinde 1.2700 önemli bi bir direnç seviyesi
sakin duruşumuzu koruyoruz ekstra pozisyon açaımı için erken 1.2500 üstüne kalmamız gerekli bundan sonra alım yapılabilir parite yeniden 1.2480 deneyecek bu seviyelerden alım yapılabilir bide dow j. akşamki kapanısını takip etmek gerekir
[QUOTE=kaanyatirim;16395]sakin duruşumuzu koruyoruz ekstra pozisyon açaımı için erken 1.2500 üstüne kalmamız gerekli bundan sonra alım yapılabilir parite yeniden 1.2480 deneyecek bu seviyelerden alım yapılabilir bide dow j. akşamki kapanısını takip etmek gerekir[/QUOTE]
sanki trend oluşuyor nedersin kaancım :)
geri çekilmede 1.2480 pozisyon açmak için uygun bi seviye ama paritenin 1.2560 altına inmek istemiyor usd/jpy 107 ulaşması eur/usd paritesini 1.5450 gelmesi bizim 1.2300 altında olmamınızı gerektirirdi fakat paritedeki bu yükşelişin dow j. da da buna % 0.8 bi yükselişle karşılık vermesi ayrıca içerdeki siyasi riskler usd/ ytl paritemizi ilk hedef olarak 1.2700 ileleyen zmanlarda daha detaylı olarak ve daha açıklayıcı olarak yazılarımı yazmaya devam edeceğim şimdilik yazıları sade ve sadece hedeflerden bahsederek yazmaya devam edeceğim
slm arkadaşlar yazılaramı nasıl buluyorsunuz ?