Hamsi attım tavaya, ....... ......... ........ :D
Printable View
Hamsi attım tavaya, ....... ......... ........ :D
[quote=Astatin;303675]dur pambıh dur..dün akşam yarım tencere hamsi pilavı yedim bir 35 lik eşliğinde..mide spazmı geçirir gibiyim..zıbardım kaldım evde valla...üww..
bu arada ben de 3 de kaldım süperde...ama ben 10 tl lişk oynamıştım...3.1 tl zaradayım yani..üww[/quote]
bugüne kadar hiç balığın pilavını falan yemedim.pek hoşlanmam sanırım.tadı nasıl oluyor asti :D güzelim hamsileri pilav içinde heba mı ettin? kızartıp çıtır çıtır yemek varken.ben paliğu ızgara ve tava severim o da olmazsa fırında rice edeyim.üstüne defne yaprağı,limon,kekik,soğan serpiştir bişeyler :D
yahu bır tanesı de bır money management teknıı werse surda ya...sistem mistem hikaye...money management şahane...
abi süoersin :D dünyayı kurtaran adam :D inan hiç güleceğim yoktu :D
[QUOTE=ATHLON;303681]yahu bır tanesı de bır money management teknıı werse surda ya...sistem mistem hikaye...money management şahane...[/QUOTE]
vahtoln abey harikasın gayri
yeni gelen arkhadaşlara sırasıyla şu topikleri açmak leazım...
arkhadaşlar köpengi hasmiyi boşverin gayri
size karşılaşacaanız sorunları bir bir yazayım...
--ilk sistem yok sorun sistem diyeceksiiiiizzz...... :::
--sonra sistem oldu emme sorun psikoloji diyeceysinizz :::
--daha sonra sistem ve psikolojiyide hallettik emme..... yeni bir sorun olan para yönetimi ile karşılaştık gayri diyeceysiniz!
yani işin son basamağı emme en önemli olanıyla gayri...
[B]ciddi konuşmak gerekirse....... nezaman para yönetimine dikkat ettim...... işte ozaman para kazanmaya başladım gayri
[/B]
[quote=fXci;303688]vahtoln abey harikasın gayri
--daha sonra sistem ve psikolojiyide hallettik emme..... yeni bir sorun olan para yönetimi ile karşılaştık gayri diyeceysiniz!
[B]ciddi konuşmak gerekirse....... nezaman para yönetimine dikkat ettim...... işte ozaman para kazanmaya başladım gayri
[/B][/quote]
isin en kolay kismi para yonetimi be kardesim. cunkum o kisma gelindiginde para suyunu cekmis oluyo, biliin mi?:::
[quote=fXci;303688]vahtoln abey harikasın gayri
[B]ciddi konuşmak gerekirse....... nezaman para yönetimine dikkat ettim...... işte ozaman para kazanmaya başladım gayri [/B]
[/quote]
sufenkschi abem sen bunnarı yazarken ben "jack-hoyo(epicure 2)" management teknii ilen uuraşıomuşum...:))
zor iş,hem de en zoru yaw bu management ın her türlüsü,keyif management ı bilem gayri...
köpenkbalıkları vız gelir gayri..:))
Neymiş bu [B]itbalığı[/B] tekniği?
Kullanan var mı? Kazanan var mı?
Merak ettim. Gerçi merak iyidir değil mi?
Şaka bir yana bende bunlardan kıl kapıyorum. Her yerde reklamları. Biliyorsunuzdur facebookda bi akım haline geldi bu reklamlar. Ama ilgilimi çeken bi gün bunun reklamını yapan bi kız profilinde bu teknikten gelen bir sinyal vermişti. 19-10-2010 tarihinde akşam seans sonrasında yazdı bu sinyali. Verdiği kağıt uçak. Grafige bakarsanız sinyalden sonra kağıt uçtu gerçekten. Şaştım kaldım abi. Hiç böyle şeylere kafaya takmazdım kendi sistemimi oluşturmaya çalışırdım bu olaydan sonra başladım araştırmaya. Her yerde reklamı. Kullanıcı yorumu yok. Ama verilen sinyalle uçan bir senet var. Sitesine bakıyorum saçma sapan iki grafik. Birde video koymuşlar ama videodan hayır yok. Bu sistemin sahibi iyi para kazanıyor olmalı ve en azından kaliteli bir video çekebilmeli. Çelişkiye girdim. Ardından her yerde bu yorumlar. Ama işin ilginci bir yandan bende farklı düşünmüyorum. Her seferinde böyle trendler çıkaran bir sistem olamaz. Örnegin ben bulsam bu sistemi niye işin reklamıyla, satışıyla zaman harcıyım. Zaten ekran başında kat kat fazlasını kazanıcam. O sinyali aldıktan sonra başladım o grafik üzerinde çalışmaya. O trent hangi indikatörler ve hangi paremetreler ile bulunabilir diye. Sonuç başarısız..
Son olarak böyle bir şeye şahit olmama ragmen hala inanmıyorum ve o kitabı almıycam. :)