rus, japon forex forum sitelerini bilem karıştırdım çekirge..::: karıştırmadığım ülke kalmadı gibi.. bu delimavi beni delirtti..:..::..:
Printable View
rus, japon forex forum sitelerini bilem karıştırdım çekirge..::: karıştırmadığım ülke kalmadı gibi.. bu delimavi beni delirtti..:..::..:
[quote=Cerphin;221646]rus, japon forex forum sitelerini bilem karıştırdım çekirge..::: karıştırmadığım ülke kalmadı gibi.. bu delimavi beni delirtti..:..::..:[/quote]
örtmenim ben boş yere demedim sana "bu işe iyice alışana kadar bulaşma o pariteye" diye.
yumruğu çaktılarmı gözünde yıldızlar uçuşur vallaha.:D
benim 2 tane has paritemden birisidir. paritelerin kralıdır kendisi hatta. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;221668]örtmenim ben boş yere demedim sana "bu işe iyice alışana kadar bulaşma o pariteye" diye.
yumruğu çaktılarmı gözünde yıldızlar uçuşur vallaha.:D
benim 2 tane has paritemden birisidir. [COLOR="Red"]paritelerin kralıdır kendisi hatta[/COLOR]. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
dur sen dur.. o kralı dize getireceğim ben...dng
oil, delimavi'den de deli yawf.. oil de kazanabiliyorsam delimavide de kazanmam lazım aslında.. ama hep kaybettim bu paritede..üüü bu sefer şeytanın bacağını kıracağım ama...lelele
[quote=Cerphin;221678]dur sen dur.. o kralı dize getireceğim ben...dng
oil, delimavi'den de deli yawf.. oil de kazanabiliyorsam delimavide de kazanmam lazım aslında.. ama hep kaybettim bu paritede..üüü bu sefer şeytanın bacağını kıracağım ama...lelele[/quote]
apla, bu parite yanında oil barbi evi gibi kalır.
bence inatlaşma...deli olduğunu bilmeden hareket edersen doğrar seni de.
al bak biz yazışırken 10 pip aşağıdaydı.
70 saniye sürmedi 10 pip almaları. :)))
[quote=unlimitted;221688]apla, bu parite yanında oil barbi evi gibi kalır.
bence inatlaşma...deli olduğunu bilmeden hareket edersen doğrar seni de.
al bak biz yazışırken 10 pip aşağıdaydı.
70 saniye sürmedi 10 pip almaları. :)))[/quote]
20 pip .dng
[quote=unlimitted;221689]20 pip .dng[/quote]
25 pip.
(data filan yok dikkatini çekerim)
hayırlı olsun yeni yüksek galdıraçlı topiiniz..hayırlı sinerciler..
Bu arada cerfin örtmenim!!!;
...müdür bey adaşı çaarıo...kapanışta depçek mi,depmeyecek mi,ha bi de yarın gep neyin var mı o açıklamayı yapacakkmış...
gelebilir mi....:))
[quote=unlimitted;221692]25 pip.
(data filan yok dikkatini çekerim)[/quote]
15 pip çaktılar. ayar yok ki heriflerde. :..:
[QUOTE=ATHLON;221698]hayırlı olsun yeni yüksek galdıraçlı topiiniz..hayırlı sinerciler..
Bu arada cerfin örtmenim!!!;
...müdür bey adaşı çaarıo...kapanışta depçek mi,depmeyecek mi,ha bi de yarın gep neyin var mı o açıklamayı yapacakkmış...
gelebilir mi....:))[/QUOTE]
söyle müdür bey'e dersimin bölünmesinden hoşlanmam..:..: bir defaya mahsus sadece 15 dk. izin...
[quote=Cerphin;221712]söyle müdür bey'e dersimin bölünmesinden hoşlanmam..:..: bir defaya mahsus sadece 15 dk. izin...[/quote]
pardom örtmenim..:)hadi gel adaş...(ve dışarda maç yapılır ders varken:)))
deneme sanal poz .. forexte işlem yapıyor olsaydım .. eur/jpy de buradan shortlar 124,770 istopu 125,10 a yazardım ..üvvv ..
[QUOTE=ATHLON;221716]pardom örtmenim..:)hadi gel adaş...(ve dışarda maç yapılır ders varken:)))[/QUOTE]
neyse hadi tenefüse çıkabilirsiniz..:D benim de yürüyüşe çıkmam lazım..
Forex kazançlarınızın vergisini yatırmayı unutmayın....Onlar vergiden muaf deeelll..oğa göre
[QUOTE=selçuklu;221725]deneme sanal poz .. forexte işlem yapıyor olsaydım .. eur/jpy de buradan shortlar 124,770 istopu 125,10 a yazardım ..üvvv ..[/QUOTE]
evet, o da tam short yerelerinde..
ayrıca usd ile biten bütün pariteler short yerelerine geldiler gibi..;)
[quote=selçuklu;221725]deneme sanal poz .. forexte işlem yapıyor olsaydım .. eur/jpy de buradan shortlar 124,770 istopu 125,10 a yazardım ..üvvv ..[/quote]
o paritenin hedefini yazsam, dudağın uçuklar... :D
[QUOTE=Astatin;221729]Forex kazançlarınızın vergisini yatırmayı unutmayın....Onlar vergiden muaf deeelll..oğa göre[/QUOTE]
önce bi kazanalım da....:..::..:
jerfin apla pozu sanal açtım ama topik sahibi sensin paramı isterim ona göre .. üvv eheuheuhe:D:D
[quote=ATHLON;221716]pardom örtmenim..:)hadi gel adaş...(ve dışarda maç yapılır ders varken:)))[/quote]
ehehehe ey gidi günler eyyyy:D
SEYTAN derki:
WTI güzel satış fırsatları veriyor.....güzel düşüş trendi için hazırlık yapıyor.....
84.00 ve 84.50 stoplu çok az miktarlar bile güzel paralar verecek....
bu arada jerfi hanım topiğin hayırlı olsun......
herkese bol kazançlar olsun.....
[QUOTE=mordak;221815]SEYTAN derki:
WTI güzel satış fırsatları veriyor.....güzel düşüş trendi için hazırlık yapıyor.....
84.00 ve 84.50 stoplu çok az miktarlar bile güzel paralar verecek....[/QUOTE]
WTI mi aman aman.. OIL i tercih ederim mordak..
bir defa WTI de alış tarafındayım.. ben kapattım pozisyonu aradan 10 dk geçmedi ki 1 dk. içinde 80 den 78 i gördü ve geri 80 e çıktı.. 200 pip 1 dk. da gerçekleşti.. 0.50 kaldıraçla bile pozda olsan sermaye 1 dk. içinde sıfır..:..:
[QUOTE=selçuklu;221739]jerfin apla pozu [COLOR="Red"]sanal[/COLOR] açtım ama topik sahibi sensin paramı isterim ona göre .. üvv eheuheuhe:D:D[/QUOTE]
[COLOR="Red"]sanal[/COLOR] eft yaparım sana merak etme..:::
Bir metatrader indicatorü daha.. bu linkten indirebilirsiniz.. [URL=http://www.4shared.com/file/253008689/f327fa9e/Super_Signal_v3d.html]Super Signal v3d.mq4[/URL]
gelelim indicatorün nasıl kullanılacağına..
aşağıda resimde görüntüsü var..
oklar, al yada sat demiyor.. dönüş olasılığının yüksek olduğu yerlerde çıkıyor.. M15 altındaki periyotlarda hata oranı daha yüksek.. o yüzden M1 ve M5 de kullanılmamalı..
yanlız dikkat!! indicator yaklaşık 1/4 oranında repaint yapıyor.. ama repaint etme oranı semafor indicatoründen çok çok daha az.. 4 pozun 3 ünde doğru yönü gösteriyor olması kar/zarar oranı açısından güzel bence...
dönüş oku yada minik çarpı işareti çıkıp, bar kapandıktan sonra satış yada alış yapıldığında repaint riskinden dolayı dönüş okunun çıktığı barın en yükseğine yada en düşüğüne stoploss yazılmalı.. bu strateji M15 de bugün bana güzel kazandırdı.. M30 ve H1 periyotlarda repaint oranı çok daha az..
dönüş oku çıktıktan sonra alış yada satış yapıldığında pozisyondan çıkmak için ters sinyal beklenmemeli.. çünkü her zaman çıkmıyor ters sinyal.. belli bi kar alındıktan sonra poz kapatılabilir.. vob'da kullandığımız simetrik sistemler gibi düşünmeyin bunu:) öyle sistem de var metatrader için elimde, onu da paylaşırım başka bir zaman..
[IMG]http://i40.tinypic.com/wstgr8.gif[/IMG]
Hayırlı olsun abla bol kazanclar ...allah utandırmasınn
cerpinom takibindeyim, izliyorum, bu arada deli mavi, falan bunları direk yazarsanız güzel olur,......
dediğin gibi forumun bu ayağı eksik ve eksiklik devam etmesin, indiklerin dili evrenseldir, bir şeyden her şey, her şeyden bir şey, örnek olarak bu meta trader indikleri ile bir uygulama koyarsan , güvendiklerin ile, zamanınıda eklemeyi unutma, belki faydamız dokunur,.....karşılaştırma imkanı buluruz,.....olayları ve akışlarını, tekrar başarılar cerpinom,....
[QUOTE=unlimitted;221643]THV V3'e dikkat et. stoploss'u çok uzun sürede yaptırır. adamı doğratır.
[COLOR="Red"]zappola[/COLOR] diye bi arat bak karşına sistemin kralı çıkacak.
repaint yapmasa, 10 numara sistem. :::[/QUOTE]
google den arama yaptım zappola diye.. ama forex dışında herşey çıktı karşıma..:..:
sen buraya link koyarak paylaşabilirsen iyi olur..
cerfom , benim namıssız nassı .. poklu gızım benim :::
[IMG]http://i44.tinypic.com/veotj5.jpg[/IMG]
efiksim ne şeker şey o öyle.. yerim ben onu.. çok minik yaaa.. senin terliğine girip yatıyordur kesin..:..:
benim serseriye bak efiksim.. aldığımda seninki gibi minicik birşeydi.. o kadar çabuk büyüyorlar ki 8 ayda dana gibi oldu..:..:
[IMG]http://i39.tinypic.com/1ggcp5.jpg[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;221855]efiksim ne şeker şey o öyle.. yerim ben onu.. çok minik yaaa.. senin terliğine girip yatıyordur kesin..:..:[/QUOTE]
yuaw pis kız bu üvv çok poklu ablası ::: terliimi tuvalet belledi namıssız... aglıyo kucak istiyo ne etcem ben bınna .dng
[QUOTE=fXci;221857]yuaw pis kız bu üvv çok poklu ablası ::: terliimi tuvalet belledi namıssız... aglıyo kucak istiyo ne etcem ben bınna .dng[/QUOTE]
eyvah eyvah işin var..::: ama çok şirin, cinsi ne bunun..
evde çok zor oluyor canım ,ben tüyleriyle başedemedim ve bahçeye aldım.. onu bahçeye alınca resmen psikolojim bozuldu, bebeğim gibi olmuştu..:) alışınca çok zor oluyor..:( bahçe müsaitse hiç o eve, sen ona fazla alışmadan bahçeye al..
[quote=Cerphin;221858]eyvah eyvah işin var..::: ama çok şirin, cinsi ne bunun..
evde çok zor oluyor canım ,ben tüyleriyle başedemedim ve bahçeye aldım.. onu bahçeye alınca resmen psikolojim bozuldu, bebeğim gibi olmuştu..:) alışınca çok zor oluyor..:( bahçe müsaitse hiç o eve, sen ona fazla alışmadan bahçeye al..[/quote]
rottweiler namıssız........ üvv gazını cıkarıyorum hanımefendunun :::
[quote=Cerphin;221850]google den arama yaptım zappola diye.. ama forex dışında herşey çıktı karşıma..:..:
sen buraya link koyarak paylaşabilirsen iyi olur..[/quote]
ilki template dosyası. yani template klasörüne atılacak. zaten herhangi bir grafikte sağ klik/zappola's 'a bastığınızda grafik şekil değiştirecek. :..:
ikincisi ile üçüncüsü zaten aynı indikatör. mq4'te sorun yaşayanlar ex4'ü editör ile açıp "compile" tuşuna basmalılar.
bugünlerde sistemlerimiz yenilendiği için upload sıkıntıları yaşıyorum. ekran başında fazla olamıyorum. o yüzden bilen arkadaşlar bilmeyenlere yardım etsin örtmeniiiim.
[URL]http://rapidshare.com/files/370199587/zappolo_s_template.tpl.html[/URL]
[URL]http://rapidshare.com/files/370200012/Final_Draft_3_semafor_alert.ex4.html[/URL]
[URL]http://rapidshare.com/files/370200220/Final_Draft_3_semafor_alert.mq4.html[/URL]
herşeyi doğru yaptığınızda, karşınızda şöyle bir ekran olmalı:
güneşli olan sinyal, "baba sinyal" demektir. diğer toplar buradan dönebilir anlamındadır.
[B][COLOR=red]DİKKAT : BU SİSTEM HER DURUMDA HER ŞARTTA REPAINT YAPAR. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]YANİ BİR SİNYALİ VERDİKTEN SONRA, İSTERSE 20 BAR SONRA O SİNYALİ GEÇEN BİR BAR OLSUN, SİNYALİ O BARA TAŞIR!![/COLOR][/B]
[IMG]http://i40.tinypic.com/11m3uh1.png[/IMG]
[quote=unlimitted;221732]o paritenin hedefini yazsam, dudağın uçuklar... :D[/quote]
U.N. Ltd.,
Akşam dudağım uçuklamış..bir uerlerde hedefi mi yazdın....kom
[QUOTE=unlimitted;221865]
[B][COLOR=red]DİKKAT : BU SİSTEM HER DURUMDA HER ŞARTTA REPAINT YAPAR. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]YANİ BİR SİNYALİ VERDİKTEN SONRA, İSTERSE 20 BAR SONRA O SİNYALİ GEÇEN BİR BAR OLSUN, SİNYALİ O BARA TAŞIR!![/COLOR][/B]
[/QUOTE]
teşekkürler.. bu da semafor indicatorü gibi o zaman.. o da zırt-pırt yer değiştiriyor..:::
ben kullanamadım semafor'u.. yatay piyasada iyi ama trendde habire repaint yapıyor.. yardımcı indicatorlerden onay almadan poza girersen yakıyor yani..:)))
benim verdiğim supersignal indicatorunde repaint oranı trendde bile az.. benim hoşuma gitti dene bak sende..
[quote=Astatin;221867]U.N. Ltd.,
Akşam dudağım uçuklamış..bir uerlerde hedefi mi yazdın....kom[/quote]
ehuehuehuheu
benim o paritedeki hedefi yazsam dudağındaki uçuk o kadar küçük olmazdı aste :D
£/$'da 1,7029'dan satış yapmıştım. kafede nargile tüttürüyoruz. bi arkadaş da benim ekrana bakıyordu.
kaçtan kapatacaksın dedi.
bu paritenin gideceği yeri söylesem dudağın uçuklar dedim.
söyle de uçuklasın dedi.
1,47 görecek dedim. (bunu bu forumdan 2 arkadaşa daha söylemiştim)
30 pip sonra kapattım pozisyonu. dedi ki hani 1,47ye düşecekti.
dedim ki, düşecek. ama ben 1,47'ye kadar 2.300 pip değil, 23.000 pip peşinde koşuyorum. bil bakalım şu ana kadar kaç pip alabildim? :D:D
ha bu arada, eur/jpy'de ya senle ya bi başkasıyla birlikte 138,29'dan satış yapmıştık. onda da 120 göreceğiz diye söylemiştim forumda. ama foreksle ilgilenen adam yoktu o zaman ehehe :D
[quote=Cerphin;221868]teşekkürler.. bu da semafor indicatorü gibi o zaman.. o da zırt-pırt yer değiştiriyor..:::
ben kullanamadım semafor'u.. yatay piyasada iyi ama trendde habire repaint yapıyor.. yardımcı indicatorlerden onay almadan poza girersen yakıyor yani..:)))
benim verdiğim supersignal indicatorunde repaint oranı trendde bile az.. benim hoşuma gitti dene bak sende..[/quote]
boşuna mı dedik, repaint yapmasa 10 numara sistem deyü. :::
bakayım bi senin super'e.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;221870]boşuna mı dedik, repaint yapmasa 10 numara sistem deyü. :::
bakayım bi senin super'e.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
yawf bu zaten semafor imiş.. :::
graftaki dönüş şekillerini değiştirip adını zappola koymuşlar..:D bunun da temeli semafor gibi zigzag indicatorune dayanıyor yani..
[quote=unlimitted;221869]ehuehuehuheu
benim o paritedeki hedefi yazsam dudağındaki uçuk o kadar küçük olmazdı aste :D
£/$'da 1,7029'dan satış yapmıştım. kafede nargile tüttürüyoruz. bi arkadaş da benim ekrana bakıyordu.
kaçtan kapatacaksın dedi.
bu paritenin gideceği yeri söylesem dudağın uçuklar dedim.
söyle de uçuklasın dedi.
1,47 görecek dedim. (bunu bu forumdan 2 arkadaşa daha söylemiştim)
30 pip sonra kapattım pozisyonu. dedi ki hani 1,47ye düşecekti.
dedim ki, düşecek. ama ben 1,47'ye kadar 2.300 pip değil, 23.000 pip peşinde koşuyorum. [COLOR=red]bil bakalım şu ana kadar kaç pip alabildim[/COLOR]? :D:D
ha bu arada, eur/jpy'de ya senle ya bi başkasıyla birlikte 138,29'dan satış yapmıştık. onda da 120 göreceğiz diye söylemiştim forumda. ama foreksle ilgilenen adam yoktu o zaman ehehe :D[/quote]
1,483,056,444,184,567.88888888 (88 devirli periyodik olarak gidiyor):D:D
FX de 2008 sonlarıydı sanırsam, NZDJPY de 72 den satış (çook güzel temel ve teknük gerekçelerin bir araya gelmesi ile) ve sürekli piramitleyerekde 61 de kavır yapıydım..üstelik 1 haftada falan düştüydü..500 dolar koymuştum...son bakiyeye inanamıyordum...inanılmaz bir kazançtı...ama hakkaten inanılmazdı..sonra çok saçma iki hareket ettim peşpeşe,kazncın çook büyük kısmı gitti.. ve mutevazi bir rakamla çıktım FX piyasasından..bir daha da bulaşmadım...:rolleyes: bir daha da bulaşacağımı sanmam
usd/jpy de 93.32 den short pozisyon aldım.. hadi bakalım:))