Dow bugün taş çatlasın 7250-7270 seviyelerinden aşağıya doğru meyil eder, bilemiyorum esasen oraya kadar bile çıkmayabilir diye tahmin ediyorum, ama boğalar taşı çatlatırsa eh işte:) saygılar..
Printable View
Dow bugün taş çatlasın 7250-7270 seviyelerinden aşağıya doğru meyil eder, bilemiyorum esasen oraya kadar bile çıkmayabilir diye tahmin ediyorum, ama boğalar taşı çatlatırsa eh işte:) saygılar..
Dow loto 7355
Vay vay vay, fed tahminlerine göre iyileşme 2-3yıl sürecek deyyo bunlar şimdide, hani yav 2009 ortası toparlanmaya başlayacak 2010 ortasında da iyilieşmeye geçilecekti? öf ki ne öfff...
7408.8 de yukarı yaparsaki tahminim.. :(
7300 kapanır yarın düsmeye baslar:D
7615 diyorum ayıların pencelerini yüzümde hissettim ama olsunnn...
DOW kapanış 7243
Dj 7154
[QUOTE=WereRabbit;91096]Dj 7154[/QUOTE]
madalyayı şimdiden verelimmi yoksa yemekten sonramı istersiniz .lelele
Dj 7171
kapanmaz
[QUOTE=cırcır;91114]kapanmaz[/QUOTE]
Aslında öyle olması lazım dimi cırcır, madem dünyayı parmağında oynatıyon ne demeye 6,5 saat işlem görüp kapanıyon demezlermi:..::..:24 saat açık kalmalı..
Mesela yani..
Bay bull,
Pis yediler :) ehemm klasik geyiği vuralım..yok efenim bişincik olmaz..fıçırlar -1 yapar zaten..herşeyde aşrı alımda falan feşmeken diycem ama..ııhh bugünkü iştahla birleşince gap imizi yyiyeceğiz...1000 puan kardan bilmemne kadar puan zarara..senin göbek iyi yağ bağladıydı zaten ahreket gelsin biraz hayatına :(
[QUOTE=mimar74;91079]Dow loto 7355[/QUOTE]
[IMG]http://www.gittigidiyor.com/images/ciftrenk_buyuk.gif[/IMG]
Tebrikler ilk sarı kurdelenin mimarı oldunuz. .brv
[QUOTE=Astatin;91134]Bay bull,
Pis yediler :) ehemm klasik geyiği vuralım..yok efenim bişincik olmaz..fıçırlar -1 yapar zaten..herşeyde aşrı alımda falan feşmeken diycem ama..ııhh bugünkü iştahla birleşince gap imizi yyiyeceğiz...1000 puan kardan bilmemne kadar puan zarara..senin göbek iyi yağ bağladıydı zaten ahreket gelsin biraz hayatına :([/QUOTE]
Sorma, bugün çok fena kaşındı göbeğim:D, harbi diyorum, kaşırken aklıma geldi ula dedim bu hayra alamet olmasa gerek, kesin dow artı kapatacaktır yağlar erime moduna girmeye başladı dedim:..::..:
Fakat asticim, bana hiç komazda, yarın artı kapanış yapamazsak işte o zaman gör sen, dow arada bir böyle hariçten gazel okuyor biliyorsun, sanırım onlardan biriydi bu, hatta Cuma kapanışı böyle olur diye düşünüyordum, iki gün erken olmasının altında bişey var, demedi deme, hiç olmadığı kadar kötü bir hava var, inan bana, saygılar..
[QUOTE=Astatin;91134]Bay bull,
Pis yediler :) ehemm klasik geyiği vuralım..yok efenim bişincik olmaz..fıçırlar -1 yapar zaten..herşeyde aşrı alımda falan feşmeken diycem ama..ııhh bugünkü iştahla birleşince gap imizi yyiyeceğiz...1000 puan kardan bilmemne kadar puan zarara..senin göbek iyi yağ bağladıydı zaten ahreket gelsin biraz hayatına :([/QUOTE]
Asti sabaha planın ne? Açılır açılmaz flat mı?
+- sıfır açılış olur yarın, fıçırlar eeksi olur, ondan sonra düşeriz:cool: dimi asti:D
[quote=VOBiX;91141]Asti sabaha planın ne? Açılır açılmaz flat mı?[/quote]
ohhooo.daha dur bakayım...bunun fıçırı var, gıcırı var, açılışı var...mevcut koşullar altında 500 den aşağı bir gap olmasını sürpriz bulurum..DJ in yarın eksi yapması muhtemel olmakla beraber, konu bizimkinin ne yapacağı...bugünkü taze şortculara sıkı bir ceza kesmeden bırakacaklarını sanmam..(neyseki ben bayat şortcuyum)...vade sonu olması da ayrı bir dert..fıçır ola hayrola..belki duble çekip longa döneriz belki 1/3 şortu 3/3 yaparız...nalet olsun içimdeki şelale aşkına 1000 puan kar neyime yetmedi :)
bir de benim kronik bir hastalığımvar..yatay piyasada sistem üst üste zararlı veya zarasız işlem yapınca, aman yataya girdik çarpılmmayalım deyip son pozisyonu koruyor ve sistemi kaale almmaya başlıyorum..oysa bugünkü 525 kısadan sonra 575 den yeniden uzun du sinyal... bana da bir bio mekanik adam lazım..disiplinli..terminatör gibi bişey:D
Tamam cevap piyasayı izlerim şeklinde özetlenebilir. Bunu diğer konuda sordum cevap veren olmadı. Terste kalınca ne yapılır? Kim ne yapıyor?. Mennun mu? vs. Bir nevi trading tarzı. Tşk
[QUOTE=VOBiX;91180]Tamam cevap piyasayı izlerim şeklinde özetlenebilir. Bunu diğer konuda sordum cevap veren olmadı. Terste kalınca ne yapılır? Kim ne yapıyor?. Mennun mu? vs. Bir nevi trading tarzı. Tşk[/QUOTE]
tersde başlarsam hiç acımam direk açıkışda dönerim terse varsın sonra toplasın gene dönerim yöne
7272,72 ile açılışı yapayım.
Dow loto 7155
Dow tahminim 7066 :)
Bi ihtimalde %-5 kapanış 7000 e denk geliyor, tahmin yapacaklara tüyo olarak veriyorum yoksa 7000 tahminim değildir, ama olma olasılığı yok değil, asıl tahminim güldüğüm tahminim, saygılar...
7900 üzeri kapar
dow loto 7245
[QUOTE=cırcır;91447]7900 üzeri kapar[/QUOTE]
cırcır uzunsun galiba:)
[quote=jerfin;91450]cırcır uzunsun galiba:)[/quote]
evet :)
[QUOTE=selçuklu;91430]geceye .. endeks short .. altın long .. dow tahminim. .6555,55 kayıtlara geçsin .. endeks şelale ... altın ralli ... .boks. .boks.[/QUOTE][QUOTE=mbm;91443]yukarı dönerse dow ,tobo çalışması yaparda.....
bunu görenlere tuzakmı kurar yoksa çalışdırırmı o toboyu meçhul......
dow toto...7480.........:):):):)[/QUOTE] bunalrı da alalım
dow loto 7.277
dow 7280.
kapanış [B]7140[/B]
7073 kapanış.
D j 7300
vobix uyuya kalmışım..geç oldu ama fantastik tahmin olacağı için değerlendirmeye alırsın..tutarsa sorun değil zaten... almasand aolur :) 7048.88
[quote=cırcır;91447]7900 üzeri kapar[/quote]
şuan ki durumda 500 point daha yükselirse tamamdır.
haydi bastır........
madalya gidiyo geliyor.:)
Vobix galiba.
[QUOTE=VOBiX;91410]7272,72 ile açılışı yapayım.[/QUOTE]
Madalya yok kimseye bende kaldı bu gece .kom
[QUOTE=VOBiX;91523]Madalya yok kimseye bende kaldı bu gece .kom[/QUOTE]
dealer always win ha..brv
7227,72 olsun bugün başkaısna verelim kurdeleyi.
6988.88