-
[quote=traderx;76763]nalet olsun böyle foruma ben kimseye küfür etmedim kırıcı bile olmadım, ama bütün yazdıklarım silindi, bu karaktersiz bana küfür ediyorda kimse bişey demiyor, ettiği küfür silinmiyor göz ardı ediliyor.
Allahın belası karaktersiz herif, şerefsiz şimdi özeline bak msnmi atıyorum telefonumu verecem, sana o lafların hepsini yedireceğim,
burda kuru küfür yapmayacağım adi herif seni biz burda adamızla yazarken nerden bulaştık senin gibi şerefsize, çabuk beni ekle telefonunu alacam yada sen beni arıycan, öyle forum köşelerinden artislik yapmakla olmuyor, hepsini yutturacağım sana.[/quote]
yavrum benim ..bak ben sana birkaç numara büyük gelirim..bırak özel mesaj..tel ayaklarını...beni tanıyınca pişman olursun......
-
bak muhterem...ben forumdan çıktıktan sonra sen birşeyler söylemişssin....benimde haberim yoktu..yazını görene kadar.ama böyle tehdit falan....maksadı aştın ....
-
[QUOTE=SEREN I;76778]yavrum benim ..bak ben sana birkaç numara büyük gelirim..bırak özel mesaj..tel ayaklarını...beni tanıyınca pişman olursun......[/QUOTE]
şu yılışıklığa bak yazdıklarıma değmezmiş, birebir konuşmaya bile bile cesaret edemiyorsun, boşuna yormuşum kendimi.
-
yok ben şurdan satmışım..yok çok mesaj atmışım.arkamdan söylenmişsin....
-
çok korktum......bir daha yapmıcam .....
-
[QUOTE=SEREN I;76779]bak muhterem...ben forumdan çıktıktan sonra sen birşeyler söylemişssin....benimde haberim yoktu..yazını görene kadar.ama böyle tehdit falan....maksadı aştın ....[/QUOTE]
kardeşim sen küfür etme hakkını nerenden buluyorsun,
herkes şahit ben senide tanımam mordağıda fikrimi belirttim saygısızlık bile yapmadım,
hatta vobtraderde özel mesajım bile var.
"benide kırdı eleman, ama sen boşver husursuzluğa gerek yok diye"
-
sen neymişsin be abi...............
-
[QUOTE=traderx;76781]şu yılışıklığa bak yazdıklarıma değmezmiş, birebir konuşmaya bile bile cesaret edemiyorsun, boşuna yormuşum kendimi.[/QUOTE]
Bak yeter artık.. Beğenmiyorsan defolur ait olduğun foruma gidersin.. Burası hiç kimsenin babasının çifliği değil..
Artık ileri gidiyorsun...Birinin arkasından yazarsan sonuçlarına katlanırsın..
-
[quote=traderx;76698][B]son olarak hepimizi cebimizden çıkartır dediğiniz arkadaşı tanımıyorum ama 32000 küsülerden ben maldan iniyorum, neden diye sordu bir arkadaş duygusal dedi[/B]
[B]ne oldu 34400 deyiz, 2000 puan daha gitti iddia ediyorum bu hafta dahada gidecek.[/B]
[B]ne oldu geçen haftadan beri yazıyorum ralli ralli diye spot 100 28500 diye[/B]
ayın 19 unda spot30 10-15 gün içinde 36000 evaracak dedim,
belki bir çok arkadaş bana güldü geçen hafta yazdıklarıma ama,
güneş balçıkla sıvanmıyor,
[B]ve çok efendi bir şekilde kimseyi kırmadan düşüncemi ifade etmeme rağmen bu kadar ağır laflar söylendiği için gerçekten çok üzüldüm. [/B]
diyeceklerim bu kadar.[/quote]
bu yazdıklarını ispat etmezsen...müfterisin...........hadi ispat et.
-
şuraya bak ya, bir fikrimizi söyledik efendiliğimizle kimseyi kırmadan, yemediğimiz fırça kalmadı,
catedral sende amma çirkefmişsin be, hep senin altından çıktı zaten bunların pis yalaka.
-
[QUOTE=traderx;76788]kardeşim sen küfür etme hakkını nerenden buluyorsun,
herkes şahit ben senide tanımam mordağıda fikrimi belirttim saygısızlık bile yapmadım,
hatta vobtraderde özel mesajım bile var.
"benide kırdı eleman, ama sen boşver husursuzluğa gerek yok diye"[/QUOTE]
Mordak ne alaka... Bugün forumda bir yazısı bile yok.. Onu ne karıştırıyorsun kendi densizliklerine sabahtan beri.. 2 etti bu.. Mordak ı karıştırman..Onu mu fişeklemek istiyorsun ortalığaaa? ? ?
-
[QUOTE=traderx;76792]şuraya bak ya, bir fikrimizi söyledik efendiliğimizle kimseyi kırmadan, yemediğimiz fırça kalmadı,
[B]catedral sende amma çirkefmişsin[/B] be, hep senin altından çıktı zaten bunların [B]pis yalaka[/B].[/QUOTE]
Ba baaa baaaa baaaaaaa........
-
[QUOTE=traderx;76804]şu içinde bulunduğum yazışmalardan ötürü, çok utanıyorum böyle insanlarla muhatap olmuşum şimdiye kadar
hiç utanmıyormusun bunları yazarken, ne biçim bayansın, annen yok mu senin
Allah ıslah etsin.[/QUOTE]
Var... Çocuklarım da var... Allah senin gibi şerefsizlerden ortalığı karıştırıp millete iftira atanlardan herkesi sakınsın...
Ana var dır ana vardır... Millete bu kadar kolay yalaka bilmemne diyebiliyorsan yalakalığın ne olduğunu yakınen bilerek büyümüş olman gerekir...
-
[QUOTE=traderx;76802]sus sende ya senide bişey sanıp muhatap oldum.
bazı yalaka arkadaşların kışkırtmasından ötürü oluşan husursuzluktan ötürü, forumdaki arkadaşlardan özür diliyorum. üyeliğimi silin lütfen.[/QUOTE]
sen daha üyelik silinmediğini öğrenemedin mi forumlardan da .... Kafana göre kibar efendi ayaklarına takılıp
üyeliğimi silin lütfen
diyosun.....
Girmezsin olur biter.... Açık ol biraz...
-
mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)
-
Mordak ı niye sabahtan beri ortaya atıyorsun peki... Hadi buna cevap ver....
Gelsin senin yerine küfür etsin.. Sende zeytin yağı gibi temize çık diye mi?
Sabahtan beri mordak 1 kere foruma uğramadı.. Yazı yazmadı...
Neden Mordak?
-
[QUOTE=jerfin;76812]mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)[/QUOTE]
Yok gelsin küfür etsin sıyırsın ortalığa diye...
Sonrada bana ne biçim bayansın diyo... Kendisi başka erkeğin arkasına saklanıyo.. Kibar efendi ayaklarına yatıyo...
Bıraksın bu işleri yemezler...
-
[QUOTE=jerfin;76812]mozkan yazacakken mordak mı yazdı acaba traderx.. yahu mordak bugün hiç yoktu ki ne alaka:)[/QUOTE]
mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.
arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.
-
[QUOTE][QUOTE=traderx;76824]mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.
[B]arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.[/[/B][/QUOTE]
Erdeme bakın...... :..: :..: :..: Kendisi forumda olmayan birinin ardından...attı tuttu...
Şimdi beyefendi kesildi....
-
arkadaşlar bunların hepsi boş...en mühimi sağlık..dedikodu savaş gerlim para aşk hiçbiri değmez...ahhh başım ahhh
-
bir açıklama yapayım artık..seansta m.ozkan nickli bir üye benim yazmadığımbir yazıyı bana maletti.ben de yazı benim değil.iyi oku önce dedim...sinirlendim..cevapta gelmedi..seansım etkilenir diye forumdan çıktım..ben çıktıktan sonra bu vatandaş arkamsan atmış.tutmuş.hepsi yalan..ispat et ..yoksa müfterisin..dedim...ve vatandaş küplere bindi..özel mesaj..şöyle yaparım..ben varya ben...cart..curt...
olay budur....ben de çok korkuyorum.....ne olacak şimdi...
-
[quote=traderx;76777]adam olmak lazım adam, küfür etmekle olmuyor, terbiyesiz herif, anatrendden gelmişim ben, 1-2 sene önce bu foruma geldim, adam bir üyelik tarihine bakar ama kafa yokki
anatrendin ne olduğuda herks biliyor, hissenetten atılanların buluştuğu yer zaten biraz efendiliğin ağırlığın olsaydı, oralarda takılmazdın, kimseye bir kızgınlığım falan yoktu, yalakalar saldırıya geçince benide çileden çıkardınız seviyemi düşürdünüz.[/quote]
Pardon ama yazılarınızı okuyunca Platon ya da Aristo yazıyor sandım, nasıl da erdem dersleri veriyorsunuz ne kadar güzel... Bir sonraki dersimiz ne üzerine üstat, bize sevmeyi de öğretecek misiniz?
Adam olmayı 30 yaşına gelmek sananlardan mısınız? İthamlar yönelttiğiniz kişiyi tanır mısınız ki hisse.netten atılıp atılmadığına karar veriyorsunuz? Müneccim misiniz afedersiniz?
Sizin seviye de endeks gibi maşallah, düşüp çıkıyor, ufukta ralli var mı ralli? +.
-
şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
kabadayı mı...forumun ağası mı?..
-
[quote=SEREN I;76853]şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
kabadayı mı...forumun ağası mı?..[/quote]
Köyün * abi yorma kafanı .lelele
-
[QUOTE=catedral;76793]Mordak ne alaka... Bugün forumda bir yazısı bile yok.. Onu ne karıştırıyorsun kendi densizliklerine sabahtan beri.. 2 etti bu.. Mordak ı karıştırman..Onu mu fişeklemek istiyorsun ortalığaaa? ? ?[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;76813]Mordak ı niye sabahtan beri ortaya atıyorsun peki... Hadi buna cevap ver....
Gelsin senin yerine küfür etsin.. Sende zeytin yağı gibi temize çık diye mi?
Sabahtan beri mordak 1 kere foruma uğramadı.. Yazı yazmadı...
Neden Mordak?[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;76824]mozkan, mordak işte bugün düşüncelerine destek verdiğim arkadaş her kimse, jerfin yalnış yazmışım, diyorum ya ben ne mozkanı ne mordağı tanırım nede bana küfür eden terbiyesizi.
arkamdan atıp tutacaklara söylüyorum bundan sonra cevap vermeyeceğim için, arkamdan atıp tutmamak kendi erdeminiz olur.[/QUOTE]
arkadaşım hastamısın sen....okuman yazman yok mu senin...................
nasıl isimleri karıştırıyorsun................
herkes burda bilir birbirini üzgünüm ama sanırım sadece sen yabancısın.........
kim ile tartışıyorsan tartış eee güzelde benim adımı neden yazıyorsun......
kafan mı iyi senin nedir..........
yaw gerçekten şaka gibi......2 gündür foruma girdim hale bak........
tanımadığım etmediğim adamlar yok usta borsacı olan biri yok traderxyzt falan bu ne ya......
valla zor iş bunlar....neyse sabrımı zorluyarakta olsa.................
kolay gelsin diyorummmm....
-
şimdi aklıma geldi..muhtemelen kısada yakalandı...bende tüm gün yukarı dedim...ve çok fazla yazdım....zararda olduğu için ayarı kaçtı....baz senaryom bu.....
-
sayın traderx ve sn catedral in yazma hakları bir süreligine durdurmak zorunda kaldım.
sayın traderx sayenizde aplamada ceza verdim mutlusunuzdur umarım.
neden bukadar buyulttunuz anlamış degilim yanı :mad:
-
[QUOTE=SEREN I;76857]şimdi aklıma geldi..muhtemelen kısada yakalandı...bende tüm gün yukarı dedim...ve çok fazla yazdım....zararda olduğu için ayarı kaçtı....baz senaryom bu.....[/QUOTE]
sn SEREN I simdi zaten cevap hakkı yok kendisinin konuyu kapatmak en iyisi
-
[QUOTE=SEREN I;76857]şimdi aklıma geldi..muhtemelen kısada yakalandı...bende tüm gün yukarı dedim...ve çok fazla yazdım....zararda olduğu için ayarı kaçtı....baz senaryom bu.....[/QUOTE]
arkadaşım olayları bilmiyorum hızlı şekilde okudum fakat ne seni tanırım nede diğer arkadaşı........ama şuna eminimki sen bir çok saygı değer arkadaş tarafından haklı görüldüysen sen haklısındır......
böyle garip tipler var sen kafanı yorma......gereksiz yere atp yakmaya değmez bu tip adamlar için...bak keyfine........
bol kazançlar......
-
senin alakan yok hiç olaylarla mordak.. sadece traderx isimleri karıştırdı.. mozkan dı çünkü o kişi..
-
[QUOTE=jerfin;76872]senin alakan yok hiç olaylarla mordak.. sadece traderx isimleri karıştırdı.. mozkan dı çünkü o kişi..[/QUOTE]
yaw valla bende şaşırdım jerfin......dün bir bakayım dedim ünlü borsacı arkadaş sn. maşuk un yazısını alıntı yapmış saçma sapan şeyler yazmış....
bugün böyle....ama arkadaş zaten akıllıya benziyor.......düşünsene isimleri karıştırıp yazıyor bu adam vob ta işlem yapamaz....vadeleri karıştırır kontrat türlerini karıştırır....işi zor bence.......düşünsene vob uzun diyor ama dolar uzunda............
iyi bak kendine....
-
[QUOTE=mordak;76878]yaw valla bende şaşırdım jerfin......dün bir bakayım dedim ünlü borsacı arkadaş sn. maşuk un yazısını alıntı yapmış saçma sapan şeyler yazmış....
bugün böyle....ama arkadaş zaten akıllıya benziyor.......düşünsene isimleri karıştırıp yazıyor bu adam vob ta işlem yapamaz....vadeleri karıştırır kontrat türlerini karıştırır....işi zor bence.......düşünsene vob uzun diyor ama dolar uzunda............
iyi bak kendine....[/QUOTE]
sn mordak bosverin zaten cevap hakkıda yok simdi zaten kati aplayada ceza verdim sn traderx yuzunden..morelim bozuk zaten :(
-
[QUOTE=mersiyk;76859]sayın traderx ve sn catedral in yazma hakları bir süreligine durdurmak zorunda kaldım.
sayın traderx sayenizde aplamada ceza verdim mutlusunuzdur umarım.
neden bukadar buyulttunuz anlamış degilim yanı :mad:[/QUOTE]
arkadaşım neden adaletli olunmuyor.....demokrasi olsun diye mi bu böyle.......demokrasi belli.....yabancı kışkırtıcı olanı atacan.......ceza değil bak atacan direk...........
bence yaptığınız uygulama çok yanlış.....aplan buna belki bir şey demez ama bence çok ama çok yanlış......
bu neden biliyormusun bazı adamlara fırsat verme istediklerini vermen adına yanlış.....
neyse sen görevlisin sen bilirsin....ama bir düşün isterim......
-
sn catedrele verılen ceza ağır olmuş
bence hıç bır suçları yok
hıç bırımzı profesor değiliz
yerı gelıyor çok yuksek zararda yazıyoruz
ama bunların acısını başkalrından çıkarmak
yanlış duşunceler
sn mordak sn halojen yazmaya devam etse kotumu olurdu
bunlar çok buyuk kayıplar
yenı kayıplar ılave etmeyelım
-
[QUOTE=SEREN I;76853]şimdi düşünelim..bu vatandaş ben forumda yokken neden benimle ilgili olumsuz konuşuyor...kendisini tanımam..foruma geleli 2 gün oldu....fikri olan var mı?....
kabadayı mı...forumun ağası mı?..[/QUOTE]
Sayın SEREN I, şöyle bir durum var taaa h....netten beri vardı. Atılan vatandaş başka isimle giriyor. Heyecanlı heyecanlı bir sürü yazılar yazıyor ve ortalığı karıştırıyor. Sizi de VOB sayfasında heyecanlı heyecanlı görünce ve göz aşinalığı olmayınca o tür birisi sanmış olabilirler. Forumu bir kurcalamış olsalar catedral in davetiyle geldiğinizi ve açtığı konuyu görürlerdi. Olmuş bir yanlışlık uzatmanın anlamı yok. Dünya fani, ölüm ani; kırmayalım birbirimizi.
Kimse kimseyle kavga etmesin. Herkes başkasını kırmadan yazmaya devam etsin. VOB topiğinde karmaşa varsa başka konu açılsın orada yazılsın. Bir de küsenler geri dönsün.
-
ben bu küsüp gitme işine anlam veremiyorum zaten.. çocukça buluyorum açıkçası.. eğer bir insanın; fikirlerine olsun, kişiliğine olsun değer verdiğiniz bir insansa ve size haketmediğiniz şeyler söylediyse ve suçlamada bulunduysa kırılırsınız, kızarsınız, belli kararlar almaya yönelirsiniz tamam..
ama sizin için hiçbir değeri olmayan biri yada birileri sizi nasıl kırıp, üzüp, istediğiniz yerde yazı yazmaktan vazçemenize neden olabiliyor..değer vermediğim bir insan beni öfkelendiremez bile:) anlamıyorum doğrusu..şimdi bu insan veya benzerlerine öyle bir değeri haketmiyorlarsa ona yada onun yüzünden yaşanan olaylara kızıp, küsüp ben gidiyorum diyerek o insanlara hakettiklerinden daha fazla değer yüklemiş olmuyor musunuz..
her tartışmadan sonra mutlaka birileri gidiyorum, yazmayacağım, silin kaydımı v.s... allahaşkına kaç yaşımıza gelmiş, artık kendimize '' olgun'' gözüyle bakmaya başlamış insanlar olarak bu ''çocuk'' davranışlar yakışıyor mu !!!
-
Forumdan ayrılana veya istifa edene kıdem tazminatı muadili bir şey ödeniyor mu:)
-
[QUOTE=Astatin;76904]Forumdan ayrılana veya istifa edene kıdem tazminatı muadili bir şey ödeniyor mu:)[/QUOTE]
Valla iş hukukuna göre işinden ayrılana ya da istifa edene tazminat ödenmez de kovulana ödenir. mersiyk, cati ablana ne kadar tazminat ödedin bakayım? .dng
-
[quote=VOBiX;76914]Valla iş hukukuna göre işinden ayrılana ya da istifa edene tazminat ödenmez de kovulana ödenir. mersiyk, cati ablana ne kadar tazminat ödedin bakayım? .dng[/quote]
Hah işte Mersiyk bende onu diyecektim..Tazminat hediye v.b. varsa beni de gönül rahatlığı ile atabilirsin..Ama ben istifa etmem sen atacaksın..Yok yahu ben şimdi gurur yaparım, sen atmadın ben istifa ettim derim...ya böyle bir hediye veriyosanız millet o yüzden habire klonluyor ve attırıyor olabilir kendini ha:..::..::..:
yok beyahu, bunlar adama hediye mediye vermez.. yürüyüş parkuru rotası bile vermeyen adamın hediye vermekle ne işi olur:..::..:
-
ne olmus yaf burada? kankimi ozleyecegim.:(.