tabiki CHP birtanem.
Printable View
tabiki CHP birtanem.
[quote=enorton;184333]Sarıgül şaşırttı beni, demekki AKP karşısındaki oylar bölünecek... AKP yine tek başına iktidar olabilir... İlginç...[/quote]
muhalefetin çoğunluğu değişim karşıtı olduğu için sarıgülün sadece muhalefetin oylarını böldüğüne katılmıyorum...
ama o da her politikacı gibi dürüst değil o ayrı konu
[QUOTE=sovalye;184354]muhalefetin çoğunluğu değişim karşıtı olduğu için sarıgülün sadece muhalefetin oylarını böldüğüne katılmıyorum...
ama o da her politikacı gibi dürüst değil o ayrı konu[/QUOTE]
AKP oylarını da bölecek diyorsun yani abi... Ben pek ihtimal vermiyorum daha doğrusu çevremdeki AKP lilerin sarıgüle karşı olan tavırları beni öyle düşünmeme neden oluyor...
[quote=enorton;184372]AKP oylarını da bölecek diyorsun yani abi... Ben pek ihtimal vermiyorum daha doğrusu çevremdeki AKP lilerin sarıgüle karşı olan tavırları beni öyle düşünmeme neden oluyor...[/quote]
şişli çok büyük kozmopolit bir ilçedir. türbalılar bile oyunu sarıgüle verir. bunun sebebini iyi araştırmak lazım. sadece iyi belediye hizmeti verdiği için oy aldığını düşünmüyorum. hatta belediyeciliğini çok beğenmem bile...
eğer iyi kadrolaşır ve bazı sermaye odaklarının desteğini alırsa,
2001 kriziyle birlikte boşalan "merkez partisi aktörlüğü" nü devralan alan akp karşısında bence büyük rakip olabilir...
[quote=sovalye;184395]şişli çok büyük kozmopolit bir ilçedir. türbalılar bile oyunu sarıgüle verir. bunun sebebini iyi araştırmak lazım. sadece iyi belediye hizmeti verdiği için oy aldığını düşünmüyorum. hatta belediyeciliğini çok beğenmem bile...
eğer iyi kadrolaşır ve bazı sermaye odaklarının desteğini alırsa,
2001 kriziyle birlikte boşalan "merkez partisi aktörlüğü" nü devralan alan akp karşısında bence büyük rakip olabilir...[/quote]
Sağol şövalye patron,
KADIKÖY İlçe teşkilat kurucularındanım :) Senide alalım:D
Tarihi bir belge olsun diye yazıyorum.
Bir sonraki seçimlerde AKP-BDP koalisyonu çıkar.
Ama ben sansız bir nesil olduğumuz düşünüyorum.Hiç darbe yaşamadık.Yaşımız küçüktü.
Her darbe sonrası siyasetin yeni yapılanması,ekonominin düzeltilmesi v.b. şekillerle malı götürenlerden olamadık yazık.Kısmet
[QUOTE=Astatin;184508]Sağol şövalye patron,
KADIKÖY İlçe teşkilat kurucularındanım :) Senide alalım:D[/QUOTE]
Ciddi misin... Başarılar...
Benim hemşoyu şu ankete koymadın ya alacağın olsun... :)
[quote=enorton;184548]Ciddi misin... Başarılar...
Benim hemşoyu şu ankete koymadın ya alacağın olsun... :)[/quote]
kim ki abi senin hemşo...way ** DJ çöküyor
[QUOTE=Astatin;184551]kim ki abi senin hemşo...way ** DJ çöküyor[/QUOTE]
Cok da severim kendisini... Ve takdir ederim... Türkiyedeki gerçek aydınlardan biridir bence... Kendisine başarılar diliyorum ama işi çok zor...
[url]http://www.dshp.org.tr/icerik/3/1/genel-baskan.html[/url]
[quote=enorton;184554]cok da severim kendisini... Ve takdir ederim... Türkiyedeki gerçek aydınlardan biridir bence... Kendisine başarılar diliyorum ama işi çok zor...
[url]http://www.dshp.org.tr/icerik/3/1/genel-baskan.html[/url][/quote]
[b]dshp genel baskanı cevızoglu partısınden ıstıfa ettı [/b]
demokratık sol halk partısı (dshp) genel
baskanı hulkı cevızoglu
cevızoglu, yaptıgı yazılı acıklamada, sunları kaydettı:
''ulkenın ıcınde bulundugu durumu gozonune alarak, sıyası hayatımı bundan
sonra farklı bır olusumla surdurecegım. 5 aralık 2009 tarıhınde secıldıgım dshp
genel baskanlıgı gorevı dahıl, tum uyelık ve gorevlerımden, yonetım anlayısındakı
farklılıklar nedenıyle ıstıfa edıyorum. Dshp kurucularından sayın rahsan ecevıt'e
ve tum calısma arkadaslarıma bundan sonrakı calısmalarında basarılar dılerım.''
cevızoglu'nun yanı sıra genel baskan yardımcısı ısmaıl dukel, genel
sekreter ozkan leblebıcı, genel sekreter yardımcıları murat alı sakal ve aytac
tıryakı de ıstıfalarını partıye sundular.
-aa-
[url]http://www.dailymotion.com/video/x8vhs4_genc-bakyy-avukat-handan-bakbak-oy_news[/url]
hocam bu kıme oy vermeyeceksınız anketı olmus bıraz :)