-
[quote=trader38580;172907]EW için her duruma göre senaryo vardır.onada bir kılıf bulunur:):):)[/quote]
Ben margin call yedikten sonra bulunan kılıf işime yaramaz. :) :)
Bu aralar VOB için de DOW için de gün içi hareketlerden mantıklı sayımlar çıkarmak çok zorlaştı. Özellikle benim gibi bu işe nispeten yeni başlayanlar için. Öğrendiğim kadarıyla Elliot Wave International (Prechter'ın şirketi) bile newsletter'larında "bu aralar ortalık karışık sabırlı olun bekleyin" diyormuş. Onların bile kafası karıştıysa ben hiç uğraşmayayım... :)
-
[QUOTE=Strategist;172906]Öyle bişey olursa bir daha EW'in suratına bile bakmam... :)[/QUOTE]
herkes EW yiyor, sen daha tadına bakmadın mı yoksa..:D
-
hayret ya..ne ters forumuz arkadaş... normalde bu tip istaistiklerde "normal" dağılım yada "poison dağılımı" benzer bir şekil çıkması lazım..yani en düşük ve en yüksek değerlere az oy, ortadaki değerlere çok oy.. veya güncel değer en yükseğe yakınsa, aşağı inildikçe azalan oy.... ama forumcek istatistik bilimini de yedik (EW den sonra tatlı niyetine)..bu bildiğiniz çanak şekli olmuş grafa dökünce..yok istatistikde eyle bi şey :)
-
[quote=jerfin;173142]herkes EW yiyor, sen daha tadına bakmadın mı yoksa..:D[/quote]
Afiyet olsun.. Yarasın.... .dng
(Sazan gebertecek hepimizi bu EW muhabbetini bırakmazsak... :) )
-
-
[quote=ATHLON;173735]Allah bilir...[/quote]
illaki. onu inkar eden yok zaten ama bizimkisi tahmin sadece. tahmin yeteneğimiz yoksa neden VOB dayızki o zaman? zaten sorumuz dikkat edersen "nereyi görür " değil " nereyi göre[COLOR=Red]bilir[/COLOR]" ;)
sence nereyi görebilir?:)
-
[quote=trader38580;173745]illaki. onu inkar eden yok zaten ama bizimkisi tahmin sadece. tahmin yeteneğimiz yoksa neden VOB dayızki o zaman? zaten sorumuz dikkat edersen "nereyi görür " değil " nereyi göre[COLOR=red]bilir[/COLOR]" ;)
sence nereyi görebilir?:)[/quote]
e diorum ya hocam Allah [COLOR=red]bilir[/COLOR]...:)
mazur görün hocam...ama önümüzdeki hiperenflasyon tehlikesi ve sonnasından gelecek extra krizlerle,ben yalnız borsa da diil,bütün dünyada ve bütün emtialarda bir daha uzun zaman bu fiyatların olmayacağı ve dibin dibini göreceğimiz kanısındayım...şahsi fikrimdir...
bu bir saykıldır,ve dünya alacağından çok borçlu olduğu serbst piyasada her zaman arada bi kol kesmiştir...ve bence daha bu kol henüz kesilmedi...çünkü olmayan parayla borç ödenmez...
saygılarımla...
-
[QUOTE=ATHLON;173761]e diorum ya hocam Allah [COLOR=red]bilir[/COLOR]...:)
mazur görün hocam...ama önümüzdeki hiperenflasyon tehlikesi ve sonnasından gelecek extra krizlerle,ben yalnız borsa da diil,bütün dünyada ve bütün emtialarda bir daha uzun zaman bu fiyatların olmayacağı ve dibin dibini göreceğimiz kanısındayım...şahsi fikrimdir...
bu bir saykıldır,ve dünya alacağından çok borçlu olduğu serbst piyasada her zaman arada bi kol kesmiştir...ve bence daha bu kol henüz kesilmedi...çünkü olmayan parayla borç ödenmez...
saygılarımla...[/QUOTE]
Ağaçtan bol bişey yok hocam, keser keser kağıt yapar, sonnada darphanelerde bol bol para basarlar:) böylece olmayan parada nok gibi olur:), ama borç ödemeye faydasımı olur, borçlar dahadamı artar artık yoksa ödenirmi ötelenirmi bilinmez:..:, fekat bu oyun şimdiye kadar devam ettirldiğine göre gelecektede devam ettirilmez diyemeyiz:) Yani bencede Allah bilir hocam...saygılar...
-
serbest piyasa üretimi,ar-ge yi teşvik ettiiği sürece,ve buna bağlı olarak hızla artan insan nüfusuyle beraber mevcut varlıklarla alım çılgınlığı sürdüğü sürece,hiç bir kredinin geri ödenmesi mümkün olmayacaktır mevcut saykılda...anca borçlanma artacaktır,faizli paranı faizleri artarak,ha marstan ekstra dönüştürülebilir kaynaklar gelmediği sürece iş yaş...sonuçta para kaynağı refere eder,başka da bi nok diildir...o yüzden müzik durduunda illaki birileri oturacak sandalye bulamayacak...bu da bööle sürüp gidecek...
İnsan hakettiğinden fazlasını tüketiyor çünkü...
-
yeni dip görülür bence .. teprik ederim ....